Бари (Пулия) и Матера (Базиликата) – Красивата Южна Италия - 8

• 37 528
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И цената беше супер- 15 Евро на човек в посока Simple Smile как да не купиш. Ние имаме план, понеже не видяхме Монополи, сега направо от летището с влака на там, после следобед в Бари, както и следващия ден. Отивам и заради едни пици на едно площче, което не работеше за рождения ми ден в понеделник. Готино е, че ще спим точно там, няма да бързам да се прибираме.

# 46
И цената беше супер- 15 Евро на човек в посока Simple Smile как да не купиш. Ние имаме план, понеже не видяхме Монополи, сега направо от летището с влака на там, после следобед в Бари, както и следващия ден. Отивам и заради едни пици на едно площче, което не работеше за рождения ми ден в понеделник. Готино е, че ще спим точно там, няма да бързам да се прибираме.

Здравейте,
Ще споделите ли, къде се намират тези пици? Relaxed

# 47
Здравейте, 
Скоро ми предстои пътуване до Бари. Самостоятелно организирана екскурзия. Полета ми е рано сутринта на летище Бари и обмислям идеята директно от летището да  тръгнем към Матера и следобяд да се върнем в Бари, където ще са ни базовите нощувки, но имаме багаж. Видях,че има сейф за багажа в Матера. Дали някой е ползвал тази услуга и ще се радвам на повече информация. 🙂

# 48

Здравейте,
Ще споделите ли, къде се намират тези пици? Relaxed

Вероятно Ди Косимо.
Нас лично не ни впечатлиха.
Иначе вечер като има народ на площадчето е яко.

# 49
  • София
Да, точно тези са пиците. Много ни харесаха на нас  и атмосферата, но трябва да се хапват веднага, още горещи. Особенно със сирената, направо...

# 50
Здравейте, организирах екскурзията до област Пулия-полети, нощувки, рент-а-кар, но съвсем забравих…трябва ли да платим или да съобразим някакви такси за междуградските пътища. Конкретно ще пътуваме Мартина Франка-Лече-Остуни-Монополи, в различни дни, разбира се, но има ли нещо което е хубаво да предвидим?

# 51
Здравейте, организирах екскурзията до област Пулия-полети, нощувки, рент-а-кар, но съвсем забравих…трябва ли да платим или да съобразим някакви такси за междуградските пътища. Конкретно ще пътуваме Мартина Франка-Лече-Остуни-Монополи, в различни дни, разбира се, но има ли нещо което е хубаво да предвидим?

По пътищата в Пулия няма такси, за които да трябва да се притеснявате.
Разстоянията между тези градове не са и толкова големи, затова няма и какво специално да се предвижда.
Запознайте се само с правилата за паркиране, ако вече не сте. Моят съвет е да използвате приложението EasyPark, за да плащате за паркинг.

# 52
Здравейте, сякаш четох назад, но сега не намирам, моля, ако някой има инфо?
Без лична кола, възможно ли е Сафарито във Фазани? За утре, 30.септември е чуденката.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 23:16 от ~Ния~~~

# 53
Такааааа, идва ред да се заема с нашата почивчица в Бари в края на месеца. Имам въпрос - в Пулия има ли такива карти за пътуване , както АЗ пътувам в Ломбардия?

# 54
  • София
Такааааа, идва ред да се заема с нашата почивчица в Бари в края на месеца. Имам въпрос - в Пулия има ли такива карти за пътуване , както АЗ пътувам в Ломбардия?
Преди 3 седмици попита, отговорих ти, благодарност получих даже 🙂
Нищо не се е променило оттогава, все е същия отговор.

# 55
Пак да благодаря! Забравям.ЕГН. Сега ще се връщам да чета.Наистина , извинявай, занимавах се с други пътувания и съм изключила.
  Ред. - ми да , съвсем скоро при това ,ама не съм запомнила. Сега си и записах.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 13:15 от марулета

# 56
Здравейте
С карта ли плащате за кафе,храна,магазинчета ,заведения или да си нося кеш пари?

# 57
Почти навсякъде може с карта и плащам, но винаги имам и кеш. Понякога се налага, най-малко за такси.

# 58
И още един въпрос се сетих.места лодка в Полияно а маре да резервирам или ще намеря и на място.заслужава ли си тъй като през октомври няма да скачаме в морето Simple Smileда отидем на обяд или последната тура 17часа?

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 12:40 от museto

# 59
Ние ползвахме лодка тип разходка от пристанището на Монополи, без да резервираме предварително. Спокойно, нямаше хора, третата десетдневка на юни бяхме.
Предполагам и октомври ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт