С какво ви дразнят свекървите? - 159

• 44 855
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Гугъл, напълно съм съгласна с едно - избора и решението да / дали да отглеждате бебе и куче заедно си е само и единствено ваш - на теб и съпруга ти.
От 7годишна съм израснала с куче /дребна, но космата порода/. Парадокс или не, но ми се случи всичко, което описваш в обратна посока.
......по-здраво и с по-малко алергии, няма същите нощни страхове и не се страхува от кучетата по улиците, не им реагира неадекватно....
Няма да изпадам в подробности, но у дома животно не е и няма да влезе /визирам куче или котка/. Към този момент отглеждаме леопардов гекон.
Детето трябва да умее да се пази от безстопанствени кучета, които в някои райони са наистина много, а поведението им често е различно от това на домашните любимци.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 22:35 от •mimoza•

# 661
  • Варна
Никога не съм проумявала даването на повече от един шанс, както и размекването от бременност и бебе. Тези са доказали, че са психопати ама дай сега да пробваме пак дали пък случайно някъде през годините не са станали изведнъж нормални.

# 662
Каквито и да са, ако разговорите са 3 пъти годишно, а вижданията веднъж или по-нарядко, няма да има кой знае какви драми. Но ако се чуват със сина си през ден... кофти.

# 663
Да не отидеш на сватбата на детето си, но после да му намилаш за куче, сериозно ти хлопа дъската.

# 664
Да не отидеш на сватбата на детето си, ........

И това, защото не харсваш кума. Тия печелят приза за малоумие в темата, смятам.

# 665
Който кум те не познават, но е избранника на дъщеря им и не го харесват 😂

# 666
В най-масовия случай едните родители не отиват на сватбата на детето си, защото не харесват зетя/снахата, тези разкази са замазване на истината.

# 667
В най-масовия случай едните родители не отиват на сватбата на детето си, защото не харесват зетя/снахата, тези разкази са замазване на истината.
Повярвай за тях не важи. Те си имат разни странни включвания, които човек наистина не може да разбере. Иначе, че не ме харесват е повече от ясно. Те никого не харесват - нито бившия мъж на сестрата на ММ (с когото има 2 деца и бяха заедно над 10г), нито сегашния приятел. Мен - ясно. Бившите 2 по-сериозни приятелки на ММ - направо нулева поносимост. Та не мисля, че беше специално заради мен. Grinning Този път.

Те харесват някого само, ако това може потенциално да внесе смут и някаква драма. Например, цял брак не харесваха мъжа на сестрата на ММ, НО сега след развода, са голяма любов и много го обичат, все й обясняват какъв примерен татко бил и гледал децата по-добре от нея.

Никога не съм проумявала даването на повече от един шанс, както и размекването от бременност и бебе. Тези са доказали, че са психопати ама дай сега да пробваме пак дали пък случайно някъде през годините не са станали изведнъж нормални.
Е, права си. Какво да кажа друго. Аз не съм очаквала да са станали слънчица и мили, съобразителни хора. По-скоро мислех за хладно, но цивилизовано отношение. Не става.

# 668
Вярвам ти, Гугъл, моята свекърва не даваше да се женим, защото сме били още студенти. Синът ѝ я издаде, искала снаха от София и баща ѝ да е член на ЦК на БКП, дъртите като мен знаят какво значи😅, пък аз от провинцията с работническо-селски произход, така се пишеше в СV то.

# 669
Ох разсмя ме, имаше такива изпълнения едно време.

# 670
Вярвам ти, Гугъл, моята свекърва не даваше да се женим, защото сме били още студенти. Синът ѝ я издаде, искала снаха от София и баща ѝ да е член на ЦК на БКП, дъртите като мен знаят какво значи😅, пък аз от провинцията с работническо-селски произход, така се пишеше в СV то.
Амбициозна работа. Grinning

И аз познавам (не на живо) една такава съвременна. Много разочарована, че най-близката ми приятелка (проекто снахата) е със селски произход и няма висше образование, както и че не е "реализирана" кариерно, защото не е адвокат, инженер, лекар, архитект или счетоводител - това са приемливите професии.

# 671
Искрено се надявам, че никога няма да спечелят спора и ще запазите кученцето! Много съм чувствителна на тази тема и никога няма да разбера хора, които нямат сърце към тези чисти същества.
Сори за спама.

# 672
Искрено се надявам, че никога няма да спечелят спора и ще запазите кученцето! Много съм чувствителна на тази тема и никога няма да разбера хора, които нямат сърце към тези чисти същества.
Сори за спама.
Няма такава опасност. Дори сега докато пиша, сме завити аз и кучето под едно одеяло на дивана. 😀 За мен кучето е до живот. Единственото, което истински ме натъжава е, че техният е толкова кратък.

# 673
С интригите си! С това, че успява да ме извади извън кожата ми, заради лъжите, които ръси. Успя да изпокара двамата си сина и нас снахите. На едната снаха говори против другата, на другата за друга. На единият син говорих против снахата, на другият - не ! ... това, което се получи е , че не си говори с нито един от синовете и снахите си и ние помежду ни.
Все някой друг и е виновен. Няма хубав човек за нея, бивши съседки (разведена е ) , снахи, чичовци (брата на бившият и мъж и жена му, и децата му), изпокара единият си син с чичо си и братовчедите му. Всички сме лоши, само тя е хубавата, заедно с майка си, сестра си и племенниците си. А най - тъпото е, че успя да ме накара да се чувствам виновна , по ниска от тревата и да искам да изчезна

# 674
Защо ти ще се чувстваш виновна заради нейните интриги. Сигурно и другите знаят каква е.  Важното е мъжът ти да те подкрепя. Не общувай с нея и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт