Отговори
# 1 965
  • Mediterraneo
Записвам се с болна Тарталетка, лежи и пъшка, Т 38, боли я гърло. Ама щяла на тренировка да ходи довечера, гиди сопа!

# 1 966
  • София
Да се оправя! Тренировката ще почака.

Защо едни определени хора тръгват от нищото да ми обясняват колко по-добре било, ча майка ми почина за отрицателно време и сама си избра как? Не съм ги питала, не искам да ми размишляват по темата, само им желая никога да не попадат в подобна ситуация, нито за тях, нито за близките им, и да трябва да взимат подобни решения.

# 1 967
  • София
Бях тръгнала вчера да пиша гуш на Дорчето и 13.
Стискам палци всичко да се подреди.
Лан, ние инструменти имаме за цял магазин, но пауър нЕма 🤣.
Ще ги оправим някак утре, защото са в офиса, а аз в понеделник трябва да бачкам там.

# 1 968
  • Наблизо
Здравейте!

Мързи,как сте с баткото?

Прегръдка Дорчи и 13!13,дано Доплерът покаже проблема и го оправят тоз Килеш.
Тарти и госпоицата да се оправя!
Панди,как си?Стискам палци,нали знаеш!

Бър,просто им е скучничко на тез хора и изобщо не разбират от чувства.

Дано не пропускам някой..

Ние сме в движение,от седмица съм тръгнала на доктор за коляното и все отлагам часа и не ме устройва.
Нова колежка ми сподели ужасната си житейска история и ми стана тъпо,че имам моменти на самосъжаление.

Приятен следобед на вас,тук вали и не успях да се разходя.

# 1 969
Привет на всички... Благодаря, че сте ни мислили Purple Heart
Нощ - чудесна, сън - спокоен и като на бебе, настроение - весело и добро... пу да няма такива изцепки повече, че...
Прегръдки и палци на всички, които иматт нужда!!!

# 1 970
Ко си прайтИ?
  Аз пия кафе и ще ходя за дребоса .
И аз сглобявам шкафове,легла ,секции.Но   предпочитам мъх да го прави.

# 1 971

Отметнах ОИ- то, сега заслужено хрупам царевични пръчици. ☺

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 16:41 от TuЛи

# 1 972
  • тук и там
Много обичам царевични пръчки още от дете! Старата ми тенджУра под налягане нали вече не става, поръчах си нова. Тя малка ми се струва, ама нищо-пристигна днес и турНах един боб, за да я изпробвам.

# 1 973
  • France
Mързи, много се радвам!

Чакам развитие и при Тьорти

# 1 974
Аз пак прая торта 😂 утре може да ви досадя ако се получи. Даже до към края на годината се очертава поне още 10тина пъти да направя, така че ако ви писне да ги гледате ме лопнете по главата да спра да качвам 🤣
Иначе сме сравнително добре ние, малката за сега е спокойна (пу-пу 🍀) надявам се да оздравяваме скоро, поне не се влошава за сега.
Хубав уикенд имайте! 🥰

# 1 975
Азалия,спри се,че съм на режим!

# 1 976
  • София
Кайсия, защо не си взе мултикукър?

# 1 977
Мързи, браво, много се радвам. Пу-пу-пу!
Азалия, единствено мога да недоволствам, защото не ми пращаш кутийки с торта Simple Smile Снимките ти много ме радват, така че ще се радвам, ако продължиш да ги споделяш.

Оом, добутахме до петъка. Аз имам още работа, утре и неделята също се очертават работни. Кога ще мия прозорци, кога ще пера пердета и ще чистя по-основно - идея си нямам.

# 1 978
  • София
Бърди, по-добре се разходете, прозорците не са важни, а и на вън гледката по-си струва.

# 1 979
Ре, така са ме затиснали крайните срокове и така ми дишат във врата и ме напъват отвсякъде, че е ужас Head Band Стискам зъби още малко да избутам, после разходки и почивка. А прозорците някога след това. Хубаво ще бъде времето, но не знам ще успеем ли да мръднем. МУ ми пуска тука едни идеи за другата седмица, ама да видим.

Общи условия

Активация на акаунт