Отговори
# 1 995
  • Euskal Herria
Дъжд и 14 градуса предлагам, Мързи Wink.
Наспорт, общество!

# 1 996
Мързи Hug все така да е

# 1 997
Мистева,нема се плашиш,от 23-годишна си отглеждам остеохондроза.Живее се,понякога трудно и болезнено,но физиотерапия,като поддържаща,помага.🤗
Мързелот,радвам се за спокойната ви нощ!Дано е бил кошмар,или нещо подобно безобидно!
А насам,а натам,и то стана време за лягане.Завъртях малко ОИ из вкъщи,другата седмица на спокойствие повече.Щот съм в отпуска,до петък 😬.И още малко плочки ми останаха за харесване и поръчване 🤦🏻‍♀️.Не ми се мисли,не искам уикенда да си тормозя мозъка с ремонти 🙄.Затова се чудим утре накъде да забегнем...

# 1 998
Айде и тръгвам за родителска.
Някой, ако е подновявал шоф книжка, моля да ми каже трябва ли да вадя ново медицинско + очен?
. Задължително ти трябва, за да има срок на валидност 10 години. Ако я сменаш по друга причина, а не изтекъл срок, можеш да я подмениш без медицинско, но ще бъде със срок валидността на старата. Лл пише и за очите.

# 1 999
Тете, благодаря много!

# 2 000
  • София
Що пък да спя? Час и половина е достатъчно.
Последен летен ден за тази година! Желая ви да е прекрасен!

# 2 001
И аз не спя, каквото беше до два, това е. Изпратих последните гости за сезона и малката цъфна с температура. Сега давах Нурофен - 38.5.
Вали, до утре ще е така. На мен ми е приятно.
Болните да оздравяват!  Мисте, живее се с това, само ЛФК ти трябва, но ежедневно. И два пъти годишно физиотерапии. Най-важно е да заздравиш мускулите на торса.
Шугър, как сте?

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 09:45 от Хортензия Мушкатова

# 2 002

Като илюстрации към медицинска енциклопедия, ама вече поне не от най-страшните раздели 😁 За разнообразие, в момента мъж ми е в клиниката, ама него съм го оставила изцяло на докторите, не може да поеме повече личният ми лазарет.
Въпреки че звучи като оплакване, не се оплаквам - децата закусват в момента, аз пия кафе, значи сме ок.
Да се оправя мъничка Хортензка, а и всички с болежки, само "на спорт" да чета из темата.

# 2 003
Добро утро и от мен. От 5 съм будна, ама като спах вчера след обяд, така е. Някакъв вирус ме мъчи и а, да мине, и не минава. Уж леко, само хрема и съвсем лек гърлобол, но ме извади от строя за 2 дни. Много се дразня така.

# 2 004
Добро утро! Не харесвам да чета за болни,така че правя заклинание да се махат болестите!
  Хортенз,да се оправя Малчо !
Алекс,и ти да влизаш в строя!
Шугър, каквото му е на ТМ да се оправя!
  Бър, ти що така малко спа?
Аз спах добре,ама се събуждам с главобол. И мързел.

# 2 005
  • Пловдив
Добро съботно! Кафето чака... Simple Smile

Знам, че ней кой знай кво да имаш шип. Само да си кажа. И наистина трябва да почна гимнастика, щото инак не знам...
Ний имаме покана за обедно госте у кумци #2.

# 2 006
  • тук и там
Добро утро.От всичко имам аз -и шиппове,и сколиоза и протрузии.Трябва да отслабна ,че много товаря глезени,стави ,кръст с това тегло,ама не мога..Confused.Сутрин съм като Робокоп..За капак,от няколко дни ме мъчи и някакъв твърд мазол - между малкият пръст на крака и другият,сложих някакви китайски лепенки от Амазон,дето да размекват ,оставих цяла вечер,сега много ме боли.Преди лепенките имах лек дискомфорт,сега ме боли,едва стъпвам. При наЗи вали,типично есенно време.Мама каза,че в Бг било 30 градуса вчера.Искам там! Болните да оздравяват и хубав ден на всички!

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 09:45 от Кайсия

# 2 007
Мисте, що не тури едни мекички,кво е тва сладко на закуска?!Ама гледката е трепач.
  Аз имам шип в коляното,дето имам и гонартроза.Гадно е, обездвижва ме понякога.
    Чудя се какво да готвя, а и трябва на пазар да ходя,че хладилника де е озъбил.А Графинята ще ми гостува с преспиване. Питаме я снощи какво да купим да яде,тя вика Месце и кокал.И лебче.
  Едни крилца май ще купя.
  Кайс,днес при нас дават до 32, не е човешко това.Много е жега,и вълните , и шсъ гръмна

# 2 008
  • sf
Добро утро!
От вчера се напрягам с pluxee-то, за ваучерите. Направих  150лв сметка в Лидл, не можах да платя , защото ми поиска пинкод. Днес какво ръчках по приложението и ми изчезнаха две от картите, а не мога да ги регистрирам пак, защото вече са вкарани в системата. Направо се нервирАх яко.

# 2 009
  • София
Трино, идвай на работа да раздухваш мъглата с големия вентилатор. Дойдохме да вземем свеки от твойто тръстик, пък то самолетът завил към Варна. Информация какво ще ги правят пътниците - йок. Мен миЙ смешно. Мъхът и той на забава го откара.

На ви една фотка от АМ Тракия.

Марул, няколко са възможните причини за неспането. Радост, че ще видя свеки. Гузна съвест. Дъртоза.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 10:01 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт