С какво ви дразнят свекървите? - 159

• 44 918
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • на село
Ще влиза и излиза, докато някой спи там!?
То това е елементарно възпитание!
Дори да е в чиято и да е къща се изисква тактичност, но явно е до човек.

# 76
Е, те вече знаят, че сме си го купили с кредит, който изплатихме наскоро, нали се дискутира на дълго и широко. 😅
Да, елементарно възпитание е, но у някои хора и то липсва.

# 77
Ще влиза и излиза, докато някой спи там!?
То това е елементарно възпитание!
Дори да е в чиято и да е къща се изисква тактичност, но явно е до човек.
Именно! Елементарно възпитание! Както и аз няма да се развявам по гащи в чужд дом. За това - отделно.
То имаше и мераци да дадем на свекърите ключ от гарсониерата, като идвали до София да спят у нас. На пода щели да спят, а ние на разтегателния диван. И на другия ден да ходели до зълва ми с тристайния апартамент. Ей ся! Какви ли не измишльотини слушах. Идваха непоканени. Вярно, че ако не бяха провизиите от село трудно щяхме да свързваме двата края и за това съм им дълбоко признателна. Но докато ги науча да звъннат първо един телефон, беше чудо. Никога не съм отказвала да ги посрещам, освен при някакъв ангажимент, както и съм ги канила с и без поводи. Но, ако не бъркам - разликата между лекарството и отровата е в дозата.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 23:19 от tetka_the_best

# 78
Оо, на мен това ми се е случвало У НАС.
Будила ни е с нахлуване и да ни каже, че си тръгва, което ние вече знаехме. Просто за" чао" в 7 сутринта в почивен ден. ММ по-лу-дя. 😀
Друг път остана да спи у нас, нещо май ММ беше на работа след празник (от вкъщи работи), а пък аз бях почивка, детето също. Отишъл в банята да се мие, а тя го издебнала и идва в спалнята, докато с малката спим и почва да крещи "добро утрооо, наспахте ли се вече, айде ставайте, кое време е". Не сме имали планове за деня, нито бях на работа, нито детето на градина. Направих я на бъзе и коприва, ММ и той, и ситуацията не се е повтаряла засега. 😀

Вчера ММ й звъня да й каже, че сме на почивка, тя му обяснява, че не трябва да мажем детето със слънцезащитен крем, прочела, че е вредно. А за слънчевите лъчи и озоновата дупка що не вземе да прочете, амаха 🙄
Днес ми праща статия как да си оправя отношенията с майка ми. С която съм в добри отношения. И която никога не съм си позволила да коментирам пред свека. Ама тя да си каже.

Има хора с възпитание и има хора, които си мислят, че са много възпитани, ама се лъжат жестоко. Моята е от вторите, ънфорчънътли. 😀

# 79
Ще ходим за няколко дни на почивка със свекървата. Наели сме апартамент, за да сме всички заедно, защото така е най-лесно, пък и така децата ще са щастливи. Свекървата пита дали трябва да си взема чаршафи 🤣🤣🤣

# 80
Последното не го разбрах? Има хора не обичат да спят в чужди чаршафи. Или се безпокои,че в наетия апартамент няма да има достатъчно?

# 81
Имаше период да си носим. За болници , за бунгала. жената е  още там. И не е смешно, явно не ходи много да знае.
 Аз ще съм същата , ако трябва да отида някъде ,ще се питам и  питам какво да нося.

# 82
Ще ходим за няколко дни на почивка със свекървата. Наели сме апартамент, за да сме всички заедно, защото така е най-лесно, пък и така децата ще са щастливи. Свекървата пита дали трябва да си взема чаршафи 🤣🤣🤣

Явно отдавна не е ходила на почивка.

# 83
  • Пловдив
Ами аз си нося. Напоследък няколко пъти попадаме на хотели със спалня и отгоре един общ чаршаф. Вярно голям, ама моя мъж като се завърти и аз оставам без нищо. И си нося чаршаф, един или два. Освен това ги ползвам ако искам да седна/полегна на хотелски диван. По никакъв начин не искам с гола кожа/бельо/къси панталони да сядам на тия дивани.

# 84
Аз си нося хавлия за баня. Не се знае как са хотелските и кой ги е ползвал. Признавам си, че ме е страх от зарази.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 22:23 от K.A.G.

# 85
Ходила е на почивка жената, и заедно също сме ходили преди това. Последно беше преди една година даже.
Логиката била, че щом е апартамент, а не само стая, може би нямало да има чаршафи. Ние с мъжа ми доста се смяхме, помислих, че и на вас може би би ви било смешно. Тя често има подобни нелогични изцепки.

# 86
Попитала е жената, какво толкова е станало, че чак да й се подигравате.

# 87
  • Другата България
Ами, не ни беше смешно.
Отивате със свекървата, за да са “щастливи“ децата, тоест - да ви помага с децата, задава един нормален въпрос, вие се прехласвате от смях, защото? Е “нелогична изцепка“?
На мен лично твоя пост ми е в пъти по-нелогичен, че и изцепка, отколкото въпроса на свекървата.

# 88
Някои ме убиват с оплакванията си. Има си основателни причини за оплакване - ако свекървата се натриса, ако мели на главата или прочее. А от друга страна четем как пък някои направо се подиграват на възрастните жени заради откровени глупости - как била готвела, как попитала дали да си носи чаршафи... Обичате да се подигравате на хората ли, какво?

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 23:54 от Zimk02

# 89
Сигурно е по-притеснителна жената, има такива хора. Особено преди път се напрягат, искат да се подготвят. По-скоро вие станахте за смях, съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт