Отговори
# 120
  • Яко в Матрицата...
Екстра е новото попълнение 🤣 Точно в стила на ОГМ. Дано му издържат нервите на тоз младеж, че яко ще го плюят.

# 121
Е баш тоя ли намериха за Сейран,ми той направо от махалата,мега грозен,тцтцт

# 122
  • Яко в Матрицата...
Как ще е грозен, супер е момчето 😃 Ще е много мил със Сейро и ще я подкрепя във всичко, без да иска нищо в замяна 🤣

# 123
Как ще е грозен, супер е момчето 😃 Ще е много мил със Сейро и ще я подкрепя във всичко, без да иска нищо в замяна 🤣

Дано Феро си подбира по бързо момата,че с тоя свят ще и се завие като го види Sunglasses

# 124
Ама тя и Дияр ще е много мила, разбираща, влизаща в положение. Няма да иска нищо от Феро, само ще го подкрепя Sunglasses

#tbt Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 17:57 от Еванджелин

# 125
Сетът днес е на някакво такова място (Tuzla/istanbul, istasiyon mahallesi) , изглежда на затворен жилищен комплекс отзад.

EDIT: https://x.com/moiderler/status/1829892364477088128?t=YwxiicsTtC0rgoa8so4NGQ&s=19
Това било от сета, Афра и Дирен били там. Приятелка на тази, която го е качила казва, че и уж Мерт също бил там (но за мен не е той; този с бялото е по-скоро да е онзи новия, Синан ли беше, вече го забравих).

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 19:45 от bellie_ellie

# 126
Благодаря за новата тема !
Да я изпишем с много позитивизъм !

Мерт няма да го обсъждам , къде бил и с коя бил. Живота си е негов. Което сам си направиш , никой друг не може да ти го направи.
Много  "дами" ще се отъркват в него , заради едната слава. Дано ни е разумно момчето.
По повод новия - Синан , не е лошо момчето. На мен ми харесва. Сега очакваме Дияр.
Дали ще помагат  или пречат , сигурно и сценаристите още не знаят.
Разбрах , че Афра не си е отрязала косата , но не мога да не отбележа ,че страшно и ходи късата коса. По принцип не съм фен на дългите коси.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 18:12 от Kami_J

# 127
Майката на Афи днес има рожден ден.❤️

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 18:12 от Iv32

# 128
Сейро имала шофьорска книжка вече. 🤘
Истина ли е , че Рамо имал сет днес?

# 129
Белче, не е потвърдено за Мерт. Афра е на сета в Тузла, не се знае с кой. По непотвърдена информация от едното билги, Синан е лекар на Сейран, Дияр асистентка на Ферит. И двамата нямат странични връзки.

# 130
Още едно стори от Афра 🌹

# 131
Афито не я ли сваля тази перука бе Grinning Много е сладка Heart Eyes

Бирсен пуснала поредната порция отрова, този път Берил и Ерсин са на топа ахахах

# 132
И двамата нямат странични връзки.
Благодря!😘 Обаче не разбрах, Ферит и Сейран ли нямат?

# 133
Леля ни Бирса да не се е объркала за косата? Коса ли е, перука ли е, последно пак не става ясно.🤣 На снимката от салона за красота бая къса си изглежда на Афра (или пък да е хваната отзад и подпъхната отдолу..🤷‍♀️)
А и Голяма клюкарка е станала. Ама видиш ли ти, кой бил бивш на кого, кой заради кого си бил сменил мениджъра и агенцията.. 🙄 Във вихъра си е последно време. 😃

Само остана да каже кога точно ще почнат сетовете на Мерт.

# 134
Белче Kissing Heart

Между другото, аз знам това, ако не се промени, разбира се. Синан е лекар на Сейран, Дияр е асистентка. Тоест, Сейран и Ферит не са започнали връзка с никого, така знам.

Общи условия

Активация на акаунт