С какво ви дразнят свекървите? - 159

• 44 966
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
bimbo66, това е отвратително. Единственото ти спасение е да прекарваш колкото се може по-малко време с нея. И ти, и мъжът ти, и детето нямате нужда от толкова токсичен човек.
Знам дистанцирала съм се. Помага за детето. Но аз не искам да разговарям повече с нея.

# 421
На твое място щях да откажа помощта за детето, защото в един момент ще започне да настройва детето срещу теб. Или просто да ти прави напук и да разрешава неща, които ти не одобряваш.

# 422
Хем помага за детето, хем е супер простакела.......
Аз моето дете не искам да го гледат простаци.
Намерили сте се.

# 423
  • София
bimbo66, това е отвратително. Единственото ти спасение е да прекарваш колкото се може по-малко време с нея. И ти, и мъжът ти, и детето нямате нужда от толкова токсичен човек.
Знам дистанцирала съм се. Помага за детето. Но аз не искам да разговарям повече с нея.
Ако не искаш детето ти да попие такова поведение, трябва да намалиш контактите между тях.

# 424
  • Варна
Какво значи имаХ - все още сте семейство, нали?

# 425
Много е тъпо така да говорите за хора ,които не познавате ,вадите изводи само от 5 написани реда
Не всичко зависи от нас ,може bimbo да ходи на работа или да има нещо друго за да е нужна помощта на свекървата . По този начин вместо да помогнете може да нараните човек ,говоря и от лична гледна точка . Тук казваме проблемите си и няма лошо от градивна критика ,но изрази като ,,лика прилика сте, намерили сте се " и всякакви такива не са уместни с нищо не помагат. Иначе bimbo  и аз мисля,че не бива тя да гледа детето ,аз не бих позволила моята да ми гледа детето та дори и да сме в добри отношения . Преди 2 месеца и го оставих за 2 часа ,защото бях на маникюр и тя е заспала ! Не я оправдавам изобщо ,защото е 54 годишна жена ,изглежда супер ,не е престаряла че да заспива където свари . Считам го това като пренебрежение . Детето е на 2 години и далеч не е уместно да бъде оставяно само

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 19:32 от Radii :)

# 426
Ау, каква важна причина да оставим двегодишно на простата му баба - маникюр.

# 427
Къде писах ,че е проста ? Явно си станала на криво ,ходи се заяждай с мъжа си

# 428
Аз не се оплаквам от свекърва си. Тебе май те стиска нещо чепика, а липсата на възпитание сама говори. Сега очаквам и да почнеш да псуваш.

# 429
Аа,аз не псувам и не обиждам никого ,това ти го правиш макар и по възпитания начин . Пак ще напиша ,че не мисля,че тази тема е за набиване на канчета,а по-скоро за съвети ,ако няма какво хубаво да кажеш просто не казвай нищо ,с нищо няма да помогне да се заядеш . Не бъди лоша 😊

# 430
Ау, каква важна причина да оставим двегодишно на простата му баба - маникюр.
След като другата страна - свекървата, се е съгласила доброволно да гледа детето, защо майката да не може да излезе?
Какво значение има повода - до магазин, на фризьор… като свекърва търси причина тук в темата да се заяжда, нищо не може да я спре.
Направо си смехотворна. 😃

# 431
Ради, може и да съм лоша, казвам ти на теб да си гледаш живота и да оставиш свекърва си.
На другата й казвам, че няма как да й гледат детето лоши хора и то да стане добро....
Римона, като си оставяш детето на някой друг, приемаш рисковете да го гледа не по твоите правила.

# 432
Тук не става дума за гледане по нечии правила на дете, а за липсата на гледане изобщо. Едно две годишно може съвсем спокойно да си отвори и прозорец и врата и да излезе, ако пожелае.
После отговорността чия ще е - на този, който се е съгласил именно да гледа детето, а не да спи.

# 433
На майката, която го е поверила на неадекватната му баба, за да си направи маникюр. Толкова ли е трудно за разбиране?!

# 434
На майката, която го е поверила на неадекватната му баба, за да си направи маникюр. Толкова ли е трудно за разбиране?!
Защо да е неадекватна? Доказано ли е от медицинско лице? Съвсем нормална си е свекървата, както разбрахме не е и толкова възрастна. Хайде недей драматизира и преувеличава разказаното в темата, че зорлем да излезе снахата пак виновна.

Общи условия

Активация на акаунт