Отговори
# 1 890
  • France
Дорч, толкова ли са песимистични нещата при вас?

# 1 891
  • тук и там
A на мен продължават да ми казват,че са ходили в България,и им харесала Будапеща.Последно този понеделник го чух.Та дето България,там и Унгария за местните.

# 1 892
Кайс, нормално. Моите приятели от Щатите ми казват "Много искаме, като дойдем, да ни водиш в Гърция." Било мега, гига, ултра 😁 Къде в Гърция? На Санторини 🤣😆 Казвам там работа нямам, вземете си тур агенция. Толкоз им е знаенето за Европа.

В инста много ме забавляват тези - https://www.instagram.com/stories/siegfriedundjoy/34650041307011 … =N3Nxem9vdjZtcHpi

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 23:27 от zlatenceto

# 1 893
Дорчи, голяма и силна прегръдка за вас двамата и стегнатите ви душички Hug

Злате, усмихна ме ентусиазираното Тролче Simple Smile Дано запази по-дълго този свой ентусиазъм и интерес. Пък може и да прерастне в нещо повече, кой знае Simple Smile

Вече стигам до извода, че не ни знаят не толкова, защото сме крайно незначителни, а защото те са глупави. На момент ми се струва, че прекалено много се самобичуваме и не бива да сме с чак толкова ниско самочувствие, защото не са кой знае колко повече от нас в масовия случай.
Сега пък лятото бях в потрес от разни клипчета с американци в Европа. Ма много са зле, горките.

# 1 894
С Унгария също доста ни бъркат, да.

# 1 895
  • Mediterraneo
Имам колега румънец, счупват се да ни питат дали разбираме езика на другия...

# 1 896
Добро утро!
  Мисля като Бърди!
  Уф, Дорчи, да му се не види и часовника!!!!!Ще се справите!Както каза Сири,добри ръце!
   Лейла,Азалия, да овладявате нещата при дечковците,стискам палци.
   Злате, радвам се за тролчето!А училището как е?
   Пия кафе вече от половин час,имам да простра една пералня и ще ходя на работа.Днес син и гадже летят за Италия,леко ми е притеснено,но са големи,ще се оправят.
   Азалия, и моите са на кръщене в събота,което значи,че ще имам гости с преспиване, една малка фурия.Предложих на майката да ида у тях,като се приберат да си тръгна,ама тя вика"Не,не,по-добре у вас,че да се наспя" хахахахаха

# 1 897
Тя няма ли да пристства на кръщенето? 🥺🥺

# 1 898
Амиииии, не знам,ама ще спи и нас.Моце би до някакъв момент.....

# 1 899
  • Пловдив
Добро!
Окъснях, ама днес съм с колата...та първо принца, после магазин, ся офис и кафе Simple Smile Довечера др.задачки.

# 1 900
Добро утро от мен!
Разходих кучето, пих кафе и ви чета. Кучето вече ще ми е в ежедневния график за разходка. Вчера бях при поредния лекар. Измисли ми диета, която се чудя как ще я спазвам. И движение. Веднага си предложих услугите на дъщерята и зетя да ги отменя в сутрешните разходки на животинката, а те да се оправят с децата за градина. "Едва ги навих" Wink
Дорчи, всичко ще бъде наред. Вярвам! 🍀

# 1 901
Добрютру!

Изобщо вече не го намирам за ненормално, че някой не знаел къде е България или че в бъркал с друга страна. Аз самата не знам всички страни и ги уча ежедневно и пак ги забравям, та си е съвсем в реда на нещата за мен.
Виж другите коментари, отвъд къде е, вече са си свидетелство за умствения багаж.

Говорихме си вчера с една позната и стана дума дали имаме нещо, което ни е червен флаг и веднага съдим за характера и интегритета на човек и установих, че на мен такъв ми е "да се кичиш с чужди лаври" най-общо казано. Нямаме израз сякаш, който да казва просто да отдадеш дължимото на някого за идея, откриване на нещо дребно к т.н.  не си бях давала сметка, че точно това ми е, но като се замислих не ме е подвеждало.

Хайде спорен да е.

# 1 902
  • София
Здравейте!

Да са ни честити рождениците от последните дни! Преброих синко Азалин, Ренко и Надето. Ако изпускам някого - зло да го забрави. Живи, здрави и щастливи!

На мен току-що рязко ми потънаха гемиите. Имам нужда да си събера мислите и да си съставя план за действие.  В момента не ми се пише за какво става въпрос, но ще помоля за положителната ви енергия в следващите седмици.

# 1 903
  • Пловдив
Панде, имаш я! Hug

# 1 904
Панде, имаш стиснати палци и много добра енергия! Прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт