Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 759
  • 984
  •   1
Отговори
# 945
Аз съм за домашен ехограф направо Grinning
Бях попадала на преносими в ОЛХ Laughing

# 946
  • Замък сред облаците
Гледала си доплер, не ехограф Simple Smile

# 947
Айде бе Grinning Освен ако не е подвеждаща информацията ама и на ехограф си прилича.

# 948
Пиша едно “есе” и чакам да ми се падне на мен.

# 949
Мале, ще умра с вас, остава и ехограф да си купя и ММ ще ми връчи жълтата книжка. Направо дайте да си го купим заедно, колко му е, после да си го въртим с лично предаване или Еконт, за който има спешна нужда. Joy Колко пари за прегледи, фоликулометрии и не знам още какво ще спестим. Та той по-евтин от едно инвитро. Joy

# 950
  • Замък сред облаците
Айде бе Grinning Освен ако не е подвеждаща информацията ама и на ехограф си прилича.

Малеее, и това ли има в Олх. Иначе си права, извинявай. Просто по-често предлагат преносим доплер и реших, че това си гледала.

# 951
Дудъл, много съжалявам, знам какво ти е макар, че моите последните три Б приключват в 6 г.с....но пак си е мъчно. Ти в 10 г.с. ли беше? Надявам се си добре физически, за емоционално знам че не си, но имаш моята и на всички момичета тук подкрепа Blue HeartYellow HeartSparkling Heart Вие инвитро ли бяхте?
SGC, моето ЧХГ се удвояваше на 47 ч в началото, но доктора каза че е супер, така че не го мисли. Има бременностти с ниско ЧХГ и прогестерон, които са били успешни и такива с високо ЧХГ , които не са били. Божа работа!
Ванила, не сме при Станулов. В момента съм в почивка от инвитро, прегледи, инжекции, искам да си взема глътка въздух и да пътуваме. Иначе съм била при Сенкова и много я харесвам, та като почнем пак ще се замисля може би натам. А как ми се иска въобще да не стигаме до инвитро отново и да ми се случи естествено, макар че при нас трябва да е свръх чудо, за да стане , ама надеждата умира последна Simple Smile
Euphonia, и аз така 2 години всяка седмица сънувах, че съм бременна, сънувах едно момченце, бебешки дрешки, даже че раждам.......ама не съм ( все още).
 Та пожелавам ти / ни сънищата за бременност скоро да се сбъднат. Моята единствена цел и мечта е живо и здраво дете. Да сме просто бременни не е достатъчно и дано всички се похвалим със здрави деца Simple Smile 
На всички момичета в процедури и ест опити, успех Simple Smile

# 952
  • На изток от Ада
Мацето беше с домашен доплер.

Преносим ехограф тц,.. Аз ще ме е страх да го ползвам. Ако върви с доктор става

# 953
Благодаря, Salsera! В 9г.с. видяхме, че е спряло развитие, но реално отговаряше на 7+4. Аз съм се събрала възможно най-много, чертая план откъде да я подхванем след това. Иначе забременявам естествено, сравнително бързо, ама после нещо се случва и се надявам да разберем какво, че да  го оправим.
Знам, че на повечето тук пътят ни е доста по-трънлив от очакваното, но искрено се надявам, че много, много скоро ще се радваме на здрави бебчета.

# 954
Съжалявам, Дудъл ❤ Надявам се бързо да се съвземеш и следващият път всичко да е наред до финал.

# 955
Дудъл искрено съжалявам за това, през което минаваш Sad следващият път се надявам всичко да е наред и сега да намерите причината... Успех!

# 956
  • София
Дудъл, съжалявам за развитието при вас Sad

# 957
Дудъл, прегръдки! 🩷
Почини си, поплачи си! След това дано се установи проблемът и да се реши!

SGC и аз ще съм с жълта книжка от мъжа ми, че и с молбата за развод сигурно 😀
Иначе, ако приемем, че в групата ни има поне 10 момичета от София (да избегнем пращането по еконт) и те ходят на фоликуметрия, на втория месец ще се избие ехографа..

# 958
Дудъл, съжалявам :/

# 959
Дудъл, съжалявам че се налага да преминаваш през това, дори повече от веднъж! Прегръдки и дано следващия път е до щастлив финал!

Общи условия

Активация на акаунт