Звездни компромати - Септември'24

• 360 925
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 3 555
Божествени жени-Анджелина,Адриана,Кейт,Марго,Барбара.

# 3 556
Анджелина с тези хлътнали очи и изпити ръце прилича на персонаж от филм за Хелуин.

# 3 557
Кейт Бланшет колко блондинки е скалпирала за да си направи тази блузка?

# 3 558
Лима защо гледа толкова лошо?

# 3 559
Кейт Бланшет 😳 Какво е това недоразумение, дето е облякла? Прилича на кукер.

# 3 560
Памела Андерсън ако си оправи веждите ще изглежда доста по млада и по добре.

# 3 561
  • Варна
Анджелина с тези хлътнали очи и изпити ръце прилича на персонаж от филм за Хелуин.
Тя има някаква промяна в очите, която не мога да определя каква е.
Закривам всичко останало от лицето й, абстрахирам се от цветя на косата й и има нещо различно в очите й.

# 3 562
  • гр.Пловдив
Лима защо гледа толкова лошо?

Не по-лошо обаче от Ирина Шейкова -там е постоянно нацупено положение

# 3 563
# 3 564
Аз не знам как Кание Уест не се е вписал в приятелите на Диди, но изповедта му ми изглежда напълно искрена/пак ми изскочи от нюзфийда, където обяснява, че винаги някой известен жертва свой близък в името на славата си и цитира имена. Отъждествява Джей Зи и Ди ди като еднакво перверзни.  И макар в очите на всички да е изглеждал луд е предпочел да ги изобличава и да бъде добър християнин, когото Бог винаги ще подкрепя.
А от едно видео ми направи впечатление изказване на Диди, когато още не е преследван, а само питан, какво се случва на тези партита: Там се заличава расовата принадлежност.

Според мен подобен аргумент няма място  за парти, когато хората са отишли просто да се забавляват. Но изскача дълбок подтекст за реваншизъм, как белите попаднали там, целенасочено са служели като средство за последващо изнудване.

# 3 565
  • София
Лени Кравиц с майка си Рокси Рокер-1993 година
Скрит текст:
Силвена Роу при Мон дьо
Скрит текст:
Синди Крофорд-първи стъпки в модата
Скрит текст:

# 3 566
Куин Би не изглежда притеснена (може би PR?)
Скрит текст:

# 3 567
  • Berlin
Мондьо на Азис ли се прави?

# 3 568
  • София
Кънчо понеже хич не е перверзен. От кога добрите християни разхождат жените си голи и правят секс на публични места.

# 3 569
Някъде мернах,че Джей Зи и Бионсето са напуснали скоропостижно страната.Имали вътрешна информация.Не знам колко е вярно...На Кардашиян сметките били замразени.

Общи условия

Активация на акаунт