Отговори
# 1 950
  • София
Ауууу, Мисте, точно там искам да си пия кафето! Благодаря!

Добро утро! Пия си кафето, но на дивана в хола.

Търти, много се проточи това с Килеша! Стискам палци да приключва вече!

Мързелче, как спахте нощес?

# 1 951
Добрютру!

Търти, уф, милият Килеш и ти покрай него, трудно звучи написано , в действителност сигурно е поне по 10. Прегръдки.

Мързелче, как е баткото, дано сте имали спокойна нощ и било нещо инцидентно и да се успокоите всички бързо.

Панди, да се наредят нещата по най-добрия начин! Ушите ни са тук, ако имаш нужда Simple Smile

Който има нужда да се чувства прегърнат.

# 1 952
  • София
Мисти, изби рибата с това кафе. Идааааа!
Добро утро, аз се удпах/наспах.

Мързи, как сте? Без екшъни, нали?

Тринки? Момъкът е издръжлив, ще мине, ти да му мислиш за белите коси.

Панди, ще се наредят нещата. Не знам как, ама трябва.

Филче, гуш.

Азалия, как сте? Спите ли? Или се почна?

Дорчи, брадичката горе ли е? Палчета и за вас!

# 1 953

Добро утро!

# 1 954
  • Варна
Добро! Чудно кафенце при Мисти!

Мързи, пиши.

Лейла, при вас как е?

Тринки, пращам положителни мисли към вас!

Бър, благодаря, че питаш. Heart Днес засега е горе брадичката, да.

Ше гледам да съм небрежна и очарователна цял ден Wink

# 1 955
  • тук и там
Добро утро.Тринки,дано вече се подобри състоянието на младежа.Големи притеснения имаш,да минат бързо и лошото да е зад гърба ви вече пожелавам.Ходих сутринта да вземам колата от сервиз.На отиваме ММ с неговата кола,на връщане аз си карах моята.Но трябва пак да я оставим в сервиза ,този път за 3-4 дни.Сега са сменили най-спешните неща,но иска още ремонт.Едни овчици от мен.Тя колата беше в съседното село,да не мислите че съм шофирала в Брюксел . Хубав ден на всички!Болните да оздравяват!

# 1 956
Добро ви утро!
Моето не е. Спах много лошо, въобще в моментите, в които спах. Май ме започват горещите вълнИ. Отделно МАЙ сънувах баща ми, но не съм много сигурна. МАЙ. За пръв път от близо година.

Мързи, надявам се при вас положението да е било по- добре от моето, а и от предната ви нощ.
Пандич, палците съм ги свила и не пускам.
13, пффффффффффф. Съпреживявам с вас. Дано нещата тръгнат трайно на оправяне вече!!!
Дорч, прекрасна снимка с детска ръчичка видях. Силно вярвам и при вас облаците за започнат да се разсейват и да пекне едно ярко и силно слънце! Hands Pray

Марули, екстра е девойката. Вече има отметнати няколко теста/ изпита. В свободното си време си живее живота, но и се среща челно с ежедневието на студент в чужбина изпадайки в безумни ситуации от всякакво естество, с които трябва да се справя неотложно (и напълно сама).

ММ иска утре да правим парти вкъщи, на мен нещо хич не миЙ до това. Искам тих и спокоен есенен уикенд.

# 1 957
С детето ходихме на пазар. Взехме и противогрипните ваксини. Златни са тая година.
Кайс, много зелено при тебе.

# 1 958
  • София
Докараха ни едни шкафове и сега седим и гледаме кашоните с ужас 🤣. Хич не обича мъхът да сглобява.

# 1 959
С моя стават 2ма, Ре 😆 Купи си даже винтоверт и като в Том Сойер ме убеждава колко е яко с него да сглобяваш сам, ама не му мина номерът.

# 1 960
  • София
🤣🤣🤣, Злате, моят на децата се опитва да ги пробутва тези. Аз мога, но с гърба ми ми е трудно. Решихме утре фда се мъчим.

# 1 961
Не разбирам, как може да гледаш с ужас нещо което си поръчал след дълго избиране и покупка ?
Обичам да сглобявам. И това е и повод за покупки на нови инструменти. Сега дебна черния петък за промоции.
Дорчи, както пита за доктора - трябва да ходя на УНГ и алерголог. Дадоха ми направления. За първия има къде, но за втория ... в чудо съм!

# 1 962
Ма много хитри мъхове 😆😆
Лане, ако идваш пак по софийско, пиши да ти оставя къде ходихме.

# 1 963
  • София
Аз пък много обичам да сглобявам. Леглото на щерката го сглобихме двете, не ни се чакаше мъХът, който твърдеше, че без него не можем, и прередихме мебелите в стаята. Кеф. С него е по-тегаво, че иска всичко да става по неговата, а аз като една операционна сестра само да подавам реброразширител, скалпел и да попивам потта от челото му.

# 1 964
Ох, МУ сбловяха, ма и много мрънка. Даже май повече мрънка, отколкото сглобява. Да не си му пред очите в тоз момент. Аз съм с две леви ръце и за доброто на всички е най-добре нищо да не сглобявам.

Пих кафе, файда нулева. Главата ми тежи. И пак боли. Тая хрема ще ме довърши.

Общи условия

Активация на акаунт