Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 538
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
От преди малко съм с шапка Марвел.

# 466
Влязох да търся печелившите за ваучер от Сиела и А1, но намерих само от Колелото.
Е*ати късметлиите, нали? По 2 гривни:

# 467
  • При децата ми
Здравейте.И аз със питане, дали този номер е свързан с някоя игра. Не мога да върна обаждане, а е звънял, когато къпахме бебето.

Снощи докато пазарувах ми звъннаха от този номер. Печеля тениска от "Загорка". Gift

# 468
Някой дали има MB на Vivacom, които не са му нужни? Ще съм много благодарна да ми пишете ЛС 😊

# 469
  • Сливен
Аз се видях още в първата седмица, сред спечелилите, но снощи не можах да вдигна.Сега звънях - дава свободно, но никой не вдига.. 😄 Ами ще се чака, ако пък не звъннат - ще "преживея" тениската. 🤣

# 470
Привет, искам да попитам, има ли някакви кодове за Емах за отстъпка за мобилен телефон? Трябва спешно да закупя, а откривам само код HOME

# 471
Така и няма да разбера тези с по десетките профили как участват с още десетки коментари в игрите в инстаграм.Мен за 3-4 коментара вече ме е блокирало за 4 дена ,а ако трябва да тагна трима човека в един коментар директно любезно ми предлага да ми изтрие профила.
Вече в игри с тагване на трима приятеля изобщо не мога да участвам Sad

# 472
  • София
Влязох да търся печелившите за ваучер от Сиела и А1, но намерих само от Колелото.
Скрит текст:
Повторили са реда. Наградите за първия период са за 12 дни, т.е. трябва да има 12 спечелили, а те са 14.

# 473
И аз съм блокирана в ИГ от седмици насам. Сложа 5-6 коментара и директно ме блоква за 3 дни.
Започнах и аз да разбирам защо се ядосвате.
Те играят от профили на три поколения...и няма проблем,аз ВИНАГИ съм играла от единственият ми профил.... Дразнещо е.

# 474
Имам смс от преди малко от Морени за ваучер, счупих каръка, че последно време нищо

# 475
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз съм с готварска книга от Филаделфия.Исках да участвам за големите награди.Отново ще купувам за тях.

# 476
В неделя вечерта спечелих тениската на Кока кола в понеделник си изпратих данните и днес я получих много са бързи, но за съжаление тениската ми е голяма.

# 477
И аз съм блокирана в ИГ от седмици насам. Сложа 5-6 коментара и директно ме блоква за 3 дни.
Започнах и аз да разбирам защо се ядосвате.
Те играят от профили на три поколения...и няма проблем,аз ВИНАГИ съм играла от единственият ми профил.... Дразнещо е.
Остави родата, но играят от един профил с много тагове в няколко игри. Ей това ми е мистерия. Мен ме предупреди още с втория таг, а аз много рядко се включвам в игри (именно заради блокирането)

# 478
Здравейте, печеля тениска от играта с билетите за мача на Гришо (Бултекс 99 ЕООД), но не съм получила нито СМС, нито имейл. Имате ли представа как се свързват с победителите?

# 479

TDK_91  къде влизаш, за да видиш печелившите от Колелото на А1 ? И аз се опитвам, но не мога да ги намеря или не знам къде точно да ги търся. Би ли споделила в кое меню да ги търся ?

Общи условия

Активация на акаунт