Звездни компромати - Септември'24

• 360 853
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 3 585
Наистина как се потулиха нещата с това дете, а “анелия” е тъпо парче.. дано да е добре детенцето, много се надявам.

# 3 586
Вече си мисля, че от ръководството на бтв са слепи и глухи, щом държат това недоразумение Зейнеб като водеща.

# 3 587
Относно Blink Twice - не, не е историята на Бионсе и няма нищо общо като сюжет. Но пък сюжета се върти около партита, като тези, които се говори, че са провеждали Диди и Епстейн. Острови, наркотици, високопоставени хора, сексуална експлоатация и т.н. Не е шедьовър, но във връзка с последните събития е интересен за гледане.

Иначе подкрепям идеята за отделна тема, стига да има достатъчно хора, на които им е интересна. В следващите месеци определено ще се шуми още повече, а и се очаква доста звезди да бъдат извикани за разпит.
Много лошо съм се изразила - в социалните мрежи спекулират, че точно с неща като показваните във филма, Бионсе е станала това, което е. Не съм го гледала и не знам за какво става дума, но май ще го пусна.
Иначе за отделната тема - идеята ми беше да е всичко на едно място, но не държа. Беше просто предложение. Наистина тепърва ще се говори за това.

# 3 588
  • на пистата
Наистина как се потулиха нещата с това дете, а “анелия” е тъпо парче.. дано да е добре детенцето, много се надявам.
Бащата беше много приказлив в началото.Но явно е взел някой лев и сега си мълчи.Аз не виждам друга причина поради която да мълчи.

# 3 589
Какво повече да каже бащата? Най-вероятно си чака кръвните изследвания ,щом тестът му за наркотици е бил положителен.

# 3 590
  • на село
Бащата беше много приказлив в началото.Но явно е взел някой лев и сега си мълчи.Аз не виждам друга причина поради която да мълчи.
Или пък е манипулирал информация. Аз не му вярвам за наркотиците и столчето.

# 3 591
Ето тема за Диди, където да коментираме всичко без намесата на Рачков и Зейнеб. Който желае да заповяда.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1696554

# 3 592
Оказа се ,че на него е положителен теста. , факт е ,че има много фалшиво положителни. Имаше видео и как рещи и заплашва ... има си полиция ,все ще си свършат работата.

# 3 593
И преминаването на Зейнеб през темата е досадно, но всеки да си пише кой каквото му харесва. Ежедневни сводки колко е досадна в Преди обед. Ами не го гледайте бе хора Simple Smile. Ето аз не я гледам и не ме дразни 😂. Но не съдя никой, който я коментира.

# 3 594
Гледаемостта на Преди обед наистина е доста голяма. Всеки ден тук има отчети какво казала, как погледнала. Аз не искам да знам, ама ей на - информирам се. Явно им е добра стратегията на продуцентите, все пак. 🤷

# 3 595
На мен ми е по-интересно кой стои зад всичко това. Пи Диди е просто мариотетка. Ясно е че са замесени политици и кралски особи. На снимките се вижда също и принц Уилям. Ясно е че разврата и изнасилванията са се случвали на афтър партитата, от които естествено снимки няма. Имаше изтекъл списък с имена всички присъствали на партитата, но не и на случващото се след партито.

T.e. ПиДи не може да е психично болен и извратен и не му е възможно да корумпира където трябва? Трябва винаги да има политици и кралски особи, така ли? А нещо за "световното правителство"?
Пи Ди е типичен увреден комплексар, израснал в миризливото гето. Видял се с в някакъв момент с много пари и си рекъл "ей сега ще ви разкажа играта".

Принц Уилям е на снимка с ПиДи в Англия, Лондон, зад кулисите на благотворителен концерт в памет на майка си принцеса Даяна. ПиДи беше доскоро известен по света само като музикална звезда и по-малко като продуцент. Нормално е да бъде поканен за такъв концерт.

# 3 596
Въобще не мисля ,че го е правил от комплекси. Grinning

# 3 597
Аз пък сигурно съм единствената,която не е слушала творчеството на П.Деди.Снощи пуснах да видя за какво иде реч, ами егати безличния писклив гласец.А не е като да не съм слушала "черна" музика.

# 3 598

Не мисля,че има човек ,който  да не я е слушал.

# 3 599
  • Glasgow
Със сигурност поне I'll be missing you си чувала, със семпъл от песен на The police. Изпълняваше я със съпругата на Notorious Big
Candy, заедно сме писали 🫣

Общи условия

Активация на акаунт