Баба Марта е дошла да зарадва ЮЛСКИТЕ деца!

• 8 900
  • 280
  •   2
Отговори
# 150
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Честити на месечинките – 28,29,30 и 31-во число! Много да са здрави и щастливи!
Maimunкa,   welcome!

Днес бяхме на консултация – 8 кг с пелената и бодито, 68 см.

Maira, рибата, по разните му там схеми при късното захранване, се въвежда около 10-ти месец поне.
Kredor, и мен накара да се замисля! Аз какаквато съм все с изисквания, дано един ден не съм такава и към детенцето!
Fiona, бланширан ориз не съм давала. Няколко пъти пробвах с кафяв, обаче беба не го хареса, а кашата си я лапаше с кеф.
Foquita, проходилката е  много хубава. Честита да й е на Янето!
Didka 81, аз не давам  попара, а каша от време на време. Иначе сме на плодове и зеленчуци, от месото само пилешко. Ами правя различни комбинации от въведените вече храни и се опитвам два дни да не давам една и съща. Има време за разнообразие.
Mgizdova, Elip, Вяра я слагам на гърне по няколко пъти на ден за не повече от 10 минути. Гърнето е съвсем обикновено и крачетата й не стигат до пода, но тя и без това не може да стои стабилно, така че я придържам. В тази връзка – Slyncho, нашето гърне свири като се намокрят там едни сензорчета, но на малката изобщо не й прави впечатление.
Dew, от отбора на неозъбилите се сме и ние!
Mariaeli, пробвай тук:
http://www.download.com/Adobe-Photoshop/3000-2192_4-10011172.html
http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Graph … hop_Download.html

Isito LCH, Slyncho, Спайдер го няма отдавна, но Текила има. Има си го и City pub и е много яко там.
Jorjito, и в нашето семейство аз съм по-голямата – е, някакви си 8 месеца, ама...

Я да ви питам и аз нещо за затварянето на буркани. Какви буркани ползвате? Аз вчера пекох тиква за Вяра, сложих я гореща в бурканчета от пюрета –Хип, Сънвал, Гербер, обаче после като натисна капачката, пука, не се е “дръпнала” надолу. А като се съхраняват във фризера, все си мисля, че после вкуса не е съвсем същия.

Спирам  Embarassed!

Приятна вечер!

# 151
  • Sofia
Привет от нас   bouquet
Честито на всички месечинки които ще пропуснат поради липса на датички в пустия му календар  Hug
Maimunкa добре дошла сред нас

Здравей,maimuna, а как се казва детенцето ти,кога е родено и т.н.Ще ни разкажеш ли малко за него и теб? Peace
  Казва се Лалета и е родена на 2.07 2006 много обича да похапва и килцата са ни в повече-10кг,но здраве да е .Аз съм една щастлива мама от София Simple Smile
Ехеее, с мойта Мима са астрални близнаци.Да ти е жива и здрава! Hug

И с нас и с нас   Hands Clap

Благодаря на всички които ми отговорихте за преобличането знаех си че не греша и не съм се вманиачила  Naughty
Сега малко по темите
Ориз не съм давал бланширан
За закуска съм давала различни неща като попара,овесени ядки с пресен плод /най-много ни харесва/,кисел с бисквитка,плодова каша и това е като идея от мен
Основно пюретата ги правя от картоф или ориз за основа с морков,червено цвекло,праз лук и броколи и тиква.Ползвам бурканчета на Ганчев
Гърнето го ползваме веднага след сън и има ефект определено   Peace .Понякога и след като е пила или папкала.Но тя си ми показва сама/колкото и да е странно/ ако има какво да върши си стои ако не става сама  hahaha  Крачетата не стигат пода но стои стабилно нашето си е тип столче не е музикално казват че се разсейват от музиките  Thinking

Спирам до после

# 152
Пак съм аз  Embarassed
За гърнето:слагам Ема след сън и през деня когато се сетя.Нашето е на Чико-обикновено,Ема стига земята,но принципно ги вдига,седи сама без да я крепя.
Дрешките ги сменям всеки ден  Peace
Лала,много свеж разказ.Хубаво се посмях  Joy

Като започнахте темата за бременлийските ни теми,се върнах на зад....и ето това ми е много мил спомен (дори съм си го копнала) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=114220.80
Еххх как бързо лети времето,сякаш вчера раждах  Heart Eyes

Спирам,че ви досади от мен.

# 153
Ползвам бурканчета на Ганчев

Е,как ги използваш тях,като те нали уж не стават за многократна употреба,нямат винт. newsm78.Или ти само ги ползваш за съхранение,без да правиш някакъв вид стерилизация  newsm78

# 154
Благодаря на всички за welcome аз още съм като в небрано лозе но ми е приятно
надявам се да вляза в час

# 155
  • Sofia

Е,как ги използваш тях,като те нали уж не стават за многократна употреба,нямат винт. newsm78.Или ти само ги ползваш за съхранение,без да правиш някакъв вид стерилизация  newsm78
Ми да не стерилизирам не стават само за ден два най-много три но много рядко се случва за 3 дни да ми излезе.Въпреки всичко като се затвори добре и се напълни топло пак се случва да ми пукнат след това капачките

# 156
Здравейте  bouquet
Бързам да се похваля след цял ден реване ни проби едно зъбче tooth
Направо ще се пръсна от щастие от кога го чакаме само newsm44

# 157
Минавам да се зазпиша и отивам да чета.
/Малий, много пишете бе!/

НАН, честито ви зъбче!
Надежда5047, и на вас също! 

bouquet

# 158

Ми да не стерилизирам не стават само за ден два най-много три но много рядко се случва за 3 дни да ми излезе.Въпреки всичко като се затвори добре и се напълни топло пак се случва да ми пукнат след това капачките

Аха,разбрах  Peace

nadejda5047 честито ви зъбче

# 159
С АБКМ сме cry

# 160
Кураж мила  Hug Дано бързо го израстете  Praynig

# 161
# 162
  • Варна
Нарина Shocked Shocked Shocked,как разбрахте???Какво стана???
 spoko spoko spoko

Всичко ще се оправи бързо,сигурна съм yes

# 163
  • Варна
 welcome на мама Маймуна и бебчето и Hug
Бурканите на  HAME,стават за многократна употреба Peace
Лала Joy
Закуска различна от мляко още не съм давала Naughty,не че не искам,а не съм въвела глутена,сиренето и се чудя какво друго мога да дам newsm78.само каша ли да яде,милото Naughty
Надежда5047,честито ви зъбче tooth
Аз изчезвам,че като започна да пиша някой път,нямам спиране smile3505 smile3505 smile3505

п.п. Попова, smile3525 за линка.Чак се просълзих Cry.Това е темата в която родих Mr. Green

# 164
Наринче, с теб сме Hug Дано скоро да го израстете Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт