Баба Марта е дошла да зарадва ЮЛСКИТЕ деца!

• 8 911
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Narina:
Цитат
Днес се обадих на педката, че акането на Пламена не се оправя и тя ме прати за по-сигурно на изследване за алергия към глутена. Ходихме и утре следобяд ще стане ясно дали това е причината за честото й акане през деня. Така се надявам да не е това
Освен честото й акане, имаше ли други признаци за нещо нередно? Tired
Уф, много неприятно! Praynig Гуууууууууууууш! Hug

Weary newsm17  love001

# 166
Освен акането нищо друго не съм забелязала....но сега като се размисля тя отдавна нямаше апетит и качваше малко последните месеци Confused Купих й Фризопеп и след 3 месеца ще проверим какво става Praynig

# 167
Брей от 1 час чета и не мога да смогна! Ама успях де!
Честито на днешната месечинка Боримира на мама didi_p! И на "утрешните" на 29 дата, които са родени! Всички да са живи и здрави! Party Time
Нарина, кураж! Важното е, че е установено и вече взимаш мерки, всичко ще е ОК! Все има нещо, за което да се притесняваме. На нас на кръвните изследвания ни излезе, че има лееееко повишени левкоцити, което, слава Богу, се оказа, че не е нещо страшно, явно е заради прекарания грип. Така че по-важното от здравето няма, всичко друго се нарежда някак си!
Слънчо, на въпроса ти за музикалните гърнета - ние такова купихме и аз съм доволна, така не се налага да вдигаш детето да проверяваш готово ли е.
Хайде, че ще ходим да се къпим.
Лека вечер!
А, и май съм скъсъна на държавния, ама ще видя в петък!

# 168
Narina Hug Hug Hug кураж и мисля,че колкото е по-малко детето толкова по-лесно се израства . Споделяй ще чакаме резултатите и да се надяваме ,че всичко след три месеца ще е наред Praynig

# 169
narina  Praynig трябва да вярваш, че всичко ще се оправи  Hug

аз сменям дрехите /пижамката/ всеки ден след къпане, а през деня понякога се преобличаме по 2-3 пъти. вчера за час и половина /след като свлих каишките/ преоблякох Гергана 3 пъти  Joy Joy Joy беше ми кеф, че мога да я обличам вече както си поискам.

лала  thumbsup

# 170
Ухх, милата Пламенка  Hug
Нарина а чрез какви точно изследвания се установи това?
Калоян на Пърли има такава алергия.
Кураж и скоро да ги израстат децата!

Дю на вас честита радост   newsm32

# 171
  • През девет земи в десета
Narina,това 100% сигурно ли е?Направихте ли всички необходими изследвания?Дано все пак да се окаже,че са сбъркали!

# 172
Tydy, можеш да слагаш оризова каша, аз какъв зор видях с този ориз, изобщо не успях да го пасирам, останаха твърди частици и после го минах през цедка.
Sluncho, нашето гърне е музикално, ама пее ако Ева се е изпишкала, а не с копче, да не знае за какво е седнала на него. Друг е въпроса, че още не го използваме. Аз пак да питам, като ги слагате на гърнето не им ли стърчат във въздуха крачетата? На Ева и е много голямо това гърне.

# 173
  • През девет земи в десета
Ето ни на гърнето:
Това е преди месец и половина горе долу и се налагаше да я придържам.Сега си седи сама Laughingкрачетат вече стигат до долу!

# 174
Ейййй, elip няма такова нещо.Да се изясним и да убием #2gunfire в зародиш евентуален конфликт. Ето това казах аз: 
eti_31, хубава идея. GrinningАз съм родена на 4 юни 1979(ми на, не ме срам да си го кажа-дърта съм)
и от там се почна с младичките и дъртичките. Mr. Green
Ех, Слънчо, така си и помислих, че ти си в основата на нещата  Joy  Joy  Joy.

Честити зъбчета на малките сладури на НАН и Надежда   bouquet!

Нарина, кураж!!! Наистина е неприятно, но дано да го израсте скоро детето  Praynig.

