Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 350
  • 984
  •   1
Отговори
# 825
Ей ви една друга теория - мъжка сперма и женска сперма - женските са по-издръжливи, но по-бавни, мъжките са по-кекави, но плуват по-бързо, съответно оплождат по-бързо (това уж наблюдавано и изследвано)Та за женско бебе - опити няколко дни преди О, съответно въздържание в деня преди и деня на. За мъжко - обратно - точно преди Grinning
В тази теория има логика, ама накрая пак яйцеклетката определя кой сперматозоид ще пусне да я оплоди, пък те от когато искат да си чакат, ако има кой да ги пусне.

# 826
Това с мъжките и женските  сперматозоиди съм го чувала, даже свекър ми обяснявал на мъжа ми, че той навремето така си е направил децата, да има момче и момиче Grinning
Аз съм объркала сметките и се оказва, че днес ми е 9 ден, а не 10ти. Grinning Късно го осъзнах де, направих тест - крещящо отрицателен. Оказа се и че не са easy@home, а one step Grinning Освен това онзи ден си забравих телефона в ИКЕА, а днес раницата на площадката… Имам нужда от почивка Joy

# 827
Ей ви една друга теория - мъжка сперма и женска сперма - женските са по-издръжливи, но по-бавни, мъжките са по-кекави, но плуват по-бързо, съответно оплождат по-бързо (това уж наблюдавано и изследвано)Та за женско бебе - опити няколко дни преди О, съответно въздържание в деня преди и деня на. За мъжко - обратно - точно преди Grinning
В тази теория има логика, ама накрая пак яйцеклетката определя кой сперматозоид ще пусне да я оплоди, пък те от когато искат да си чакат, ако има кой да ги пусне.
Това е така, но ако я награбят основно женски, (защото мъжките псуват навигацията още някъде в цервикса) тя завалията не знам колко избор има. Според мен просто ѝ писва да я чоплят в един момент и… “ох, добре айде, аман”

# 828
Към тези, които са преминали през офис хистероскопия как ви беше цикъла след това?

# 829
Към тези, които са преминали през офис хистероскопия как ви беше цикъла след това?
Беше много обилен, но си дойде, когато трябваше.

# 830
В моя нямаше разлика.

# 831
При мен имаше оформяне на матката, т.е рязане и имах зацапване, което се сля с цикъла. Имах по-обилен и по-дълъг цикъл. Моят цикъл е около 2-3 дни, тогава беше 5 дни.

# 832
Сърчице може да се чуе в 6+6 мисля, при нас в 6+4 се чу Simple Smile гадене и повръщане никакво, момиче чакаме... всичко е относително.

# 833
Благодаря, момичета. Hug Пълнолуние, аз също имах малко рязане повреме на процедурата и за момента се слива с дните ми за цикъла. Първият ми ден винаги е доста слаб, та в момента още не съм сигурна дали МЦ е настъпил или още е от процедурата ефекта. Следващите дни ще видя как ще е.

# 834
Аз се разписвам с Ц, от кога трябваше да се брой. Дойде ми ясна кръв около 15часа

# 835
  • На изток от Ада
Аз се разписвам с Ц, от кога трябваше да се брой. Дойде ми ясна кръв около 15часа
от утре

# 836
Eunoia, хайде след още няколко дни теста да е крещящо положителен. Simple Smile

Аниго, съжалявам за разочарованието. Може да се фокусираш върху предстоящата нова партида партньорски забавления. То май само това е хубавото в целия този ежемесечен цикъл, който се върти, върти..., а пък никога не знаеш дали следващия няма да те изненада положително. Късмет!  Wink

Busteed, моят цикъл нямаше промяна, но при мен имаше само надраскване. Предполагам, че е нормално да е малко по-обилен от нормалното.

Sisi Heart

За симптомите май пак стигаме до там, че всяка е различна и пак не може да се разбере кое е МЦ кое е бременност. И все пак да се включа по темата. При мен при бременност май винаги различното е, че не ми се яде сладко, а аз съм страстен лакомник на всичко водещо до диабет и преди МЦ винаги ям много повече от обикновено, а при бременност въобще не ми се яде. Освен това нещо друго ми направи този път впечатление, обикновено често след ову или малко преди МЦ започват да ме болят гърдите и като дойде спират. Води се, че е от прогестерона. При мен този път въпреки конските дози прогестерон още от деня на овулацията, въобще не ме боляха гърди до деня на теста/датата на МЦ. След това плавно започнаха и някак си мисля, че тази болка явно не се влияе толкова от синтетичния прогестерон, а от естествения или пък от комбинацията увеличаващи се хормони. Не знам точно. Единстсвеното в което съм сигурна е че нашето е женска му работа: като има симптоми, защо има, като няма, защо няма.

# 837
Уф Аниго,Сис тъпо, но съм сигурна, че успехът е зад ъгъла, нов месец - нова надежда!
Бременелките, аз лично много се радвам на снимки на точици и бобчета, така че ако имате желание ще се радвам да споделяте, както и за половете им хаха! Дано всичко е наред и сте спокойни иначе!
Моя преглед мина, док каза, че ще наблюдава лигавицата и че ако не са станали нещата, след цветната снимка(ако ми е ок микробиологията и АКО снимката не покаже проблем..) ще ми предпише прогестерон и вагинално освен орално, нз защо точно. Каза и че структурата и е ок на лигавицата и дебелината конкретно този месец ставала Sweat Smile (каза над 10мм че е препоръчително - моята орбитира 9мм).. стържа дъното аз, не се престерава моята лигавичка с двуцифрени стойности Joy
И малко оф топик - сега се замислих, че амх-то го тествах точно в месеца, в който задържах фоликул. Според вас може ли да му е повлиял на стойностите?

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 18:07 от kattes

# 838
  • На изток от Ада
Аниго съжалявам. Сис и за теб!

# 839
Аниго,  Сис съжалявам! На мен симптомите при миналата ми неуспешна бременност бяха: избиха ми пъпки както обичайно всеки месец преди да трябва да ми дойде, гърдите също ме заболяха по същия начин и по същото време даже спряха да ме болят когато трябваше да ми дойде и аз не вярвах че е станало. Единствената разлика беше,  че ги нямаше обичайните леки пробождания седмица или 10 дни преди мц,  които си имам всеки месец. Вече на два дни закъснение обонянието ми се изостри и по това се усъмних

Общи условия

Активация на акаунт