Звездни компромати - Септември'24

• 360 881
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 3 510
  • София
Галена изглежда съвършена в момента по ТВ. Изключително излъчване има!

# 3 511
Галена изглежда съвършена в момента по ТВ. Изключително излъчване има!

Гледай как всеки вижда нещо различно. За мен изглежда много зле с тези видими интервенции, а излъчването й си е както винаги - на селска пръчка с две думи в речника.

# 3 512
Голяма позьорка тази Галена и бая простовата.

# 3 513
  • Брюксел / София
Галена интелектуално е на нивото на Анелия, което е 0.

# 3 514
Галена - ъгловата, фъфлеща с огромните си зъби, акцент върху силиконовите "дадености", фалшива до последната си мигла. Жалко, че това се харесва, че се приема за норма. Както е тръгнало след време природната грозота ще стане нещо търсено, защото всички ще са припадащо красиви.

# 3 515
И ние гледахме "Пееш или лъжеш".
ММ принципно има зорко око и твърди, че в момента с отхапването на маскарпонето с прошуто, което "не беше отхапване, а по-скоро близване, поради спецификата му", Мария веднага е станала, още преди Галена да каже, че "Само Мария мога да поканя да опита" и е изглеждала така сякаш ревнува Рачков - защото то почти тяхното отхапване (на Рачков и Галена) е било като  един вид целувка.... 😆😆😆

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 21:12 от Vicky_P

# 3 516
Галена имаше един период, в който изглеждаше добре, но също като Преслава, че даже и по-зле, загуби мярката и вече е само един дзвер. Стряска ме.

# 3 517
Ха да си представим сега, че до Галена застане една естествена красавица от 90те... Тогава да видят хората какво е красота. Но и без такъв паралел Галена изглежда ужасна. Да, слаба е има тялце, гърди, но лицето й е потрес и не защото е застаряла.. Намесите й са отвратителни.

# 3 518
Устните отпред как да е, но отстрани са стряскащи. И защо Галена присяда, а Веско миналата седмица го държаха цялото предаване на крака, притеснявах се да не припадне.

# 3 519
След коментарите за Уил Смит по повод компромата с Диди трябваше да смена канала, защото започна филм с него по b ACTION и не мога да го гледам. Grinning

# 3 520
  • Berlin
Мда, ММ го е бойкотирал след Оскарите, натам вървя и аз. Поне “Аз съм легенда” сме го гледали вече.😀

# 3 521
И ние гледахме "Пееш или лъжеш".
ММ принципно има зорко око и твърди, че в момента с отхапването на маскарпонето с прошуто, което "не беше отхапване, а по-скоро близване, поради спецификата му", Мария веднага е станала, още преди Галена да каже, че "Само Мария мога да поканя да опита" и е изглеждала така сякаш ревнува Рачков - защото то почти тяхното отхапване (на Рачков и Галена) е било като  един вид целувка.... 😆😆😆
Ревнува и има там още нещо. Мъж ти е с набито око. 😉

# 3 522
Въобще не мисля, че ревнува. Те имат такова чувство за хумор и не им е за първи път. Евала за отношенията, които подържат въпреки половинките си към днешна дата.

# 3 523
На Рачков коя му е половинка сега?

# 3 524
Имаше едно младо гадже, руса, тип плейбой зайче, но се зарязаха и тя май се омъжи наскоро, нали?
Сега не знам да има жена до себе си?

Общи условия

Активация на акаунт