Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 234
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 900
Naos space имат игра с регистрация за спечелване на тест продукт
https://www.naos-space.bg/testvai-produkt

# 901
# 902
https://unileverpromo.seen.bg/ тук има печеливши, и аз съм между тях .Имам имейл.
за пореден път печеля с една бележка.

# 903
  • оттам, откъдето започва България
Честито!
И аз съм с една бележка (няма и да купувам повече продукти), но продължавам да се надявам.
Предпочитам от големите награди, но и малка да е, няма да я върна. Simple Smile

# 904
# 905
Бях им писала и днес пак ги посръчках та ми отговориха.
Здравейте, днес ми писаха от ZTE. Казаха, че утре ще се свържат с мен и ще обяснят как ще си получа наградата. Спечелих колонка.

Бяхте ли им писала? Питам, защото сле като толкова време не ми отговориха, ги бях отписала. И аз съм с колонка.

# 906
ZTE само на моето събщение ли не отговориха? Има ли и други, които чакат отговор?

# 907
# 908
Изтеглена е колата на КК. Дано някой се похвали тук

# 909
  • Сф
Имам въпрос . PG искаха ли касова бележка в техните игри или е достатъчно, че е качена в сайта. Не си спомням. Май не искаха .
  Че се оказва ,че имам две игри на една бележка и вече спечелих от Ная и се чудя .. иначе имам бележката и в приложението на Кауфланд. Дубликат освен да си извадя утре ...как процедирате? Благодаря!

# 910
Никой не се похвали от Калиакра. Регистрирах две бележки и се чудя дали няма проблем в сайта. Няма и обявени печеливши.

# 911
ZTE само на моето събщение ли не отговориха? Има ли и други, които чакат отговор?
Аз също нямам отговор. Писах им миналата седмица. Утре пак ще пиша, ако до обяд никой не се е свързал с мен.

# 912
Никой не се похвали от Калиакра. Регистрирах две бележки и се чудя дали няма проблем в сайта. Няма и обявени печеливши.
И аз това се чудя, имам една регистриранa. . Днес купих от Лидл и пише слънчогледово олио. Не знам дали ще я регистрирам. Миналата година във Фейсбук играта дадоха на някакъв мошеник с моя снимка наградата. Купувам го, защото се харесва, но няма да играя.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 07:31 от JustMila

# 913
  • Елхово
Имам въпрос . PG искаха ли касова бележка в техните игри или е достатъчно, че е качена в сайта. Не си спомням. Май не искаха .
  Че се оказва ,че имам две игри на една бележка и вече спечелих от Ная и се чудя .. иначе имам бележката и в приложението на Кауфланд. Дубликат освен да си извадя утре ...как процедирате? Благодаря!
Не искат! Снимаме, качваме, проверяват и така Heart

# 914
  • София, Дружба 2
Йей, печеля от форумната игра! Hug Много се радвам, че в последно време от никъде нищо не съм печелила, а участвам в доста игри.

Общи условия

Активация на акаунт