Звездни компромати - Септември'24

• 361 262
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 2 805
  • До морето
Преди малко в Инстаграм ми излезе, че майката на Бийбър е направила изявление, в което открито обвинява Пи Диди, че е бил abusive към сина й. Но се рефрешна страницата и сега не мога да го открия.
Това е стар кликбейт, от няколко месеца се върти.

Ясно.

# 2 806
Нутриционистката и мъжът й са ми доста анти и двамата, от него имам преки впечатления. Неприятни, с голямо его, той е абсолютно поставено лице в целия си професионален път, тя ми изглежда просто невежа, но с амбиция да изглежда умно, секси и иновативна. Само като чуя за човешко хранене с ферментация... Ама това е невъзможно, госпожо със силикон! Ферментацията е продукт на храненето на бактериите, а аз доколкото знам все още сме човеци и нашето хранене се основава на цикъла на Кребс и разграждането на глюкозата. Това се учи в средните класове.

# 2 807
Снимката по бански е странна. Пропорциите на тялото са не както трябва.

Сякаш от три различни жени, събрано ново тяло - слабичко момиче, силикон на секс бомба и ръка на стара дама или на граблива птица. Накрая страшно.

# 2 808
  • Glasgow
Мерси съм, по добре дебела 🤐🤦🏻‍♀️ заприлича ми на една дето се въобразяваше на инфлуенсър, слаба, със силикон и една самодивска коса, суровояд май беше

# 2 809
И аз се сетих за нея. Деси Пеева. В момента е с кариера в ОФ (очаквано).

# 2 810
  • Sofia
И Яна е веган суровояд.

# 2 811
Във ферментацията участват млечно-кисели бактерии, които са много полезни за стомаха. Даже казват, че киселото зеле е много по-полезно от киселото мляко.
Въпреки всичко, тази нутриционистка не ми е много на център. На снимките в лице е горе-долу добре, може и да са обработени, но в предаването изглеждаше страшно.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 16:06 от #Frozen#

# 2 812
  • София
Дичо и жена му са на яхта заедно с бившата жена на Кадиев и някакъв мъж. Това ли е новият любим на Таня? Всъщност... Това нали е тя?

# 2 813
  • Glasgow
е да бе 😱😳😳😳та кой плаща, не беше секси нейното

# 2 814
  • София
Деси Пеева има втори акаунт в инстаграм, може там да се запознаеш с попрището ѝ - misslexi0001.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 16:56 от Niya-

# 2 815
Съжалявам! Форумът не иска да редиректва. Ако се копира адресът се отваря
Скрит текст:
Клипче от участия на Джъстин и въпроси към него в годините, които (извадени може би от контекст на ситуацията) са меко казано неподходящи. Пинк, Кордън и други селебъртита. Гаднички малки откъсчета. Правят му публични комплименти, че има красиви устни, очи, питат го за секс, хващат го за дупето, когато е бил 15, 16 годишен. Пинк го захапва за врата отзад и го хваща за дупето, връчвайки му награда.

Никога не съм се вълнувала и интересувала от него, но това, което виждам в този клип, е отвратително и ако това е публичното отношение, дори не искам да мисля какво е било зад прожекторите. Вероятно това може да обясни и неговото поведение след това.
Линкът не ми се отваря. Това ли е видеото? https://x.com/Travis_4_Trump/status/1837893357382635835
Ако е то, то жената в началото, която захапва Бийбър за врата, не е Пинк, а актрисата Джени Макарти. Пинк не се появява в това видео нито веднъж.

# 2 816
Деси Пеева има втори акаунт в инстаграм, може там да се запознаеш с попрището ѝ - misslexi001.
Аз погледнах 🤐🤐🙄
Коя е тази Деси Пеева, каква е, с какво е известна? Дайте малко инфо, плс.
Иначе, по-голям кич, анти секс и откровена смехория, като нейния профил, отдавна не бях виждала. Тази жена действително ли мисли, че събужда нещо друго, освен недоумение?

# 2 817
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Деси Пеева има втори акаунт в инстаграм, може там да се запознаеш с попрището ѝ - misslexi001.
Аз погледнах 🤐🤐🙄
Коя е тази Деси Пеева, каква е, с какво е известна? Дайте малко инфо, плс.
Иначе, по-голям кич, анти секс и откровена смехория, като нейния профил, отдавна не бях виждала. Тази жена действително ли мисли, че събужда нещо друго, освен недоумение?
Две деца от двама мъже, май голямото си го прибра бащата, жената снимаше видеа, веган и хелти гуро го раздава.

# 2 818
Две деца ли има? Мислех, че е само момиченцето.

# 2 819
  • Glasgow
Нищо не ми излиза на този никнейм, да не ме е блокирала авансово 😭😂някой може ли на лс да прати

Общи условия

Активация на акаунт