Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 738
  • 984
  •   1
Отговори
# 930
Добро утро! Престо с каква чувствителност е?

# 931
Не съм сигурна, но при мен при ЧХГ около 30 беше напълно отрицателен., наскоро на моя близка приятелка при ЧхГ 60 имаше едва забележима сянка, минаваща за изпарителна черта. Повече не бих купила, само смут всяват тея тестове. Grinning
Разписвам се с отрицателен тест и днес, и очаквам цикъл утре. Нов месец- нов късмет. Flowers Four Leaf Clover
Някоя от вас има ли опит със следене и на БТ заедно с тестове за О? Има ли смисъл да се мъча според вас? Като цяло последните месеци си имах положителни тестове за О, имах си симптоми и т.н и се чудя дали да се занимавам и с това, не знам с какво ще допринесе.

# 932
Eunoia , късмет следващия месец! 🍀

# 933
SGC, напълно нормално е ЧХГ да се удвоява на 48 до 72 часа. Не знам защо се притесняваш? Дори на 3 дни да се удвоява ЧХГ, няма проблем. А за стойности след 1000 нормата стига до 96 часа. Аз лично така се бях притеснила, че първата стойност ми се удвои на доста повече от 48 часа....такъв рев беше. После почти се утрояваше, а сега даже бебчето върви напред с 2 дни. Знаете, при мен всичко е изчислено и няма отклонения спрямо овулация. Слагам в скрит текст моите стойности, за да дадат надежда. 🤗 На 7ми ден имах обилно кафяво-розово течение. След това пуснах кръвен на 8ми ден. Само да уточня, че не са ми спирали инжекциите НМХ. Иначе е напълно възможно и забавянето да е било заради второто ембрионче, което не е успяло да се имплантира.
Скрит текст:
ПП Аз бях убедена, че заради ниските стойности ще е момче, но с този доста висок пулс пък излиза, че ще е момиче 😅 Да видим коя теория ще излезе вярна.
Скрит текст:
Ииии между другото гаденето и повръщането се влошиха и се наложи да взема Вомакур, че и вода не мога да пия.

# 934
Не съм сигурна, но при мен при ЧХГ около 30 беше напълно отрицателен., наскоро на моя близка приятелка при ЧхГ 60 имаше едва забележима сянка, минаваща за изпарителна черта. Повече не бих купила, само смут всяват тея тестове. Grinning

Presto е с чувствителност 10, но трябва да е толкова в урината. Нормално е там да е по-малко, от колкото в кръвта. Отделно от опит на различни момичета тази марка не винаги е ОК.

# 935

Presto е с чувствителност 10, но трябва да е толкова в урината. Нормално е там да е по-малко, от колкото в кръвта. Отделно от опит на различни момичета тази марка не винаги е ОК.
Така, но две други марки бяха положителни ( шуърчек писалка и фолиум писалка)

# 936
Одри, не знам къде бях чела, че престо е с чувствителност 20. Може и моята информация да е грешна. Така или иначе не са ок тези тестове, много изпарителни дават.

Много исках да се запиша в списъчето за следващата тема, но още нямам Ц. Ако дойде преди да се направи, ще се включа, ей така, да има бройка.

Скрит текст:
Вече съвсем не се надявам да стане естествено. Освен, че трябва да си оправя щж и тсх следващите месеци, ММ пусна 4та СГ, бройката отново е много малка, на 3 дни въздържание общо 16млн (най-много бяха на първата на 5 дни въздържание 40млн). Морфологията ни е 2%. Вече имаме всичко необходимо за фонда, чакаме само епикризата от болницата да ни изпратят и пускаме документите 🙂

# 937
V_sS, на късмет да ви е д-р Станулов и още от първата процедура да стане едно пухкаво бебче. Heart

Eunoia, аз преди време мислех да пробвам с метода на БТ, но явно мързела ми надделя и така и не ми се занимаваше, че голяма фолософия ми се виждаше, а и при мен лентичките показват точно. Доколкото знам лентичките помагат да хванеш овулацията преди да се с случила, а БТ след като се е случила, т.е. комбинирани двата метода биха ти дали доста точна представа дали правилно разчиташ лентичките и кога точно ти е в крайна сметка овулацията. Лентичките сами по себе си не гарантират наличието на овулация, защото засичат само покачването на хормона, но не и пукването на фоликула, докато метода с БТ до колкото знам показва дали конкретно се е случила овулация, защото ако съответния месец е ановулаторен, то имаше там една аномалия и в кривата на графиката и би могла да разбереш и това. Много е интересен и показателен този метод, но изисква усилия да се тестваш всеки ден при еднакви условия и да записваш много стриктно, за да излезе накрая пълна и точна графика, която да можеш и да си разчетеш естествено. Аз за себе си установих, че лентичките са ми по-полезни, лесни и достатъчни. Но при жени, които се съмняват дали имат овулация въпреки положителните лентички, може би БТ би показала по-точно. А и е по-евтино от фоликулометрия. Но само да се разчита на метода на БТ се рискува да се изпусне овулацията.

Престо и аз имам спомен, че е с чувствителност 10, но може да има два прдукта на марката с различна чувствителност, най-добре като се купуват да се четат. Но и аз знам, че са най-недостоверната марка за ранно тестване.

# 938
Благодаря за подробната информация. Голяма философия ми се струва и на мен и ако до 6м не стане, ще ида на фоликулометрия.

# 939
Аз съм фен на БТ. Добър ориентир е дали ще дойде цикъл и дали има Б (ако не почне да пада малко преди датата за Ц)

Доста са интересни графиките, когато вървят в синхрон LH и БТ. Един вид виждаш си нагледно тялото как работи. Информативно е също ако има проблем.
Ще кача тук две мои - една с бременност и една без (за науката и на когото му е интересно).
Скрит текст:
Скрит текст:

# 940
  • На изток от Ада
Eunoia съжалявам!
За БТ пробвала съм не е моето. Сега гледам че има дигитален термометър за тази цел

# 941
Eunoia, аз пробвах с мерене на БТ, но не успявах да се справя с всички условия.
Накрая си останах само с лентичките и с този метод имам 2 забременявания (1 неуспешно и 1 успешно).
Сега при опита за второ също разчитам на тест лентичките, пък да видим. Hug

# 942
Eunoia съжалявам!
За БТ пробвала съм не е моето. Сега гледам че има дигитален термометър за тази цел
Дигитален с блутут даже, записва в приложение вместо теб.

# 943
Аз съм за домашен ехограф направо Grinning

# 944
Престо, които съм купувала аз са с 25 чувствителност. Други не съм виждала.

Това за температурата не е моето. Пробвах няколко дни и се отказах.

S.G.C Очаквам те с хубави новини от прегледа ❤

При мен от толкова гадене не остава време за притеснение .. а вчера направо имах чувството, че умирам, а не че съм бременна. Но ще мине и това, просто има по-тежки дни.

Общи условия

Активация на акаунт