Термин Ноември 24 - тема 3

• 31 471
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Аз с енергията съм на моменти, някои дни въобще не се чувствам бременна и имам супер много енергия, други обаче като днес ми е по-скоро доста дискомфортно. Та по тази тема имам въпрос, усещате ли тип менструални болки, то при мен дори не е болка по-скоро един такъв дискомфорт, точно като преди да ми дойде, иначе корема не ми се стяга, може би няколко пъти на ден, но нищо притеснително, просто до сега не съм го усещала този дискомфорт и малко се притесних.

# 511
Rouse, с болките и аз съм горе долу така. Последните дни усещам леки менструални болки (не всеки ден или да са постоянни), имам си и втвърдяванията на корема. Има периоди, в които имам чувството, че госпожицата се блъска ниско долу и ще излезе. Притеснявам на моменти дали нещо няма да тръгне, но за сега гледам да съм спокойна, тъй като тези неща не са постоянни, а се появяват периодично.

# 512
Какви са Ви плановете за раждането и престоя в болница, дами? Има ли такива, които са се насочили към тези ВИП (самостоятелни) стаи, и таткото ще Ви придружи ли през целия престой?

# 513
Какви са Ви плановете за раждането и престоя в болница, дами? Има ли такива, които са се насочили към тези ВИП (самостоятелни) стаи, и таткото ще Ви придружи ли през целия престой?
Да, аз резервирах ВИП стая, за да съм сигурна, че ще съм сама след раждането. Без придружител.

# 514

Ще си запазя вип стая и много се надявам да няма изненади и да не съм сама. Таткото ням да е с мен, ще е с големия ни син.

# 515
И аз запазих единична стая, с идеята таткото да идва да ни вижда с бебока когато има възможност. Няма да остава с нас в болницата, имаме куче и ще се грижи за него (а и според мен е по-добре за мен да съм сама, колкото мога да се възстановям от секциото първите няколко дни в болницата).

# 516
  • София
Аз планирам да съм в двойна стая. Страх ме е сама, а и имам голямата надежда да се падна с жена, за която е второ раждане.

# 517
Аз ще съм в Надежда. Бащата ще присъства на раждането и малко след това позволяват да е с майката и бебето. Иначе след това ще съм в стая с още 1 или 2 жени, но не е проблем за 2-3 дни.

# 518
Аз с енергията съм на моменти, някои дни въобще не се чувствам бременна и имам супер много енергия, други обаче като днес ми е по-скоро доста дискомфортно. Та по тази тема имам въпрос, усещате ли тип менструални болки, то при мен дори не е болка по-скоро един такъв дискомфорт, точно като преди да ми дойде, иначе корема не ми се стяга, може би няколко пъти на ден, но нищо притеснително, просто до сега не съм го усещала този дискомфорт и малко се притесних.

Да, и аз имам менструални болки (с болезнен цикъл съм цял живот). Иначе много ми тежи корема. Вече дори не знам и настрани как да спя, защото изпъква някаква част на бебето. Уж е с главата надолу и съответно към моите ребра са крака и ръце, но го виждам като извит гръб. Присъединявам се към уморяващите се. Гледам да ходя пеш. Онзи ден направих 8-9 км и два дена спах като пребита. Хич не си давам зор вече дори и вкъщи, давам го спокойно.

# 519
Аз ще съм в Надежда. Бащата ще присъства на раждането и малко след това позволяват да е с майката и бебето. Иначе след това ще съм в стая с още 1 или 2 жени, но не е проблем за 2-3 дни.
Как уговорихте партньорът Ви да присъства на раждането? Със следящия ли говорихте? Ние ще сме със секцио, едва ли ще може някой да присъства, а и няма нужда, но искам после да покажат бебето на МЖ и да ги снимат, евентуално. Не съм сигурна с кого трябва да говоря това, сигурно със следящия.

# 520
Аз също съм в Надежда и искам да си платя за самостоятелна стая, ако има опция тогава, защото тази година има доста бебенца и ложе и да не успея да стигна до самостоятелна стая. Таткото няма да присъства на раждането при мен, за сега върви естествено, ако няма някакви промени в последния момент,  не знам дали има опция да ни посещава сами в стаята без да плащаме допълнителни за придружител, защото не искаме да остава да спи и той в болницата 2-3 дни, по-добре да подготви апартамента за изписването. Иначе някой питаше как става договарянето, няма договаряне, има си план за раждане, който се попълва и се следва доколкото е възможно от екипа, и се плаща за придружител по време на раждане. Секцио няма как да присъства по време на операцията, но могат да го извикат, след като извадят бебенцето.

# 521
До колкото знам даже нищо не се плаща за придружител на раждането. Наша позната роди преди месец там естествено, бащата присъстваше на раждането без същинската част (както и ние планираме) и после стоя с тях два часа преди да я качат в стаята. За секцио мисля,че пак викат бащата да види бебето за много малко време след като зашият жената.

# 522
за плащането с присъствие на таткото си зависи от болницата. В СЕЛЕНА Пловдив искат допълнително пари,за да присъства таткото. Но аз като цяло май не искам да присъства, ще ми е по-спокойно да не гледа такива неща и да не му следя реакциите по време на секциото. Ще чака отвън, ще му дадат бебока да го гушне и после ще се видим в единичната стая.

# 523
  • София
В Надежда се плаща за придружител и то доста, плюс трябва да сте в самостоятелна стая. Това, ако искате да е с вас през целия престой. Иначе виждат бебето след раждането и за двата типа раждания, но до там.

# 524
Да, това имам предвид. За самото раждане и виждането на бебето не се заплаща. После ако мъжът е придружител в стаята се плаща разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт