Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 225
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 915
Те правилата са безумно написани/измислени.
Понеже виждам че румънска фирма е възложител, а софийска фирма организатор, може нещо в превода да са се объркали знам ли..

# 916
Аз на Калиакра имам 4 бележки, четох правилата, то щастливи моменти, то около щастливия момент, то глупости. Не направиха седмично теглене като хората, а само простотии. Аз вчера си мислех да им звъня, ама първо влязох да чета прекрасните правила Simple Smile

# 917
Бях писала за играта на вода Банкя в определени магазини в страната, която беше до 31.08.2024 г.. Вече бях се отказала да се занимавам с тях, защото от магазина ме прехвърляха към КК, а от там към КК. И както предполагах, така се оказа, че единствения печеливш съм аз Smile , защото нямаше поставена кутия много след началото на играта. След мой сигнал я поставиха и бях сигурна, че единствените бележки са мои две. Сега ми звънна един господин, представител на КК, че понеже съм единствен участник печеля кърпа и чанта. Много е дразнещо да участваш в игри, в които не се спазват правилата и ти трябва да пишеш на много места, за да си свършат работата както трябва.

# 918
Аз на Калиакра имам 4 бележки, четох правилата, то щастливи моменти, то около щастливия момент, то глупости. Не направиха седмично теглене като хората, а само простотии. Аз вчера си мислех да им звъня, ама първо влязох да чета прекрасните правила Simple Smile
А какво ти изписа при регистрация? Аз регистрирах една бележка преди няколко дена, но в бързината изобщо не прочетох какво пишеше в зеленото прозорче. 😆

# 919
  • у нас
Поздравления Zweranelia! Мен не ме отразиха изобщо. Аз също и сигнализирах, че няма поставена кутия повече от 20 дни. После и писах, че кутията стоеше повече от седмица след 31. 08, но г-жата, която ми отговори първия път и ми поднесе извинение, не си направи труда да ми отговори на следващото писмо. Жалко за Кока кола и за такива служители, които нямат доблестта да си признаят слабата страна, че не могат да контролират и да направят играта по техните правила. Ами, просто да не я правят.

Няколко пъти купувам Фюзтий от различни магаьини, но пише само студен чай. А на детето изобщо не дават касовите на други места.

# 920
Привет!
Влизам да споделя, че току що спечелих раница  от 7 days и Кауфланд.

# 921
  • Пловдив
Привет.
Някой да си е получил наградата от 7 days и Кауфланд?
Моят ваучер за уча.се е от първия ден и ни вест, ни кост.
Тя учебната година ще преполови, докато дойде наградата.

# 922
Привет.

И аз чакам още. По телефона казаха 45 работни дни..

# 923
Привет.

И аз чакам още. По телефона казаха 45 работни дни..
И аз чакам раница с 3 тефтера!

# 924
Дав качиха седмо теглене

# 925
Искам да попитам дали ако има в темата печеливш от играта на Загорка Ретро, са се свързали с него? Има инициали и част от телефон като моите в седмица 3, но до момента никой не ме потърсил

# 926
Искам да попитам дали ако има в темата печеливш от играта на Загорка Ретро, са се свързали с него? Има инициали и част от телефон като моите в седмица 3, но до момента никой не ме потърсил

И аз съм от седмица 3 и чакам все още. Инициалите са от трите ми имена и тел. № е моя, но нямам вест Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 12:11 от zwetanelia

# 927
Получих наградата от Garage, но още не съм разопаковала.

# 928
  • In The Middle Of Nowhere
Искам да попитам тези ваучери като карта на лидъл и кауфланд за абсолютно всичко в магазините ли са? Може ли и нехранителни неща(препарати, алкохол и др)?

# 929
Искам да попитам тези ваучери като карта на лидъл и кауфланд за абсолютно всичко в магазините ли са? Може ли и нехранителни неща(препарати, алкохол и др)?
Може всичко,да

Общи условия

Активация на акаунт