Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 102 972
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 035
Спечелих Simple Smile След няколко часа изпращат ваучера, на мейл.

# 1 036
Здравейте,
Фантастико са публикували печеливши в кампанията им Book to Shcool. С абонамент  съм.

# 1 037
Добре че си помрънках тук. Вчера дойде ваучера на морени най-накрая! А преди малко ми звънна някакъв стационарен номер, не успях да върна обаждане. После видях тук, че това е номера на загорка. Спечелила съм тениска! Само дано да се обадят пак (и детето да не спи в този момент) 😅

# 1 038
Рефералните линкове не са разрешени в темата.
Моля да си редактирате поста.

# 1 039
И аз съм с абонамент за Сторител, получих мейл. Не ми се падна от Киндер, но Фантастико ме зарадваха

# 1 040
  • София
Мрънкам, че ме няма никъде, но поне ме зарадваха с тениска от Загорка.

Честито на всички за страхотните награди!

# 1 041
  • Сф
И аз с абонамент от ФФ за Storytell. Май аз ще си го ползвам вместо ученичката. 🙄
Като попълните протокола и бележката и върнете мейл , веднага получих кода за 12 месеца Simple Smile. Още от довечера почвам да слушам приказки, хаха

# 1 042
На тази Нутела купих един голям буркан от Лидл, но не пише, че е стъклен. Пише само Нутела... Дали да пробвам да я регистрирам? Отделно от това, печатът е много лош, ще се опитам да я коригирам, но не знам дали ще се чете, аз едвам я виждам на живо... Какво остава снимана.

# 1 043
Аз регистрирах Нутела от Лидл и ни одобриха бележката.

# 1 044
  • Б
На Дъглас колелото ми се падна подърък по избор. Какво представлява, може ли да се избира?

# 1 045
  • Washington,USA
На Дъглас колелото ми се падна подърък по избор. Какво представлява, може ли да се избира?

Да, душ гелове, очна линия или кърпички

# 1 046
Този подарък само към поръчка ли може да се добави?

# 1 047
  • Washington,USA
Този подарък само към поръчка ли може да се добави?

Да

# 1 048
Да, само към поръчка. Вчера аз също направих поръчка и от колелото ми се падна безплатна доставка.

# 1 049

"ЧУДНИ" награди! 🤣

Общи условия

Активация на акаунт