Звездни компромати - Септември'24

• 361 144
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Sofia
Нутриционистката все по-плашещо започва да изглежда 😳
Може ли снимка, име?
Яна Данаилова
Скрит текст:

# 2 791
Това ще е гавра със зрителя да оставят  за водеща квачката Зейнеб със стържещия глас. Не, че и онази тетка Оля става, има много неприятно излъчване. Трябваше да ги пуснат и трите да се изявяват за 2 седмици и да се търси нормална водеща. Даже и Петър вече е противен покрай тях, а с Деси не беше.

# 2 792
Разгледах профила на нутриционистката. Поредната самозванка, на теория силна, на практика ... Не бих се доверила на специалист, изглеждащ толкова изтормозено. Очевидно е, че има дефицити в храненето.
Скрит текст:

Нито пък така вдъхва доверие. По-скоро се чудиш да не си объркал жанра
Скрит текст:

# 2 793
  • София
Боже, това е страшно. Чак спрях да се тюхкам, че съм качила 15 кила.

# 2 794
  • Viena
Леле колко неприятно излъчване има,ужас!

# 2 795
Снимката по бански е странна. Пропорциите на тялото са не както трябва.

# 2 796
Защото теглото е поднормено.

# 2 797
Каква нутриционистка?  Тази жена е ходеща анти-реклама, нито изглежда хубава, нито здрава. Ужас.

# 2 798
Разгледах профила на нутриционистката. Поредната самозванка, на теория силна, на практика ... Не бих се доверила на специалист, изглеждащ толкова изтормозено. Очевидно е, че има дефицити в храненето.
Скрит текст:

Нито пък така вдъхва доверие. По-скоро се чудиш да не си объркал жанра
Скрит текст:

Определено детето не беше за показване пред камера, при всяко кашляне тя си слагаше ръка пред устата му Simple Smile    …. Забавна беше в напъните си да е оригинална и компетентна !!

# 2 799
  • До морето
Искаха да покажат, че детето вместо бисквити, предпочитало кисело зеле. Това добре се получи. Но такова малко дете, което постоянно дърпа майка си за нещо и мрънка, прави предаването негледаемо, просто нищо не се разбираше.
Като имаш невъзпитано дете не прави интервюта с него по телевизията

Виктория Терзийска и Пипи Дикова харесват този коментар 😂

# 2 800
  • На морето!
Жоро Тошев пренесе кризата на средната възраст в предаването си. Много жалко, а Зейнеп е толкова амбициозна, че няма да си тръгне дори и да си налага да плаща, за да е в ефир.

Благодаря на всички, които ни държат в течение с разследването с-у ПД! Това ще е скандалът на годината, но все пак дълбоко в себе си се надявам да не включва толкова много непълнолетни и насилие, колкото започна да се говори.

# 2 801
Скрит текст:

Плейн с новата си, за която се твърдеше, че като роди ще я остави. Бонни Тайлер им пее.

# 2 802
Тя е жена на бившия зам. министър Пламен Данаилов, малко прекалено ми идва нейното хранене. Виждала съм я преди няколко години и изглеждаше добре.

# 2 803
  • До морето
Преди малко в Инстаграм ми излезе, че майката на Бийбър е направила изявление, в което открито обвинява Пи Диди, че е бил abusive към сина й. Но се рефрешна страницата и сега не мога да го открия.

# 2 804
Преди малко в Инстаграм ми излезе, че майката на Бийбър е направила изявление, в което открито обвинява Пи Диди, че е бил abusive към сина й. Но се рефрешна страницата и сега не мога да го открия.
Това е стар кликбейт, от няколко месеца се върти.

Общи условия

Активация на акаунт