Относно белите партита на П. Диди
На партито през 2009 г. Деми Мур прави сцена с Lil' Kim, танцьори се въртяха в гигантски пластмасови балони, а Аштън Къчър се люлееше като Тарзан през плувен басейн, докато модели в бели бикини се излежаваха до него.
„Чел ли съм „Великият Гетсби“?“ пита Комбс и отговаря пред журналисти : „Аз съм Великият Гетсби!“
Имаше красиви хора, но имаше и много хора от Хамптънс, млади хора, деца от нощни клубове“, каза Патрик Макмълън, фотографът на нощния живот, който присъства на някои от партитата.
Всички гости са облечение в бяло, а наетите да предоставят сексуални услуги са в черно - черното е знак, че са на разположение на всеки гост да прави секс с тях.
Свидетелка с инициали А.И. е дала показания, че е била наета като танцьорка. Платили са и 1000 долара . След като я обличат в черна рокличка, я черпят питие и после няма ясен спомен, но е била изнасилвана многократно и има видеозаписи на случилото се.
Белите партита обикновено се провеждали от деня до малките часове. На някои от тях са присъствали деца, а някои гости са пристигали с децата си - които г-н Комбс черпеше със безплатен сладолед .
В организирането на партитата участвие вземат Джей Зи и Парис Хилтън.
Чест гост е Леонардо ди Каприо.
На едно от партитата след полунощ са хвърляли момичета в басейна, като след това някои от тях са искали да се преоблекат, но не им е било разрешавано.
Партита са били организирани и на други места на света, например в Сен Тропе.
Сред предполагаеми участници в партитата и най-вероятно да бъдат скоро разпитани са Дженифър Лопез, Ъшър, Семейство Кардашиян и Джъстийн Бийбър.
Вчера Бийбър пусна в профила си селфи, на което сълзи се стичат от очите му.