Закуска все още не давам, но мисля като започна да му давам повече плодови закуски, че така или иначе ядем каша и на обяд и след обед. Ако му давам и сутрин милото ще започне да ми казва "СТИГА"  Crazy.

# 175
Нарина дано не е това и се оправите,ако е да минава бързо ще се пазите повече и диети,ужас защо става така! Sad

Абе Попова къде я намери тая тема и аз в нея съм родила ама така ми стана мило,аз съм се била заинатила на 15ти Надето е писала вместо мен,аз и бях писала де,и се бях зарекла докато не родя да не пиша то вече мислех че няма да раждам!На 16 родих в 19 и гледам преди 19 кво сте писали чак сега видях ама тогава хич не се сетих за форума цял ден контракции!Ох много ми стана мило!

# 176
Пиги аватара ти е  newsm74

# 177
  • София
maimuna, welcome. Включих те на първата страница, дано да ти хареса при нас.

foquita, нашите разходки са  ooooh!  Laughing. Тръгваме по пазара Димитър Петков, пазаруваме бавно, стигаме до Стамболийски, Малечко и бързо обратно, че я мразим много тая количка. Или пък ходим в градинката на Симеон и К. Величков и там се скъсваме от рев, защото няма толкова хора, които да зяпаме и мислим, че ще ни карат да спим  Close.

NarinaHug Hug Hug. Толкова е сладка Пламена на снимките на подписа ти, всеки път се спирам да я погледам, дано всичко е наред при вас в най-скоро време.

За замразяването: аз засега замразявам на кубчета в ледарника само от един вид - морков, тиква, пащърнак и после си вадя по колкото кубчета искам и разбърквам няколко вида. Мисля и месо да направя така в най-скоро време. А за бурканчетата на Хип мисля да купя нови капачки, преди да затварям пюрета в тях.

За гърнето: Нашето е с по-широк борд и високо на гръбчето и Яна си седи устойчиво в него и без да й се опират краченцата. Аз все пак стоя до нея, за да не се катурне. Не я държа по много, главно след ставане имаме успех.

Да ви кажа, сега осъзнавам какво полезно нещо са памперсите. Оставих днес Яна за малко преди къпане с памучна пелена, за да й подиша кожата. Стоя мокра само десетина минути, докато я преобуя и после кожата й стана ярко червена. Представям си, ако стои цяла нощ мокра, ужас  ooooh!.

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 22:39 от Betta

# 178
  • някъде
Нарина много тъжно Sad , но нали казват че се израства. Много Hug Hug Hugна малката Пламенка от мен и Алекс Hug

Да ви питам има ли друг като нас- в акото на Алекс забелязвам някакви тънки нишки, черни ли са к`ви са не знам около половин- един сантиметър и не знам дали са нормални! Той яде банан всеки ден или през ден- възможно ли е да е от това Thinking

И другото което забелязвам при него- от около половин месец е станал някак как да кажа Thinking като че ли по-чувствителен! Когато види непознати хора или близки, които не вижда всеки ден и започва да прави физиономии и е готов да ревне, а понякога и направо се разплаква, като ми види гърба, или на баща си и баба си и пак почва да пищи и реве, като му се скарам и обръща джуджките и е готов да ревне, а мен ми се къса сърцето че съм му повишила тон, отивам гушвам го и той вече е доволен, но аз  Cry Ей такива неща, предполагам че са нормални, пък и тепърва ще ставаме номер едно за тях и ще ни висят на крачолите, но исках да видя и при вас как е!

И да ви се похваля свекито ми подари мартничка сърчица Laughing, сигурно много ме обича newsm78
Майтапа на страна, но предполагам че ми е много благодарна за това, че ги направих баба и дядо, тъй като другият им син вече повече от 10 години не могат да си имат деца Tired

Добре дошла на новата мама! Hug

# 179
Narina, защо не се консултираш със специалисти от София да речем, че в тази бургаска болница... Rolling EyesТук и диагноза рак на матката са ми поставяли и кво ли не още.Нямам им вяра NaughtyСтискам ви палци всичко да е на ред Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт