Звездни компромати - Септември'24

• 360 871
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 3 570
  • Glasgow
Кардашияните в какво са замесени?

# 3 571
Мондьо на Азис ли се прави?

На мен на Евгени Минчев ми заприлича.

# 3 572
Да, гледах снимки на Джей Ло в кола, как бързала вчера да напуска страната.

# 3 573
Говори се, че Мила Кунис и Аштън Кътчър се развеждат за да спасят милионите си. Излязоха снимки от партитата на Диди, на които присъства бащата на Хейли Бийбър 🤨.

# 3 574
  • Glasgow
Той бащата на Хейли беше пуснал някакво много странно видео преди дни, за затишието пред бурята.🙄

# 3 575
А бе нещо на доста хора им запари под краката.

# 3 576
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сериозно ли Джей Ло и Джей Зи + Бионсе са напуснали Щатите?

# 3 577
На мен ми е по-интересно кой стои зад всичко това. Пи Диди е просто мариотетка. Ясно е че са замесени политици и кралски особи. На снимките се вижда също и принц Уилям. Ясно е че разврата и изнасилванията са се случвали на афтър партитата, от които естествено снимки няма. Имаше изтекъл списък с имена всички присъствали на партитата, но не и на случващото се след партито.

# 3 578
Някой по-горе беше питал какво става с детето, пострадало при катастрофата с Анелия. Наистина никъде няма информация за него.
Но за сметка на това леля му Анелия се хили като Хелоуинска тиква (и също толкова куха) с чисто новите си фасети, жизнерадостно рекламирайки свое събитие в Лондон.
Не казвам, че животът й напълно трябва да спре, но се обзалагам, че все има някакви пари да изкара до другата година по това време без да се налага да се лендзи и продава в мрежата, все едно нищо не е станало.
Рядко противно същество.

# 3 579
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На мен ми е по-интирисно кой стои зад всичко това. Пи Диди е просто мариотетка. Ясно е че са замесени политици и кралски особи. На снимките се вижда също и принц Уилям. Ясно е че разврата и изнасилванията са се случвали на афтър партитата, от които естествено снимки няма. Имаше изтекъл списък с имена всички присъствали на партитата, но не и на случващото се след партито.
Едва ли има  конкретен човек, който дърпа конците на Пи Диди, по скоро са групи влиятелни хора от шоубизнеса, милионери и милиардери, които са преситени от стандартните неща...

# 3 580
  • вкъщи
Днес погледах малко Преди обед, забелязах че се дразнят доста Зейнеб и Петър, единият постоянно правеше забележки на другия уж на майтап ама....Накрая дори Зейнеб заръча на колегата си да почете довечера повече, че да е по-подготвен. Много е търпелив и възпитан Петър, на негово място малко биха я изтраяли тази особа.

# 3 581
Днес погледах малко Преди обед, забелязах че се дразнят доста Зейнеб и Петър, единият постоянно правеше забележки на другия уж на майтап ама....Накрая дори Зейнеб заръча на колегата си да почете довечера повече, че да е по-подготвен. Много е търпелив и възпитан Петър, на негово място малко биха я изтраяли тази особа.

Ужасна е Зейнеб, изобщо не и е мястото в "Преди Обед".. Франциска и Оля са предостатъчни до Петър Дочев.. Зейнеб е твърде превзета, лигава и некомпетентна на всичко отгоре и с ужасен тембър който не  е подходящ за телевизията.

# 3 582
  • София
Зейнеб вече два пъти разказа за лютеницата, дето правила в ЦЕНТЪРА на Бургас. Няма ли някой, който да им казва в ухото, когато темата и разговорът им не вървят и са безинтересни?

# 3 583
Зейнеб вече два пъти разказа за лютеницата, дето правила в ЦЕНТЪРА на Бургас. Няма ли някой, който да им казва в ухото, когато темата и разговорът им не вървят и са безинтересни?

Зейнеб много смъква нивото на предаването, постоянно прекъсва гостите с цел да се самоизтъкне с нещо ни в клин ни в ръкав.. Днес Петър Дочев и направи забележка да остави гостите да говорят, тя дори се засегна и каза че е по-добре да си тръгне в такъв случай.. но остана за съжаление..Smile

# 3 584
Зейнеб днес обясняваше и как имало хора с много таланти, както и такива - без. Жалко, че не се усеща, че е от вторите. Интересно ми е какво мисли дружката ѝ Гала за представянето на Зизу като водеща.

Общи условия

Активация на акаунт