Отговори
# 1 905
  • тук и там
ММ закара колата на сервиз,хиляда неща има по нея-то спирачки,свещи,климатик,и още са за смяна.Тя си е стара кола,но няма да ни излезе почти за без пари,както си мислихме. Добро утро .Ден за ОИ ми е. Дорчи,мъчно ми стана като те четох.Колкото до времето,там никой не знае,ред няма.Пожелавам здраве и още много години ТМ да вдъхва живот на дървото.Това малко хора го могат.Обичам дърво и камък,дърво повече .Търти,как сте?По-добре ли е вече младежът? Панди,ще стиска! Хубав ден на всички!

# 1 906
  • sf
Панди, стискам! Ако не е свързано със здраве, значи не е толкова страшно, колкото сега ти изглежда.

# 1 907
  • France
Ох, че съм шматка! Забравих, че на обяд имах среща с учителката на Монстърчето. Много ме е яд на мене си

# 1 908
Айде на по кафе!

# 1 909
Айде и тръгвам за родителска.
Някой, ако е подновявал шоф книжка, моля да ми каже трябва ли да вадя ново медицинско + очен?

# 1 910
  • София
Аз бях на родителска преди два дни. От тогава ругая наум почти постоянно...

# 1 911

Сервирала съм 🤗

# 1 912
  • София
И аз се чудя дали да ходя на рс.

# 1 913
За кафе ми е късно, но тортиШка си взимам с удоволствие.
Панде, стискам палчета и изпращам всички положителни мисли Hug
Главата зверски ме боли днес. Като парцал съм. Пак съм в надпревара с времето, което отново не стига за нищо.

# 1 914
Азалия, не ме подмамвай да идвам.
 Злате, аз не вадих.Поднових я в МВР -то, дето се вадят лични карти.

# 1 915
Бърде, аз вчера и онзи ден. И толкоз зле ми стана от един обяд, не разбрах вирус ли е, от храната ли е. Мятах тука активен въглен, нурофен, пробиотик 🤦🏻♀ и днес чак долугоре съм човек.

Марули, благодаря! Ще пробвам така да мина. Ако ми искат, тогава ще ходя на лл значи.

# 1 916
Панди, стискам!
И аз на родителска среща.
Златенце, приятелка вади август месец. Подава в паспортна служба, но и искаха медицинско. Моите документи изтичат в средата на ноември, мисля в октомври да отметна и тази задача.

# 1 917
Привет. Смарангясано ми е днес цял ден... баткото спретна странно нещо в 12 през нощта... сякаш гърч получи... или тежък кошмар, от който трудно излезе... сега лицето му е в петехии половината... но иначе нищо друго странно и различно няма... поведението и уменията му са абсолютно същите... и ми е свито, щото как да разбереш и как се ходи на лекар с него и... абе ...
Не спахме тая нощ, той трудно заспа после, малката и тя, аз пък хич не можах... чак ме е страх да не ми го сервира пак довечера

# 1 918
Ох,Мързи!Силно желая да си остане в снощи.

# 1 919
Ох, Мързе! Ако мога с нещо да помогна, тук съм Hug

Общи условия

Активация на акаунт