Звездни компромати - Септември'24

• 360 847
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 3 600
  • Пловдив
Аз не съм я чувала или и да съм я чувала дълбоко съм я забравила.Не харесвам подобни кавъри, показват само творческо безсилие. За мен това си е песен на Police.

# 3 601
  • Glasgow
И аз не я харесвам, но беше много популярна и то във време дето имахме почти само MTV. На едни награди на МТВ я изпълнява заедно със Стинг

https://www.youtube.com/watch?v=uVyb5p7QBvc

# 3 602
Станкулова много повехнала изглежда ,
Скрит текст:

# 3 603
Jlo не е напускала Америка. Джей Зи и Бийонсе са в Париж и уж лансират уиски, но и на мен ми се струва, че бягат.
Навсякъде по интернет се пишат обвинения, че Диди и Джей Зи са убили на Алая. Хубаво ще е и там да се разчовъркат нещата, че предвид всички подозрителни обстоятелства, никакво разследване не е направено.

# 3 604
То по интернет пише и че Земята е плоска Simple Smile. Да видим.

# 3 605
Come with me - саундтрака към Годзила беше хубава песен. Аз само нея знам.

# 3 606
  • Glasgow
Не е  ли ту мач, то не умира само тя, поне 6-7 човека умират в тази катастрофа.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 13:51 от Jokerr

# 3 607
  • София
Четох слухове за връзка на Диди със смъртта на Ту Пак. А Еминем директно го обвинява в песните си.
Четох, че Ту Пак и жената на Уил Смит са били гаджета като тинейджъри, без да консумират връзката си. И че според Смит Джейда още не можела да го забрави. А Уил и Диди са много близки приятели …. Някой чувал ли е такова нещо?

# 3 608
За него се говори от много години , даже в няколко документални филма се споменава Диди като поръчител.

За Алая малко ми е пресилено да е убита ,за да е Бионсе единствената звезда.

# 3 609
Четох слухове за връзка на Диди със смъртта на Ту Пак. А Еминем директно го обвинява в песните си.
Четох, че Ту Пак и жената на Уил Смит са били гаджета като тинейджъри, без да консумират връзката си. И че според Смит Джейда още не можела да го забрави. А Уил и Диди са много близки приятели …. Някой чувал ли е такова нещо?
Аз знам, че бившо гадже на Тупак е майка на дете на Диди.

# 3 610
  • Glasgow
Аз съм виждала meme с жената на Уил Смит и 2pac, прегърнати, нещо от рода, че до когото се допре му вижда сметката.

# 3 611
Гледала съм филм по Нешънъл джиографик за убийството на Тупак и всички пътища и пътечки водеха до ПиДи.

# 3 612
направиха тема за п диди

# 3 613
Ехаа Николчето Станкулова маалко е попрекалила с хиаурона в устните… станала е като патица. Много грозно и без всякаква мярка. Направо от ефект е станало дефект.

# 3 614
направиха тема за п диди
Напълно излишно.

Общи условия

Активация на акаунт