Термин Ноември 24 - тема 3

• 27 817
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
И вашите мебели са супер, момичета! 🥰 И ние сме с некс ту ми в спалнята, защото кошарата е много голяма. Подариха ни на кикабу Нана, ей такава, но нашата е с метални крака:
https://rayatoys.com/koshara-kikka-boo-nanna-mint-wood-2020

# 106
И аз съм харесала тази кошарка, но за съжаление в нашата спалня няма място за скрин и повивалник и съм в голяма дилема как да организираме нещата.
Имаме друга спалня, но ми се струва невъзможно в началото да го оставя да спи само там или пък да ходя всеки път/ през нощта да го повивам в другата стая 🙄
Видях по-малки сгъваеми повивалници, но ми се струват нестабилни. Ще се радвам, ако има мами използвали такива или в нашата ситуация да споделят как са действали.

И ние избрахме кошара от IKEA, слагам линк по-долу. Взехме и едно голямо легло за детската. В нашата спалня няма място за голяма кошара, само за next to me, и искам да имам вариант, ако ми се налага да нощувам при малкия (зъби, ваксини, нервни нощи). И гледахме да е ниско легълце, евентуално после да се ползва и за детско (да видим).
Скрин и гардероб всъщност поръчах по поръчка, исках да ми е възможно най-функционално, високо до тавана. А и това е по-постоянната мебел и ще си остане в тази стая:)

# 107
И аз съм харесала тази кошарка, но за съжаление в нашата спалня няма място за скрин и повивалник и съм в голяма дилема как да организираме нещата.

Да,ние нямаме скрин в нашата спалня, понеже ММ има бюро. И това е причината да сложа голямо легло в детската, общо взето ще пребивавам там повече, направих си втора спалня 😁 Ще спи при нас в началото на ношта, и ако сменяме памперси нощем - отиваме в детската и аз продължавам там да спя, за да съм близо до него. Ще видим де, на практика може да е различно Simple Smile

# 108
А някой има ли наблюдение относно повивалниците, които се слагат върху самата кошара с крачета? Всички ми казват, че не е никак удобно, щото бебето се мърда и трябва да го пазиш да не падне, но то май и при обикновените повивалници е така, все си крие рискове от падане? Това е нещото, което все още умувам, трябва иначе все на спалнята да я преобувам. Имам обикновен скрин, но е тесен отгоре и не става да сложа подложка за повиване.

Иначе днес минахме и третата ФМ, госпожицата си расте нормално, смениха ми термина за 27.10. Очаквах да я видим по-хубаво този път, но не би. 🥲 Нищо де, стига ми да знам, че всичко е наред. Вече е заела нова, още по - абсурдна поза, как ѝ е удобно се чудя.
И пак да препоръчам д-р Димитрова от Марковс, чудесна е. 😍

# 109
  • София
И при нас мястото е ограничено от един широк скрин, който е към спалния комплект, но е предвиден за бебчо и вече понапълнен. Купихме легло 120х60 от Аико, с чекмедже отдолу (пак за багаж), набутала съм стол, който ми се струва че ще е удобен за хранене и от липса на място намерих възможно най-тесния повивалник от Икеа - 60 см е, ще сложа линк и има опция за два допълнителни рафта. Изглежда ми удобен, защото е висок, но пък е дълбок, дано имам пътечка да минавам.
Дано съм мерила правилно всичко Satisfied

https://www.ikea.bg/products/smagora-masa-za-povivane-biblioteka/50460886/

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 13:20 от Venyan

# 110
Аз ще сложа една подложка за повиване, твърда, върху скрина (скрина е 60см дълбок), ще сложа подложка 50х70, но няма да е срещу мен, а  странично. Все мисля,че ще се справя. Тези върху кошарите ми изглеждат нестабилно, но не съм ползвала. Onrique, според мен вземи си една и ако не ти е удобно,ще смениш. Много неща ще напасваме в движение така или иначе Simple Smile

# 111
  • София
Аз ще сложа една подложка за повиване, твърда, върху скрина (скрина е 60см дълбок), ще сложа подложка 50х70, но няма да е срещу мен, а  странично. Все мисля,че ще се справя. Тези върху кошарите ми изглеждат нестабилно, но не съм ползвала. Onrique, според мен вземи си една и ако не ти е удобно,ще смениш. Много неща ще напасваме в движение така или иначе Simple Smile

И аз планирах това и някак да я закрепя, преди да видя, че има шанс за повивалник. Но ако не ги събера, ще се върна на този вариант. Моят скрин е 120х45, и ми се струва че е нисък, но това все пак е вариант.

# 112
Здравейте! На какъв матрак сте се спрели за бебешката кошара ?

# 113
  • София
Магнифлекс Пиер Карден, наскоро се броихме в темата и бая сме с него след намаленията в Айко 😀

# 114
  • София

По спомен няколко от нас бяха купили Пиер Карден от промоцията на Аико миналия месец.
ParaSiempre, май сме писали заедно

# 115
Ние за сега сме се спрели на този. Имате ли отзиви за него?  https://shop-preview-176106071.merchantproshop.com/pokupka/%D0%B … 6%D0%B5%D0%B2-357

Относно този на PIERRE CARDIN, сега е на 245лв. Вие на каква цена сте го закупили?

По спомен няколко от нас бяха купили Пиер Карден от промоцията на Аико миналия месец.
ParaSiempre, май сме писали заедно

# 116
  • София
195лв мисля беше.

# 117
Дааа, 195 лева беше намален тогава. 245 лева си му е редовната цена.

# 118
Ние взехме на Нани премиум бебешкия матрак.

# 119

Аз много държах на твърд и естествен матрак, анти...... какво ли не, защото всички изкуствени пяни да алергени. Взехме кокосов, изработва се в България за 20тина дни.

Общи условия

Активация на акаунт