Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 731
  • 984
  •   1
Отговори
# 960
О, момичета, много сте прекрасни ❤ Аз нарочно не писах тук, че да държим темичката по-позитивна.

# 961
Дудъл, много съжалявам 🥺 Прегръщам те и ти пожелавам от сърце следващите ти бременности да завършват със здрав и пухкав финал!

# 962
Дудъл, прегръдки и от мен! ❤️

# 963
Дудъл, силни прегръдки и много кураж! Желая следващия път, да е твоят дълго чакан момент! Heart
Някой беше питал по-назад в темата за д-р Матев и Селена.  Аз бях при Ставрев преди. Уникален доктор! Същото съм слушала и за Матев.  Но ембриологията в Селена, е пълен абсурд- много ниско ниво, да не кажа дъно.....

# 964
  • На изток от Ада
Дудъл, силни прегръдки и много кураж! Желая следващия път, да е твоят дълго чакан момент! Heart
Някой беше питал по-назад в темата за д-р Матев и Селена.  Аз бях при Ставрев преди. Уникален доктор! Същото съм слушала и за Матев.  Но ембриологията в Селена, е пълен абсурд- много ниско ниво, да не кажа дъно.....
Аз ходих веднъж при Матев и имам предложение и за Ставрев младши

# 965
Дудъл, неееее 🥲 Много съжалявам. 😔Тъкмо взех да се чудя как съм го изпуснала това, но явно Салсера ти отговаря от друга тема тук. Пращам ти сила и прегръдки и се надявам всичко да мине леко и бързо. Сподели си и с нас, ако мислиш, че ще ти помогне. Групата не е само за положителни емоции, а за подкрепа. ❤

# 966
Дудъл , съжалявам , мила 🥲 Следващия път ще е до финал ❤

# 967
Дудъл, съжалявам, че се налага да преминеш през това.
Пожелавам ти бързо възстановяване и нека следващия път е до финал! Heart

# 968
Дудъл Съжалявам, момиче!

# 969
Дудъл, прегръдки! ❤ Пожелавам ти бързо да откриете проблема и следващата бременност да е с успешен финал! ❤

# 970
Дудълче, съжалявам много. Disappointed Кураж, сила и бързо възстановяване ти пожелавам. Heart Каква смятат, че е причината лекарите или тепърва ще изследвате още неща?

# 971
Благодаря ви, момичета, то при мен най-неприятната част мина, сега съм си дала малко време за физическо и психическо възстановяване.
За причината нямаме много яснота - аз този път бях на допълнително прогестерон, на терапия с фракси (нямам сериозни мутации, само едно Тафи), следихме абсолютно всичко. Имунологията ми беше добре, хормоните ми бяха ок, имахме пулс още 6+1г.с. Преди това с ММ си пихме чинно добавките, ние и двамата сме активни, не пием, не пушим и т.н.
Аз избрах МА, може би трябваше да изследваме ембриончето, защото там може да е разковничето при нас. В края на месеца ще направим консултация с генетик.
ММ е с малко по-висока ДНК фрагментация (21%), но пък много компенсира с количество и подвижност. Също така,  всеки път да нацелваме грешното сперматозоидче ми се вижда странно. Другият вариант са моите яйцеклетки, ама там вече трудно ще разберем без инвитро. А преди да стигнем дотам ми се иска да сме сигурни, че не е нещо друго, което да пречи. Вероятно ще искам да огледаме и матката отвътре, ама да мине малко време. И така, не знам точно откъде да го почна, ама го почвам!

# 972
Дудъл, прегръдки и от мен! Пожелавам ти следващият път да е с пухкав финал!❤️🍀

Аз докато бях бременна ги гледах тези ехографи, ама не посмях. Пък и цената си е сериозна. Обаче доплерчето си то ползвах постоянно. На мен с тези кръвоизливи много ми помогна. Всеки път като чувствах несигурност дали всичко е наред си го пусках. Интересно беше, че когато имах най-силно кървене, най-лесно и най-силно намирах сърдечния ритъм. Сякаш усещаше човечето.Blush

# 973
Дудъл, аз те видях в една тема, обаче не загрях, че не си писала тук.
Гуш.

За ехографа не мисля, не мисля, че ще мога аз да измеря фоликул, мой или на някой друг ...

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 08:17 от Одри ♡

# 974
Хубав план сте направили, вярвам, че следващият път ще е до финал и ти го пожелавам от сърце! Почини си сега и всичко ще се нареди с времето. Heart Този път сте конролирали няколко неща, така че поне тях може да изключиш. ДНК фрагментацията е леко висока, по принцип за естествено забременяване е хубаво да е под 15%, ама 21 не е чак толкова зле, особено щом имате хубава бройка. Вие сигурно си го знаете и сте го обсъдили вече, но все пак да спомена, че може преди инвитро да пуснете кариотип, че не помня бяхте ли пускали, и хубаво си решила една хистероскопия да направиш след време, че там може да се види нещо, което да пречи. Ако някое от момичетата се сеща да допълни още нещо. Според мен не съжалявайте, че не сте изследвали ембриончето, аз дори съм леко с противоречиво мнение за такова изследване, защото ако е само на едно ембрионче, то дори и да има генетичен проблем, винаги може да е случайна грешка и по-добре да се инвестира в изследване на кариотипите ви, които ако са добре, вече да търсите проблем с качеството на материала и евентуално инвитро с ПИД. Сигурна съм, че усилията и търпението ви ще бъдат възнаградени, а мъките заменени от много повече  радости съвсем скоро. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт