Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 055
  • 984
  •   1
Отговори
# 555
  • На изток от Ада
Гогова писах ама Дудъл писа Гагова на Лс и затуй да не се излагам

# 556
SGС , благодаря ти много за инфото 🤗 Според мен ще останеш доволна от д-р Райков , има много добри отзиви за него , а е и с дългогодишен стаж . Той беше част от Надежда в годините , в които се помещаваше в клиника Малинов . Пожелвам ти тази промяна да ти е на късмет 🌺 Аз така като събрах малко инфо за двете дами от Надежда , май май ще се насоча към Персенска . Колкото и да е груба , поне има голям опит 🙄 Не съм го решила на 100 %

# 557
Наси, в Пловдив е да, аз бях на няколко прегледа вече и мога само суперлативи да ръся, излизам спокойна и щастлива от кабинета. Много готин човек, отговаря ми на въпросите, гледа ме супер обстойно на уз и за сефте ми изброи антралните и ми пусна тестване на прогестерон след ову, т.е обръща ми внимание. Но ние сме на много начален етап та ограничено ми е мнението. По-нататък ще видим, засега всичко е чудесно при нея. А и имаш тел. връзка с нея, което досега го нямах с предишния док. и е много удобно.
S.G.C много се радвам, че писа, мислех си какво ли става с теб! Успех с трансфера, много много стискам палци!

# 558
Много интересен ми се стори този Фемофлор плюс. Аз обмислях да си направя Fertility test ЗА НЕЯ, но в Фемофлор плюс май ги има същите неща без херпес. Може ли повече инфо? Там на място ли се взима секрета?
И въобще кой е по-добрият тест?
ММ днес пусна Fertility test и си носеше материал от вкъщи. Предполагам, че ако при мен има нещо, ще го покаже и при него.

# 559
Гогова писах ама Дудъл писа Гагова на Лс и затуй да не се излагам
Вярно Гогова е, не знам защо така я прекръстих! Иначе аз в Неовитро само хубави неща съм чувала, като рових за отзиви.

Редактирам се за Нала: Фемофлор плюс се взима от АГ, два тампона, но те изследват влагалищен секрет. Повечето АГ директно си пращат пробите към Геника. Фертилити е с менструална кръв/лигавица, така че всъщност гледа какво има в матката.
За мъжката проба дано сте питали първо как се събира материала, че е доста по-различно от стандартна МБ. Абсолютно е възможно при него всичко да е ок, при теб да излезе проблем, така че най-добре си пусни и ти изследванията.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 15:40 от theDoodLe

# 560
  • София
аз стартирах с Гогова в Неовитро, и мога да кажа, че на моменти ми се струва по-обстойна и от Сенкова даже

# 561
аз стартирах с Гогова в Неовитро, и мога да кажа, че на моменти ми се струва по-обстойна и от Сенкова даже

А сега продължаваш ли при нея или .... ?!

# 562
Sis987, според моята гинеколожка, уреаплазмата не уврежда тръбите като хламидията, възпалява самата матка. По тази логика, не би трябвало да има проблем, но все пак звънни и попитай, както те посъветва АА. Щом е чист цервикалният секрет, значи не се е добрала до тръби/матка, ако правилно разбрах.

# 563
Възможно ли е ако има някаква инфекция да имаш тъпи болни ниско долу,особено при секс ,също парене при уриниране .

# 564
Възможно ли е ако има някаква инфекция да имаш тъпи болни ниско долу,особено при секс ,също парене при уриниране .

Да, това са си симптоми на инфекция. Може да се изолира само в урина, а може и във влагалищен секрет.

# 565
Нала, тук може да видиш повече за теста - https://www.genica.bg/test/femoflor-plus
На мен АГ ми взе пробите и сама си го занесох до Геника, но доколкото виждам не е само влагалищен секрет, както казва theDoodLe, а е Цервикален + Влагалищен секрет. Аз пуснах този тест, защото имам микробиом от преди 2 месеца и не ми трябваше Фертилити теста, моето АГ в Търговище ме посъветва за Фемофлор плюс, защото исках да е възможно най-обширния пакет за инфекции. За референция - уреаплазмата ми беше отрицателна при биопсията преди 2 месеца, а според мен не е била, просто не е в матката все още и затова не е излязла.
Утре съм при Калчев, ще видим той какво ще каже и как ще процедираме.

Пуснала съм и цитонамазка, но за нея ще си изчакам 2 седмици.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:25 от Sis987

# 566
Съгласявам се, в резултатите също пише цервико-вагинален секрет. То затова и реално се взимат два тампона.
Иначе аз мисля, че е добре да се пуснат и двете - Фемофлор и Фертилити,  защото изследват проби от различни места.

# 567
Съгласна съм theDoodLe.
Аз след лечението ще трябва да правя контрола и сигурно ще пусна и двете, защото имах и HHV7 и хем да видя дали сме го излекували.
Някой може ли да ми каже как си е събрал пробата за Фертилити теста, че не мога да си го представя. Grinning

# 568
  • На изток от Ада
Сис с менструална чашка

# 569
  • София

А сега продължаваш ли при нея или .... ?!

тя излезе по майчинство когато стартирахме инвитрото, и от съвсем скоро работи пак и то в Пловдив, а аз съм в София

Общи условия

Активация на акаунт