Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 490
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 540
Не видях да е споделяна тази игра:

# 541
  • Сливен
Относно Pufies-нали в момента тече игра и една от наградите са Агънца,затова са ги махнали според мен.

Не видях да е споделяна тази игра:

Споделена е на предната или по-предната  страница.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 17:52 от сикрет

# 542
Аз днес минах покрай магазина където участвах в играта на Банкя. Ами кутията си стоеше там! Питах продавачката и тя вика " Ами нз, ще питам вторник като дойде човека" хахаха. Играта плиключи на 31.08. Че си пуснах оплакване на мейла на кола и отделно и в тяхната форма на сайта също

# 543
  • гр.София
Здравейте! Имате ли представа как може да се ползва безплатно Genius от Фешън Дейс, без да се запаметява картата? В сайта пише, че 6 месеца може да се ползва безплатно...опитвах, но не става и не става...

# 544
Подарявам ваучера -2лв  от 20лв от Кауфланд,компенсацията .

# 545
Е, може да не печеля често от игри, но от панаира в моя град след купуване на 2 хляба от сергията, съм с подарък други два, като единият още не се продавал, скоро щял да излезе😆

# 546
И аз подарявам

# 547
  • София
Здравейте! Имате ли представа как може да се ползва безплатно Genius от Фешън Дейс, без да се запаметява картата? В сайта пише, че 6 месеца може да се ползва безплатно...опитвах, но не става и не става...

При мен се получи в профила ми в Емаг.. и после просто ги свързах двата и автоматично ми отиде там. Опитай така.

Друго ми е интересно, дали участвам в играта на Фешъндейс, направих покупка според изискванията им, но никъде не е отбелязано.. нито в мейла, никъде.

За Дав някой пита по-горе, дали ако се спечели малка награда, се продължава за големите... и аз съм с несесер, затова когато ми звъннаха за данните попитах. В отговор получих - ДА, продължавате да участвате за големите награди и не са необходими допълнителни покупки.

Мисля да се включа в играта на Виваком, защото ми предстои предподписване, но не ми харесват номерата, които ми въртят.. по телефон - едно, през сайта - второ, ще видя и до някой офис какво още ще измъдрят.

Честито на всички за страхотните награди, които сте спечелили! Много Ви се радвам.

Ще взема участие в играта на Калиакра, ползваме им олиото...

# 548
Преди малко купих продукти на 7 days от кварталното магазинче, за да участвам за слушалки още веднъж. Когато си поисках касовата бележка, продавачката ми каза, че е пуснала сметката без касова бележка и не получих нищо No Mouth Вече ще пазарувам само от големите вериги за тези игри.

# 549
В кой град е този панаир? Доколкото знам фирмата е Кюстендилска 😃 Аз днес съм с второ място за питка 😃 ама само с грамота 😃😃😃
Е, може да не печеля често от игри, но от панаира в моя град след купуване на 2 хляба от сергията, съм с подарък други два, като единият още не се продавал, скоро щял да излезе😆

# 550
  • Сливен
За град Сливен мисля,  става дума.Фестивал на 100те войводи имаше вчера и днес.

# 551
  • Под Слънцето
Боби, фирмата е варненска,  днес до нас имаше фермерски базар. Не минах покрай сергията с хляба, но го мернах и предполагам, е от там.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 21:29 от TopsyG

# 552
От брошурата на булмаг, но не пише дали е само за техните магазини

# 553
  • Под Слънцето
Тази на"22 карата" кроасани, я има и в Май маркет-ите, но отново е с кутия - да си пуснеш кб. Който иска, да пробва, аз съм пас.

# 554
За град Сливен мисля,  става дума.Фестивал на 100те войводи имаше вчера и днес.
Да, изпревари ме съгражданката с отговора 😆

Общи условия

Активация на акаунт