Диди, стискам палци да устискаш още малко, но не се тревожи, медицината е напреднала и малчовците ще са в добри ръце и в кувиозчета, а ти ще се възстановиш и ще си ги посрещнеш удома! Всичко ще е наред, силно вярвам и изпращам много положителна енергия!
Пия, какво ли не пия, а уж са само витамини. Мултивитамин New Chapter (Garden of life го смених за последния 3местър,че го нямаха наличен), Omega 3 Prenatal Nordic Naturals 1х2, Пробиотик, Магнерот 3х2, Биозин мама 2х1 и Сорбифер Форте 1х1 (с който не съм много постоянна нещо откакто се разболях...
От Биозина ли, от каков, но днес сякаш съм по-добре. Настинка/вирус, каквото е там си отива, само кашлицата остана и е съвсееем лека. Да не се хваля предварително,но се надявам в пон да отида на педикюр и да съм тип топ здрава мама.
От едрите неща за пазаруване ни остана столче за кола + база и легълце за спалнята, и вече разни дребни покупки. Но още не е дошъл скрина и гардероба (края на Септ), щорите (тия дни чакаме), и има 1 ден дребни ремонтни дейности по детската (стенни рафтче за сглобяване, лампата е за смяна, новата е тук, и една дъска предпазна на голямото леглото ще сложим). За леглото за спалнята ни съм в голямо чуденка още, чакам да оздравея и да отидем в София да видим електрическото легло на 4moms. Не знам дали ще си струва да дадем 900лв за ново, но Infinity Toy Box предлагат под наем. Искам само на живо да чуя как шуми при люлеене, да не се окаже,че на нас ще ни пречи да спим. Ако може някакъв такъв "инструмент" да ни спести 1-2 часа сън, ще съм много доволна!
Дами,каква вайбър група? Не знаех,че има, как да се включа?