Отговори
# 1 920
Панде стискам палци ! Мързи дано всичко да е наред ! Дорч прегръдки !
А също и на всички който имат нужда . Откакто ми се появи здравословния проблем много пъти изпадах в дупка ,но подкрепата от семейството ,приятелите и дори от слабо познати или съвсем непознати много ми помага и досега . Затова искам да кажа на всички - Не се отчайвайте ,не се предавайте моля ви ! Трудно ми е да формулирам точно какво искам да кажа ,но надявам се да разберете .

и малко да ви разсея предлагам идея за манджорно :

# 1 921
Айде и тръгвам за родителска.
Някой, ако е подновявал шоф книжка, моля да ми каже трябва ли да вадя ново медицинско + очен?
Да. И двете.

# 1 922
Ако е за любителска книжка, медицинското го заверява ЛЛ. На очен отделно не съм ходила. Но за професионалните категории искат заверка от петима специалисти и заключение на края, което пак ЛЛ може да попълни. Подаване и получаване от паспортното гише на РПУ-то.

Добре, че утре е петък. Уж кратка работна седмица, но ми се струва безкрайна.

# 1 923
  • София
Мързи, гуш! Надявам се да няма повече такива случаи!

Благодаря на всички за подкрепата! Малко се "посъбрах" след като писах. Една идея по-спокойна съм. Трудно ще ми е чакането докато разбера какво точно и дали се случва, или се касае за грешка, но имам надежда.

# 1 924
Мързелотка, дано тези пристеснения си останат напразни и не се потвори нито тази нощ, нито която и да е друга Hug

Днес цял ден работя много кофти тематика, физически чак ми действа.

Аз малко ни в клин, ни в ръкав предвид сериозните тревоги на мнозина в темата, ама да ви разведря и да ви се похваля. Мама днес ми донесе порадък - Конверси от ВУ, чистак бърсак нови. На мидички и русалки. Не знам дали ще ги обуя, но са много сладурски.

# 1 925
  • Пловдив
Ахой и гуш за който има нужда!

Наде, май ше ям от супата на деня! Wink

# 1 926
  • sf
Панди, нещо да помагаме?

# 1 927
  • София
Благодаря, Донси! Няма с какво.

# 1 928
  • София
Писах и го изтрих бед до искам.

ВНЛ, честита да си!

Другите в нужда и притеснени, прегръщам ви, момичета. Не изброявам поименно, но ви мисля.

# 1 929
Мисти сипвай смело " ПОПЪЛНИТЕЛНО'' хахах . Едно време синът в детската градина така ми се оплакваше ,че леличките не му сипвали попълнително вместо доълнително .

# 1 930
  • София
Хаха, Наде, милият той! Жалко, че не е бил заедно в група с моето злоядо. Всичко щеше да му отстъпи и двамата да са доволни - той, че има попълнително, а тя, че няма да яде.

# 1 931
Аз си бях намерила едно другарче да ми пие млякото всеки ден Grinning

# 1 932
  • София
Аз давах на Цецка кюфтетата.

# 1 933
  • София
Аз си разменях зелевата салата за таратор. Друго не ми се откъсваше от сърцето. А и никога не съм имала злоядо дете, моята я ограничавах с яденето поне като честота, че беше бездънна яма. За ужас на околните.

# 1 934
Ехее, кюфтета Simple Smile
При нас такива екстри нямаше. Ама всъщност аз на градина не съм ходила, само на предучилищна. Там ме чакаха да си изям закуската, госпожата стоеше и ни гледаше мен и още няколко такива злояди същества, нямаше как да я дам на никой. Ама млякото помня как ги пробутвах на един Васко. А ако закъсах Васко да го няма, го изсипвах в една саксия.

Общи условия

Активация на акаунт