Отговори
# 1 935
хахах аз бях със злоядо човече, раздавахме какво ли не Laughing

# 1 936
  • София
Аз тръгнах на 4 някъде, но с моето ядене..

# 1 937
  • Варна
Ей, много ви обичам, да знаете! Като видя мили думички за нас и така хубаво ми става, олеква Simple Smile

Мързи, ще стискам палци и ще чакам да кажеш как е била нощта.

Панди, дано всичко е по мед и масло.

Азали, как са сополите при бебка?

Трини, пиши за вас?

Бърди, обърни внимание на тая боляща глава, моля те.
Това ме присети и за Лан, ти ходи ли, Лане, на доктор?

# 1 938
Мързи, прегръдка от мен. Дано са били лоши сънища само и да останат в предишната нощ.

Тринки, мисля ви с Келешов, дано температурата е вече само спомен и да тръгне рехабилитацията. Намъчихте се вие.

Панди, палци и на рЪце и на крацИ в готовност от мен.

Оставям ви и се хвърлям в прегръдките на Морфей. Ни моА повече.

# 1 939
И аз ни моа повече, ма тва човече щерка ми инатесто седи... усещам, как шси легнем с лек скандаааааал Satisfied

# 1 940
Мързи, не му се карай Simple Smile Каталясах след първа родителска. И аз ви казвам лека нощ. До утре с кафето на Мистева (чакам си го всяка сутрин, нищо че виртуално Simple Smile )

# 1 941
За мен утре фредо еспресо скето, че ще ме боли глава. Пускам си парламента, че нещо ставало.

# 1 942
Екшън, пак обичайните заподозрени.

# 1 943
Цирк,кво да става?!
   Тринки, ела да кажеш кво що!
Аз ядене не споделях,ама имах много хубави носни кърпички от плат.Мама работеше на едно място, където имаше достъп до всичко на онова време.И една Веселка много ми се ядосваше на кърпичка с котенца и момини сълзи и ме тормозеше.
   А Катюшата в яслата си даваше на един любим юнак част от яденето.Това в периода,когато не ядеше.Сегс е като фуражомелка.

# 1 944
Биваме, другарки 🤗 Не смея да споделям много, много, че точно си мислиш на добре тръгват нещата  и бам...вдигне Т. Оперирано е коляното, а прасеца прави проблем. Там има кръвонасядания и ...е тегаво. Коляното е ток и жица, в понеделник ще му свалят конците. Но тези кръвонасядания в прасецаааа..направо вече..Като буца е на моменти, топло е мястото, на моменти горещо..мислеха да го цепят, засега отлагат. Едвам намерих час за доплер..чак на втори...ама по- ранен няма. Искам да го видят и там, че вече аманн..Уж тук от два дни има леко подобрение..ама..Иначе физиотерапия прави всеки ден по близо два часа. Заради прасеца обаче, не може да раздвижи добре, боли го, има напрежение там..и така..трудна работа 😮‍💨 Компреси риванол налагам, с лиотон мажа...инжекции, аб, последният да затвори вратата 😐🤨

Изпуснах много рожденици, да ме извините. Здрави да сте 🤗🥳

Мързе, тази вечер да е спокойна!

# 1 945
Ех, Тринки, не можаха ли да пуснат доплер, като са видели кръвонасяданията...Измъчихте се, стига толкова, да върви само на поправяне младежа!
Мързи, гушки! Лош сън да е било и да не се случва повече!
Аз от два часа до сега редих пъзели(свалила съм си игра), чаках да ми се доспи, но не и не, кокоря се и сън не идва, а денят ще е дълъг и с тежки задачи, поне ще го завърша с винотерапия с дружки.

# 1 946
  • Пловдив
Дзак! Наспахте ли се? Simple Smile
Добрутро! Днес сме на кафе в горска хижа в подножието на планината...чакам ви!

13сче, ама и тия докторя...нямало час. Ще мине, ама си е зор! Hug

# 1 947
Ида,Мисте!
Казвайте,как изкарахте нощта?
  Надявсм се да е била спокойна.
Пия кафе и се стягам за работа.

# 1 948
Доброоо.
Спах аз, ма вестибуларът в момента ми е аха аха.

# 1 949
Тилка, как е студеНката?

Общи условия

Активация на акаунт