Звездни компромати - Септември'24

• 360 808
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 3 615
За Джейда Пинкет - наскоро и тук бяхме коментирали, че тя сама лансира легендата как е била близка с 2Пак и как е била в колата, когато е убит. Мисля, че 50 сентс първи оспори версията ѝ, след това тръгнаха и други мемета и е доста популярна тема за гъбаркане.

# 3 616
  • Бургас
Има вече такава тема

# 3 617
  • София
Еми то тази наистина да се прекръсти на плеймейтки и сие.

# 3 618
Момичета, наистина нека се прехвърлим в темата за Пи Диди и оставим останалите да обсъждат естеншъните, джуките и кокалите на Гущерова и Станкулова. Simple Smile

# 3 619
  • Пловдив
Ако историята покрай Пи Диди не е звезден компромат, не знам какво се смята за такъв.

# 3 620
Ми то има тема и за Бачорските, но и тук се възхвалява красотата на неземната хубавица Атанаска, явно тя е по- звезда от Диди и Бионсе😆

# 3 621
Пъф си е точно по темата, няма нужда да ходим другаде.
Този скандал не просто ще бутне някакъв рапър, а ще извади наяве и мръсотията, с която са оцапани всички, докоснали се до него.
Искам да видя има ли модератор, който да изтрие постове за Диди, които са си баш за тази тема.

# 3 622
  • София
Е, нова тема за П.Диди, но тогава не се сърдете ако тук коментираме колебливата кариера на Зейнебчето. 😀

# 3 623
Fergie
Скрит текст:

# 3 624
  • София
Постовете са не само за Диди, а и за цялата индустрия като ще се окаже, че голяма част от холивуд звездите, а май дори и политици са замесени и са участвали. Баш за тук са си.

# 3 625
Темата за Джони беше заради делото и излъчването му онлайн. Ако се стигне до подобно зрелищно дело в този случай, отделна тема е оправдана. На мен "звездата" Зейнеб не ми пречи, прескачам я.

# 3 626
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Темата е "Звездни компромати", аз по-голям компромат от близките години не се сещам да е станал от случващото се сега с Диди. Изключително много певци, рапъри и актьори са замесени, това е мега скандал. Може и ще срине кариерите на много звезди, точно такива неща са за тази тема. Локално селските изцепки на нашите парвенюта бледнеят пред тресящия всички нива на елита скандал. Който иска да пише и чете за Диди, който иска да пише и чете за Палуна. И двете групи имат избор - скрол.

# 3 627
Nina Agdal е станала майка
Скрит текст:

# 3 628
  • Berlin
Имаше нещо за Пол Логан, ама какво беше? Нещо беше сгафил мисля. Още ли е много известен ютюбър?
Има тема за тази, за която не говорим…. а.к.а. 😀 Волдеморка.

# 3 629
  • Berlin
Те щото се пръскат звездите всеки ден да ни предоставят материал за темата. За какво да се пише иначе? Освен да спрем да обсъждаме, докато не се появи следващият голям компромат.

Общи условия

Активация на акаунт