Дали има проблем

• 10 130
  • 216
  •   1
Отговори
# 15
Ако живее на 33 години с тях е според мен causa perduta.
Лично мнение

# 16
  • На изток от Ада
Как те представи пък никой не те пита нищо?

# 17
Как си мълчала? Не можа ли да завържеш разговор? Ако е така, лошо. При следващия приятел не се съгласявай да се запознаваш с родителите му толкова рано.

# 18
  • София
Два месеца не е толкова рано

# 19
И аз мисля, че два месеца са твърде кратък период за запознаване с родителите. Може и завоалирано да е търсил начин да те разкара.

# 20
Два месеца не са много, ако е подходящият човек на вашата възраст . Аз се запознах със семейството на мъжа ми след месец и половина.
По-скоро е странно, че не споделяте тези неща с него. Ако доверието куца, аз не бих се занимавала.
Но аз все повтарям, че не съм добър пример, защото мъжът ми е първият, с който съм живяла на третия месец заедно и е голямата ми любов.

# 21
Ами ти сливи ли имаш в устата. Защо не разказа нещо за себе си? Да ги питаш и ти нещо?
Само мълча ли..

# 22
  • Deutschland
Май имаше и друга такава тема.
Ако мъжа е зависим от майчино одобрение, плюй си на петите и не се обръщай назад. Ще черпиш после.

# 23
Е, сливи ли имала.. а те сливи ли са имали, че нищо не са я питали? Аз например правя почти винаги кофти впечатление в началото, защото не обичам да се запонзвам с нови хора и все си мълча. Ако насреща ми има екстроверт, супер, разговора се завързва. Ако насреща има интроверт или супер притеснени от срещата родители, ето ти неловко мълчание. Общо взето мога да си представя как е протекла тази среща при определени условия. Имала съм гадже с родители, по-големи темерути и от мен. Винаги се чудех какво да си говоря с тях и винаги някак усещах, че не ме харесват. Пък може и да са ме харесвали, ама с това мълчание и неловкост става тегаво.

Общо взето говори с приятеля си. И като цяло, ако на 33 живее с майка си и чака тяхното одобрение, просто го остави и мини на следващия. Аман от бебенца на 33 години..

# 24
Не е ок на 33 да живее с майка си, но не е ок и на 27 да не може да завърже разговор с родителите му. Simple Smile

# 25
А те като са на 55 поне нормално ли е да не завържат разговор с госта си? Simple Smile

# 26
Всеки средно интелигентен човек трябва да може да завърже разговор с непознати. И аз обичам да си мълча, ама в живота не е какво обичаме, а какво трябва да правим. Родителите вероятно не са я харесали.

# 27
Аз много говоря и мога да говоря на различни теми, но когато те говорят са лични неща.
Не смятам, че е редно да влизам в такива теми.
Факт може да не са ме харесали, но когато аз каня гости вкъщи се опитвам да предразположа човека от среща.
[video][/video]quote author=FrauDanna link=topic=1687524.msg48483437#msg48483437 date=1725004716]
Всеки средно интелигентен човек трябва да може да завърже разговор с непознати. И аз обичам да си мълча, ама в живота не е какво обичаме, а какво трябва да правим. Родителите вероятно не са я харесали.
[/quote]

# 28
И да не са те харесали, важното е той да те харесва. Времето ще покаже. Като имаш съмнения или въпроси, споделяй му ги, бъди честна и дано всичко е наред.

# 29
Омг.. какво общо интелигентността с това дали искаш и можеш да говориш с непознати. Най-шумни и дрънкащи пък са най-простите и глупавите хора, които замаскират тъпотията си с дърдорене

Общи условия

Активация на акаунт