Зъби

• 765
  • 9
  •   1
Отговори
Дъщеря ми вече е на 1.1г. ,но все още няма зъби. Според вас ще излязат ли скоро?

# 1
Доста са подути ,скоро ще се покажат .
Мажете с гелче,че като гледам как са подути чак мен ме боли 😵 то не че помагат много,но облекчават дори и за кратко да е пак е нещо

# 2
Заведете детето на зъболекар. На мен не ми прилича на зъби.

# 3
Зъби са, но според мен не избиват както трябва и трябва да види зъболекар.

# 4
Доста са подути ,скоро ще се покажат .
Мажете с гелче,че като гледам как са подути чак мен ме боли 😵 то не че помагат много,но облекчават дори и за кратко да е пак е нещо
Мажа с генгигел 🙂

# 5
Заведете я на зъболекар. По принцип първо би трябвало да пробият долните два зъба.

# 6
Заведете я на зъболекар. По принцип първо би трябвало да пробият долните два зъба.
Няма такъв закон.Но за ваше успокоение и те са доста подути.Явно ще ги изкара наведнъж

# 7
https://www.therapy.bg/inconvenience_tooth-development.html

Идете на зъболекар, и горните не изглеждат по стандартния начин.

# 8
Както каза авторката не всички зъби излизат както е писано. На моя син да,първо излязоха долните ,но след това стана някаква бъркотия и не излизаха под ред ,но е важно ,че все пак излязоха.
За гелчето при нас ефект имаше от калгер и дентокинт или кидс е накрая не съм сигурна ,но само това облекчаваше при нас

# 9
Както каза авторката не всички зъби излизат както е писано. На моя син да,първо излязоха долните ,но след това стана някаква бъркотия и не излизаха под ред ,но е важно ,че все пак излязоха.
За гелчето при нас ефект имаше от калгер и дентокинт или кидс е накрая не съм сигурна ,но само това облекчаваше при нас
Благодаря Ви! Ще пробвам и тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт