Термин Ноември 24 - тема 3

• 27 839
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Сега Магнифлекс е на промоция и във Вис Виталис за 196 лв

# 121
И аз много търсих изчистени варианти без полипропилени, полиестер и тн.  Имаме кошарка 40/90 и отделно 120/60. Взех два матрака, като за по-малката кошарка поръчах кокос/вълна/памук двулицев от българска фирма - Силвестър, а за 120/60 легълцето взех ето този https://junio.bg/product/matrak-baby-60-120 на Junio - кокос и латекс. Общо за двата дадох 300лв.

# 122
Ние гледахме матрак за 95 лв на Design Baby, алое вера, бамбук, кокос и т.н., имат твърди и меки. Май такъв ще вземем.

# 123
Не мисля, че меките матраци са подходящи за бебета от гледна точка на безопасност

# 124
В  nicolebaby също имат такива матраци с кокос, можете да ги погледнете и тях 😊

# 125
Въпрос към мамите, които са с кошарки next to me. Ние също сме с тази на Kikka boo Nanna и реално към нея има матраче, според вас нужно ли е да се взима и допълнително такова?

# 126
Нашата ни я подариха с матрак допълнителен, защото приятелите ни(те са лекари) ни казаха, че за тях този матрак, с който си идва кошарата, е много простеещ. Но дори и да не ни бяха подарили, аз щях да купя някакъв определено. 🤭

# 127
  • София
Нали знаете за това събитие следващия уикенд в София
%7D]"Бебемания" Есен 2024

А baby.bg имат намаление за бебета, не съм сравнявала цени, но поне при люлките видях че има немалки отстъпки.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 10:49 от Venyan

# 128
Аз днес ходих на кардиолог, имах някои оплаквания и попаднах на чудесен лекар, направи ми толкова обстоен преглед.. та ако на някой му се налага и се чуди къде да отиде в София, може да ми пише, аз останах много доволна и спокойна Simple Smile

# 129
Аз днес ходих на кардиолог, имах някои оплаквания и попаднах на чудесен лекар, направи ми толкова обстоен преглед.. та ако на някой му се налага и се чуди къде да отиде в София, може да ми пише, аз останах много доволна и спокойна Simple Smile

Може ли на мен да споделите, нямам оплаквания, но искам да отида профилактично, за да видим дали ми дава естествено да раждам 😅 Благодаря предварително.

# 130

Може ли на мен да споделите, нямам оплаквания, но искам да отида профилактично, за да видим дали ми дава естествено да раждам 😅 Благодаря предварително.

Направо тук ще оставя линк: https://superdoc.bg/lekar/taner-shahin

През супердок запазих и аз, може и с направление от ЛЛ да отидете. Relaxed

# 131
Дами, 29 г.с. съм, в петък влизам в 30 г.с. седмица. Усетих нещо леко като потрепване на равни интервали. Като ритъм на сърце. Да не би да е хълцането, за което говорите? Днес съм на редовен преглед и ще информирам док за новите усещания. Не са като шутовете, които ми бие бебето и ми променя формата на корема. Само леко ритмично потрепване.

# 132
Точно за това потрепване май казват,че е хълцането. И аз го усещам, нямам идея какво е точно Simple Smile

На мен днес ми стана много лошо. Топли вълни, изведнъж ми причерня, започна да ми се гади. Отиодх до тоалетна, после седнах на един стол в кухнята (това се случва в офиса,на работа съм), колежката ми донесе една чаша кока кола и след около 5 минути всичко мина. Още ми е обаче много отпаднало, въпреки че пия вода, ядох (варени яйца, хляб, домати, и една вафла с шоколад). Не знам дали не е от рязката промяна на температурата (сутринта беше 20 градуса,сега пак е 32 в Пловдив), или от хормоните, ама направо....

# 133
  • София
Здравейте,

Тези от вас, които вече са взели/поръчали/харесали бебешки скрин или шкаф с повивалник биха ли споделили какъв модел и от къде?

И се чудя само моята 3та фетална ли са я записали толкова късно, чак в 36та седмца..
От икеа https://www.ikea.bg/products/sundvik-k-t-detsko-obzavezhdane-2-chasti/29506099/

# 134
Мами, вие колко кг сте качили досега? В 28ма седмица съм +9 кг и всички ми казват,че е много. Движа се много и хапвам здравословно и вече не знам какво правя грешно. Въпреки тпва до 15 кг се смятало за нормално. Тъй че има още накъде 😂 иначе с бебчо всичко си е нормално. Вие как процедирате с храненето, особено късно вечер?

Общи условия

Активация на акаунт