Хасково - 22

• 15 092
  • 248
  •   1
Отговори
# 240
  • Димитровград
Моите познати ходят в Пловдив.
Ще питам за името на доктора.
За Хасково имам добри отзиви за Антон Петев.

# 241
  • Mostly in my mind
Много скъпо е в Петев.

# 242
А аз ще помоля за насоки за добър имплантолог!
Аз мога да препоръчам д-р Иван Начков в Пълмед Пловдив. Той ми помогна преди 2 години с много голяма инфекция на венеца и правих имплант при него. До ден днешен нямам проблеми с конкретния зъб. Мъжът ми сега слага имплант също при него. Внимателен и прецизен е. Лицево-челюстен хирург е Начков и има много опит зад гърба си.
За Хасково не ми се рискуваше за ходя при който и да е .

# 243
Извинявам се, ако въпросът е дискутиран, но търся добър ендокринолог в Хасково. От кой сте доволни?Става въпрос за остеопороза. Предварително благодаря!

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 19:20 от sineo4ka555

# 244
Единственият ендокринолог не само в Хасково, от който съм доволна е Д-р Симона Благоева. На Македония 11 ет.3❤️❤️❤️

# 245
Аз пък не съм съгласна. Ако се касае за сериозен проблем , моля, търсете другаде. Симона Благоева е добричка, тиха и внимателна, но не е достатъчно адекватна за нещо по-сериозно. Да, има много пациенти, но не защото е компетентна, а защото болните са много, а лекарите малко. И моля ви не се пробвайте при Караджова. Единственият по-четящ и интересуващ се млад лекар в Хасково е Христо Атанасов.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 19:28 от Incantrix

# 246
Къде преглежда Христов?

# 247
Буболина, обърках се. Христо Атанасов се казва . Преглежда в медицинския център на болницата, на Съединение 49.

# 248
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт