Отговори
# 75
# 76
Абооооуууу ама как така са се развели СейФер??? Бирса сериозна ли е??

+ Сейран наскоро оздравяла.

Промених си мнението, приключвайте го тоя сериал, 2 пъти развод ne demek бе!!!

# 77
  • София
Хахаха, познах за петък, но не познах съдържанието. Анти ПР-а продължава Joy
В неделя пак, вече да каже имената на новите актьори.

# 78
Тая сън не спи в 0 часа да всява смут във фандома! 🥲

# 79
Аз го очаквах втория развод още във сезон 2.Всички знаем че има скрити спойлери в епизодите.В 37 епизод в брачната нощ,Сейран каза на Ферит че няма да облече булчинска рокля за трети път и той многозначително се засмя
. Е какво толкова,ще гледаме отново зараждаща се любов Heart

# 80
Във втори сезон в епизод 1 се ожениха и после почти цял сезон разделени, сега може да е обратно , в първи епизод разделени и после цял сезон заедно!! Дано! 🙏

# 81
Aз обаче съм си с розовите очила и на 50% от това ,което е написала Бирса не вярвам. Нищо не може да раздели СейФер. Да и аз ги помня думите на Сейран и третата булчинска рокля,дано сценаристката ги е гледала тези епизоди. Просто сериала по всичко явно ,ще започне от една коренна промяна. Огромна разлика. Предлагам ви да седнем с тях и да пием ,пък негативните емоции настрана.

# 82
Бел, голяма оптимистка си:blush:
Във втори сезон в епизод 1 се ожениха и после почти цял сезон разделени, сега може да е обратно , в първи епизод разделени и после цял сезон заедно!! Дано! 🙏

# 83
Абсолютно непонятен, за мен, развод. Вярно, че друг сценарист ще пише, ама толкова ли пък да не се е поинтересувал как се е развил този сериал до момента, какви са били отношенията между героите, през какво са минали, какво са успели да преодолеят.
Какво ще напише сега, че Сейран, защото много болна, не иска Ферит да страда, като я вижда в това положение ли? Последните думи на Сейран във втори сезон не вървяха натам.

Ония девойки писали: последни вечери на Бали.

# 84
RI_14, реших да пробвам и така! 😜 С хубавото този път! 😉

# 85
Дано да си права Grinning.  Вариант да са се разделили е ако Ферит не й прости, че е крила от него за болестта или Сейран го оставя, за да се лекува и той да не страда. И двата варианта са меко казано зле. Явно ще гледаме друг сериал, но със същите актьори. Не знам дали ми се гледа, но навика си е навик. Не мога да ги оставя Joy. Дано поне си заслужава отделеното време, че от втори сезон не съм много очарована, да имаше хубави епизоди, но не могат да се сравняват с първи сезон.

[/b][/b]
RI_14, реших да пробвам и така! 😜 С хубавото този път! 😉

# 86
Bell, не си сама. Аз също съм с розовите очила и поне докато не видя нещо от заснетото не ги свалям. 😎 Знаем отношението на Бирсен към сериала, така че може да пише каквото си иска. Колкото се пише за развод, толкова и само за раздяла. Каквото и да са измислили,едно е сигурно - СейФер винаги ще има. ❤️

# 87
И пак няма логика да се разведат заради това,че тя е крила ,дори напротив,брака трябва да им стане още по-здрав. Нямам логично обяснение,аз защо ще ги дадат след две години разделени, не вярвам на разведени,това е прекалено вече. Дори няма логика ,ако искат да рестартират серила. Да ги дадат щастливи, не с "различни животи" , Синан и Дияр,пази Боже. Отбор делулу не ви чувам 😘,нали сме такива

# 88

Ох, не ми се гледа отново развод и раздяла.  Малко ли изпитания и премеждия им се
случиха на Сейран и Ферид, та и толкова дълго време да са разделени.
Каква е причината, за да се стигне до тази раздяла. Още повече, дори да имат други в живота си.
Лесно ли се забравя тази голяма, изпепеляваща любов.
Но......логиката на новите сценаристи е друга.

# 89
Честно ви казвам, щом изгледах 2 сезон единствено и само, заради Афра и Мерт нямам никакви очаквания за 3 сезон…Надявам се на нещо смислено,но вътрешно знам,че няма да е така….Дано ме изненадат приятно.Нелогично ще е,но виждам,че има някаква такава тенденция в сериалите да правят абсолютно противоречиви и скандални сюжети…В нашия да вземем Кязъм,да вземем Ифакат,да вземем Суна,даже и нелепата Пелин с нейния идиотизъм…….абсолютни небивалици,но гледаме и коментираме нонстоп.Дори е предизвикателство за актьорите да участват в такива сцени,но и добрата игра веднага проличава…..щото то са мимики,жестове,изражения….Нашите;като бонус си имат и химия🧿Те та,като цяло очаквам просто СейФер🧿❤🧿❤

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 02:15 от Melody19

Общи условия

Активация на акаунт