Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 170
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 020
  • софия
Милена, пия сутрешното си кафе и чета правилата.
И аз чакам игра с кафе.
Благодаря

# 1 021
От ZTE се свързват с изтеглените за данните за доставка.

# 1 022
Thinking Проверих на сайта, оказа се, че от 16.09.24 г. до момента нито един участник не е уцелил "ЩАСТЛИВИЯ МОМЕНТ" за малка или средна награда в играта на олио "Калиакра".

Е, може ли да сте/сме такива каръци? Smirk

Регламент от правилата: "6.6. Ако в срок до 4 (четири) седмици от датата на съответното теглене наградите не са раздадени, поради обстоятелства независещи от Организатора, не се организира ново теглене."
Има и друго обаче в техните щастливо моментни правила:

# 1 023
  • София
Обадиха ми се от +359895741111, че печеля ваучер за книги 50лв.от играта на Слави Клашъра и LCWaikiki,беше с талон в магазин,днес ще звънят на изтеглените,а до края на деня ще качат списък на сайта на LCW.
Дойде и играта:

# 1 024
Здравейте, ако някой има излишни мегабайти на Йетел ще съм благодарна да ми изпрати.

# 1 025
  • софия
Здравейте. С малка награда съм от Нутела. Зарадвах се.

# 1 026
Здравейте, и аз минавам набързо да се похваля с две награди, с които изпращам септември - несесер от Даф и по-голямата, която ме изненада и ще ми е като подарък за РД - моментен фотоапарат от Загорка🤩, а играех за тениска 😋
Желая на всички такива приятни изненади Simple Smile

# 1 027
  • Б
Вчера имам пропуснато обаждане от Киндер. Опитвам се да върна обаждане не става. Днес не са звъняли.

# 1 028
Вчера имам пропуснато обаждане от Киндер. Опитвам се да върна обаждане не става. Днес не са звъняли.
И аз така - днес не смея да се разделя с телефона и чакам ли чакам…

# 1 029
Мечетата от Помбер с коя куриерска фирма пристигат?

# 1 030
Мечетата от Помбер с коя куриерска фирма пристигат?
Спиди Simple Smile

И аз чакам днес Нутела.

# 1 031
Може ли някой,който е участвал в играта на нивеа, да ми обясни как точно да попълня данните си! Иска да се напише адрес улица,апартамент, вход и прочие. Аз живея в къща, затова попълвам само улица и номер,но не ми дава да изпратя данните без да попълня останалите полета.

# 1 032
  • оттам, откъдето започва България
Не съм участвала в играта на Нивеа, но ако напишеш нула в тези полета, дали пък няма да те пусне?

# 1 033
Калиакра са публикували печеливши... Мен ме няма сред тях....

# 1 034
Не съм участвала в играта на Нивеа, но ако напишеш нула в тези полета, дали пък няма да те пусне?

Пробвах и се получи,благодаря за съвета!

Общи условия

Активация на акаунт