Звездни компромати - Септември'24

• 360 862
  • 3 722
  •   2
Отговори
# 3 525
На който му е интересно от последните 6 часа, събрано от три различни медии :
Относно белите партита на П. Диди
На партито през 2009 г. Деми Мур прави сцена с Lil' Kim, танцьори  се въртяха в гигантски пластмасови балони,  а Аштън Къчър се люлееше като Тарзан през плувен басейн, докато модели в бели бикини се излежаваха до него.
„Чел ли съм „Великият Гетсби“?“ пита  Комбс и отговаря пред журналисти :  „Аз съм Великият Гетсби!“
Имаше красиви хора, но имаше и много хора от Хамптънс, млади хора, деца от нощни клубове“, каза Патрик Макмълън, фотографът на нощния живот, който присъства на някои от партитата.
Всички гости са облечение в бяло, а наетите да предоставят сексуални услуги са в черно - черното е знак, че са на разположение на всеки гост да прави секс с тях.
Свидетелка с инициали А.И.  е дала показания, че е била наета като танцьорка. Платили са и 1000 долара . След като я обличат в черна рокличка, я черпят питие и после няма ясен спомен, но е била изнасилвана многократно и има видеозаписи на случилото се.

Белите партита обикновено се провеждали от деня до малките часове. На някои от тях са присъствали деца, а някои гости са пристигали с  децата си - които  г-н Комбс черпеше със безплатен сладолед .
В организирането на партитата участвие вземат Джей Зи и Парис Хилтън.
Чест гост е Леонардо ди Каприо.
На едно от партитата след полунощ са хвърляли момичета в басейна, като след това някои от тях са искали да се преоблекат, но не им е било разрешавано.
Партита са били организирани и на други места на света, например в Сен Тропе.
Сред предполагаеми участници в партитата и най-вероятно да бъдат скоро разпитани са Дженифър Лопез, Ъшър, Семейство Кардашиян и Джъстийн Бийбър.
Вчера Бийбър пусна в профила си селфи, на което сълзи се стичат от очите му.

# 3 526
Парис Хилтън и тя ли изплува в тая тиня?

# 3 527
  • София
Имаше едно младо гадже, руса, тип плейбой зайче, но се зарязаха и тя май се омъжи наскоро, нали?
Сега не знам да има жена до себе си?
За тази Анита скоро четох, че щяла да се развежда с фамозния милионер, с който скоро вдигнаха сватба. Причината била, че не ѝ давали виза за САЩ заради бурното ѝ минало и не можела да отиде да живее при него.

# 3 528
Тя колко е годишна? Винаги ми е изглеждала над 40. А роклята от сватбата им е можело на ПД на партитата да ползва.

# 3 529
25-26 към днешна дата. Нещо такова.

# 3 530
  • До морето
Мария Игнатова не ревнува Рачков, но Нойзи ревнува Мария от Рачков, според мен. Има там напрежение и само тя си знае какво й коства този ангажимент. Тези подмятания само наливат масло в огъня у тях.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 23:14 от Boho chic

# 3 531
Е то още като са обмисляли сезона е било уговорено нещата да се въртят около двамата и да се спекулира с връзката им. Всичко е калкулирано

# 3 532
Със сигурност като са я канили Игнатова са разчитали на тази интрига за поддържане на интереса.
Аз наистина мисля, обаче, че между тях има нещо останало и Нойзи съвсем резонно ревнува.

# 3 533
Рачков и Игнатова много си отиват като двойка.

# 3 534
  • на село
Линията Мичето-Рачков е режисирана и добре заплатена. На Нойзито ангажиментите сигурно са се поразредили, та се налага Мария да компенсира. Не виждам как могат да се ревнуват от един сценарий. Ама като чета тук - явно хората им се връзват.

# 3 535
Мария и Нойзи не бяха ли разделени?

# 3 536
  • Sofia
Само преди два дни някой пусна любовните й обяснения към Нойзи. Не са разделени явно.

# 3 537
Благодаря! Дали нямаше да е интересно да имаме отделна тема?
Сигурно сте го споменавали, но Бионсе и Джей Зи губят стремглаво последователи. И докато тя е изгубила около 5 млн., но пак е сред най-следваните хора в Инстаграм, той вече е с под 1 милион последователи (стартирал от 4.4 млн.).
Никога не съм ги харесвала. Четох, че филмът на Зоуи Кравиц - Blink Twice бил едва ли не историята как Бионсе е станала толкова известна, мисля да го гледам тези дни.

# 3 538
Благодаря! Дали нямаше да е интересно да имаме отделна тема?
Сигурно сте го споменавали, но Бионсе и Джей Зи губят стремглаво последователи. И докато тя е изгубила около 5 млн., но пак е сред най-следваните хора в Инстаграм, той вече е с под 1 милион последователи (стартирал от 4.4 млн.).
Никога не съм ги харесвала. Четох, че филмът на Зоуи Кравиц - Blink Twice бил едва ли не историята как Бионсе е станала толкова известна, мисля да го гледам тези дни.

Относно Blink Twice - не, не е историята на Бионсе и няма нищо общо като сюжет. Но пък сюжета се върти около партита, като тези, които се говори, че са провеждали Диди и Епстейн. Острови, наркотици, високопоставени хора, сексуална експлоатация и т.н. Не е шедьовър, но във връзка с последните събития е интересен за гледане.

Иначе подкрепям идеята за отделна тема, стига да има достатъчно хора, на които им е интересна. В следващите месеци определено ще се шуми още повече, а и се очаква доста звезди да бъдат извикани за разпит.

# 3 539
  • София
А знаете ли каква е историята около Джон Леджънт и жена му? В туитър е пълно с нападки към тях за педофилия.

Общи условия

Активация на акаунт