Отговори
# 1 980
..............
Нова колежка ми сподели ужасната си житейска история и ми стана тъпо,че имам моменти на самосъжаление.
.............

Защо, Бюти? Мъката по счупен маникюр или дето малко недостига за яхта, пак е мъка. Човещинка.
Аз лично, много се радвам на хора, дето не могат да ме разберат или вземат да ми се жалят, че детето има 5-тица, примерно.
Какво би ми помогнало на мен лично, другите да са също толкова зле или повече?
Не съм убедена, че мъчното има абсолютна стойност.

# 1 981
  • тук и там
Ре,имам Нинджа-нещо като мултикукър,но няма готвене под налягане,само бързо готвене,иначе другите функции ги има като на повечето кукъри..Да ти кажа,ползвам го само за да пека цяло пиле,за нищо друго .Под налягане също рядко ползвам-само за боб,кис.зеле.Малка я взех,за това ме е яд,предишната ми беше 7л и си беше окей,сега ми се досвидяха 30евро отгоре и взех 4 литрова.На боба водата ми извряла,ей сега доливах..Та неудачна покупка е май, но нищо- за сега с нея ще карам.

# 1 982
Кайс, нещо много си се объркала. Нали имаш високо налягане на Нинджата? Оплетох се Grinning

Бутам ОИто, сигурно ще е като днешното ХО, т.е. нищо и половина.

# 1 983
Стана ли време да отчитаме вечерните менюта?
При мен отвсякъде е есен- порен постоянен дъжд, вятър и 12 градуса максимални температури, затова:
- крем супа от тиква;
- наденици с печени картофи на фурна;
- праз с домати за салата

# 1 984
  • тук и там
Не,Сири-моята нинджа няма функция"готвене под налягане".Има някаква "бързо готвене",която съчетава пара и пържене , пара и печене и др,но не е под налягане.Ей такова нещо имам

# 1 985
  • София
Кайс, мъничка е за 4 човека, но ще си ги наместиш някак.
Аз имам Инстант пот и Филипс и много си ги обичам по 5 литра са.

# 1 986
Ох, нещо не съм те разбрала. Извинявам се.

# 1 987
  • София
Не съм убедена, че мъчното има абсолютна стойност.
Ще си позволя да го цитирам, защото съм абсолютно съгласна.

# 1 988
  • Пловдив
Това горното не го разбраФ, ма сигур щот мозъка ми вече ври Head Band

Тая вечер Няма да готвя! Да се отбележи! Stuck Out Tongue Winking Eye имам от сноще.
Мислихме на китайски да ходим, ма другарите не щат, та сме си дОма.
Рентгенът рече  Спондилоза, Остеохондроза. М да.

# 1 989
  • Euskal Herria
За вас петък, за мен  - начало на работната седмица. Ама го изработих тоя ден, утре пак. От три дни съм сецната, волтаренът ми е пръв приятел. И това ще мине, важното е, че мърдам, макар и поизкривена Grinning.
Моят мъж е дежурен по кухня, не се оплаквам. Аз само ще сервирам Wink.

Азалия, чакам тортите. И снимки, и рецепти - ако може.

# 1 990
Ми просто Графинята си живее в замъка,аз почти не готвя.ММ се занимава,нещо вкусно,бързо,или навън. Не се оплаквам. Сега пека едни чушчици,върхарки.За киселини.Мъхът е взел някакви пържоли.
   Мноу жега,Тилка,да ти пратя малко?

# 1 991
   Мноу жега,Тилка,да ти пратя малко?

Сус! Дръжте си я, аз не се оплаквам.

# 1 992
Сус,вика!Аз вече се изпрАжих в собствен сос,днес 30 гр у Резервата.

# 1 993
Ми ко да си прайм.. обичайното за сяка вечер - преяждане, пъшкане, храносмилане, наспортуване... посадих резен ябълка в чашата с бяло вино и само доливам, да не ми изсъхва насаждението... после, като го изям, какъв вълшебен вкус ще имаааа...
Мистиче, рентгенът тия неща за тебе ли ги каза??!!
И на мене вече ми писнаха жегите, искам застудяване, ама лекичко...

# 1 994
  • Пловдив
За мен...мх.

Общи условия

Активация на акаунт