Термин Ноември 24 - тема 3

• 31 444
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Да, май наистина за раждането не искат да се плаща за “придружител”, само, ако е за стаята.
Аз също не искам да е при мен за съществената част, ако мога да го извикам вече като излезе малката госпожица би било чудесно 😀 но като цяло не го искам на раждането

# 526
И аз съм от жените, които не искат таткото да присъства на раждането. Не мога да го мисля и него😃 Аз ще раждам в държавна болница, де, надали ще може и без това.

# 527
Много интересно как явно в България не се очаква бащата да е на раждането и секцио даже не го пускат. Тук се подразбира, че той ще е на раждането и някои даже се обиждат, ако не ги искат. Уж за подкрепа. Че и на родилката майката, че и свекървата даже често присъства, някой път и сестрата на родилката и тн. Аз не го разбирам това, но уж било за подкрепа. И бебето не го взимат за час-два, ако всичко е наред, а го дават на майката веднага да си го гушка.

# 528
Дойде ми поръчка от LC Waikiki с няколко детски комплекта. Е няма такава радост, токова сладурски дрешки не бях взимала до сега, и не се бях радвала на комплектчета за Малчо! Взех  на мечо пух, един плетен със слонче и един коледен с еленче, коледния 1-3, всичко друго 3-6 като размери. Мога да кажа,че са страхотни и препоръчвам да разглеждате сайта на LC Waikiki. Материите са супер, размерите си отговарят, препоръчвам!

До сега съм купувала от HM, Чочко Бочко, Noppies, Барбарони кидс и Magnetic Onesies (! пижамки с магнити, американски, без мито, с дхл дойде за 10 дни, ако искате разгледайте сайта, според мен ще превърне среднощното преобличане в магия).
А вие откъде пазарувате дрехи, мами?

# 529
slanchogledka^, най-приятната част до сега за мен, хаха. Иначе и аз пазарувах от H&M предимно,няколко неща от Sinsay, но са доста малки, или поне ми се виждат по-умалени от другите. Случайно ми излезна един website - Cool Club, много сладурски неща имат и са на цени, като H&M, номерата според мен си отговарят. Simple Smile
Аз пък имам въпорс от къде си купихте нощници за болницата, на мен ми искат 2-3, а по сайтовете са по 70-100лв., не ми се дават такива пари, хаха аз не нося попринцип.

# 530
За нощниците, взех си една за бременни/кърмещи с копчета от LC Waikiki, една голяма тениска 2xl от ММ, която си ползвам и в момента за сън, и една моя си нощница от кварталната бутка за българско бельо (пише МОНИК на етикета), която е с презрамки и надолу е доста широка, става ми и сега с корема Simple Smile
Изобщо 100лв за нощница няма да дам, колкото и красиви да има.

# 531
  • София
Оо и аз, взех от Shein 😀 ще са окей за няколко ползвания.

Иначе днес в Х&М има намаление за лоялни клиенти, някои бебешки неща са топ цена, разгледайте, например аз взех ето това:

Скрит текст:

# 532
Rouse123, благодаря за сайта, този Cool Club има много сладурски неща, сърбят ме ръцете и на цени са супер!
За Шеин се колебая, за себе си купувам неща от там често, но някак за бебе ми е притеснено заради препаратите и третирането на платовете.

# 533
  • София
Аз "напазарувах" от сестра ми и нейното ноемврийче. И чак страдам, че няма какво да купувам, но имам сигурно 15 бодита H&М до 3 м. На waikiki съм голям фен на мъжките дрехи и като модели и материя. И винаги съм мислела че детските са така. Не знам защо дамските са толкова зле.

Вече сме октомври, аз от днес си оставам у дома, да купя каквото ми е останало, да сгъвам дрешки и гледам уебинари.

Става все по-реално. Още този месец, тук ще има бебчета, но първите нека да са поне след 2 седмици.

# 534
Момичета имате ли представа 45дневния болничен как го изплащат? Дали след като мине целия или отново месец за месец, тъй като обхваща два месеца ?

# 535
И аз нощници купих от Shein, има даже и с халат за 15-20 лв. Сутиени за кърмене също от там, гледах само материята да е вискоза, а не изцяло полиестер. Бебешки дрехи не бих рискувала от там, главно взехме от HM и от Next.

# 536
  • София
Момичета имате ли представа 45дневния болничен как го изплащат? Дали след като мине целия или отново месец за месец, тъй като обхваща два месеца ?

Доколкото разбрах, месец за месец, както болничните.

# 537
Момичета, които ще раждате естествено, спряха ли ви магнезия или казаха ли ви до кога ще пиете? Моята докторка спомена нещо за 34та седмица, ама на мен ми се струва рано, хаха.

# 538
И аз точно това се чудех за магнезия. На всеки преглед съм с надежда да ми го спрат, без успех, но при мен все пак има проблем. Другата седмица съм на преглед и ще съм 33 седмица + 1 ден и пак ще питам. Ще се радвам ако поне ми намалят дозата. Вече имам чувството, че менюто ми се състои главно от лекарства и добавки Joy

# 539
_Miss_, същата съм, аз съм и с анемия... и направо вече ми писна от хапчета. Аз съм на 7-ми при моята, точно в 34+0 седмица, ще видим дали ще ми спре поне магнезия, хаха.

Общи условия

Активация на акаунт