Термин Ноември 24 - тема 3

• 31 451
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Значи тайничко ще се надяваме Joy Но в крайна сметка, важното е бебоците да са добре. Успокоявам се, че края лека полека му се вижда Heart

# 541
На мен ми казаха до 36та седмица, но не разбрах ще го намалят ли или ще го спрат напълно

# 542
Аз пия 3х2 магнерот, казаха ми някъде до към 36-37 г.с да го пия. Вече ми е много досадно😂

# 543
За магнезия, вчера на мен ми казаха още една седмица да го пия, тоест до към 36 г.с.
Но на мен тия дни ще ми свърши и последния блистер и мисля повече да не купувам.

# 544
Привет, момичета, при вас кога се обърнаха бебоците главично? Аз съм в 31+5 дни и още е седалищно, всъщност главата и е около пъпа ми някъде, и нещо на прегледа днес АГ започна да говори, че става късно за обръщаме вече.. което ми е малко странно, предвид факта, че преди това ми каза, че до 34 седмица се обръщат.

# 545
Моята се обърна в 33 седмица.

# 546
Ами моя доста отдавна е така разположен, но и аз знам, че до по-късно се въртят, една позната в 37-ма седмица се обърна, така че според мен има време. На мен пък вчера ми казаха, че трябва само на ляво да лежа, защото гръбчето му е от дясно и не било хубаво, за нормално раждане така да е обърнат...та с това въртене е голяма разправия....

# 547
  • София
Miaa7, мисля, че има йога сесии, които работят точно върху обръщане на бебето, ще се опитам да се сетя в кой център беше… но и според мен си имаш време. Обмисли и външно верзио, ако опре нож до кокал 🙂

Момичета с естественото, вие спирате магнезия скоро, аз моя го увеличих 😀 Вече по-често усещам пристягания, особено нощем, дано не се разбърза господинът да излиза…

# 548
Аз все още не усещам значителни пристягания, както и апаратът не отчита контракции. Нооо, от известно време тялото ми се държи странно, та се чудя докога ще търпи да не излиза малкото.

Вчера се притесних, като АГ отбеляза, че амниотичната течност е леко редуцирана и, че пъпната връв е увита веднъж около вратлето. Не отчете нито едното, нито другото като проблем засега. Може би и аз се притеснявам прекалено, ама като ще ми е за първи път...

# 549
Здравейте! Извинявам се ако се повтарям, но при мен на по-късен етап се наложи да правя натоварването с глюкоза(34г.с) Ако може която от вас го е правила да сподели как минава изследването и при какви стойности на кръвната захар ви го назначиха

# 550
Onrique, моят господин си беше заметнал пъпната връв като шалче на последния преглед. Но ще си я размотае (надявам се). АГ-то ми каза,че особено ако мног се въртят, това не го мислят до 9ти месец. Следи се, слушат се тонове, но толкова - не се шашкай!

# 551
Определено обмислям верзио с акушерка Стаменова в Надежда, въпросът е, че вчера бях при единия АГ- Чучумишев и водите бяха в норма, а днес ходих  в Надежда, за да ми издадат болничен, и нали се минава и преглед , та изведнъж ми заявиха, че са на долна граница…не знам как става това честно казано, но ако не са достатъчно водите и не се обърне госпожицата, не могат да направят верзиото.

# 552
Здравейте! Извинявам се ако се повтарям, но при мен на по-късен етап се наложи да правя натоварването с глюкоза(34г.с) Ако може която от вас го е правила да сподели как минава изследването и при какви стойности на кръвната захар ви го назначиха

При мен лично се наложи не заради стойностите на кръвната захар, а заради килограмите ми. Отиваш сутрин в лабораторията, взимат ти кръв на гладно, разтварят ти глюкозата във вода (аз лично си я купих предния ден от аптеката), изпиваш я, на 60' ти взимат пак кръв, и на 120' пак взимат кръв. Сядаш и чакаш, можеш да пиеш по малко вода. На мен лично това изследване не ми се отрази добре, но много други момичета споделят, че няма нищо страшно всъщност. Успех!

# 553
Да допълня,че трябва вие да си закупите глюкозата предварително от аптека ,както и 500 мл вода (аз купих бебешка). Иначе самото изследване при мен мина добре, просто чакането е доста. Направиха ми го профилактично, без да имам някакви високи показатели.
Иначе нашето бебче се е обърнал от 28-29 г.с., но до колкото знам до последно се въртят, тъй че не бих се притеснила сега.

# 554
Моята бебка се обърна точно между 30 и 31 г.с. И аз се притеснявах много, но докторката ми каза, че до 34 г.с. има време и ще се обърне. Сега е много активна и чак ме е страх да не се завърти отново седалищно. Иначе и аз се надявам на нормално раждане. 
Kalinnka Скоро правих обременяване с глюкоза. Прекратява се яденето поне 12 часа преди изследването и гледах да не ям сладко. На сутринта на гладно с глюкозата се отива в лабораторията и ти вземат кръв на гладно, изпива се глюкозата в рамките на 15 мин и след това се отброява 1 час и се дава отново кръв. След час дадох още веднъж проба и тогава се направих. Не трябва да имаш движение много между тестванията. Това беше при мен.
Причината беше при мен поради повече околоплодни води. 
Привет, момичета, при вас кога се обърнаха бебоците главично? Аз съм в 31+5 дни и още е седалищно, всъщност главата и е около пъпа ми някъде, и нещо на прегледа днес АГ започна да говори, че става късно за обръщаме вече.. което ми е малко странно, предвид факта, че преди това ми каза, че до 34 седмица се обръщат.

Общи условия

Активация на акаунт