Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 205
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 960
Да помрънкам и аз... Повече от седмица Киндер не са ми одобрили бележката и явно не участвах в първото теглене. При Калиакра е голяма каша. За последната година участвам във всяка една игра на ПГ, но нищо. За печеливши няма да говоря. Не видях дали всички са публикувани. За играта на Old Spice в Лидл: заредиха няколко дни преди края и то не във всеки магазин. Играта на Каменица в Лидл: качиха печеливши след няколко сигнала явно. UHU в Била в Пловдив не открих. Изобщо... Мисля да намаля игрите или направо да ги спра.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 05:20 от Vercingetorix

# 961
Нищо от никъде не чакам аз, освен този прословут ваучер на морени за гориво, гледам че на 22 август съм го спечелила, ни вест, ни кост от него. Колко снакс Помбер се изяде за това мече вкъщи няма да казвам, и тези мазни опаковки как ми вадят очите като отворя шкафа 🤣
За тениската на КК опуках поне 10 кода и нищо. ММ е много разочарован, че не спечелих фиата, поне някаква файда да имало от тази моя мания с игрите 🤣
Та дойдох да помрънкам и тук, дано помогне!
Ваучера на Морени и при мен го няма,а на 8.08 спечелих! Много бавни!

# 962
Тази година много и върви с игрите. По два коментара слага.

# 963
  • Бургас
Ени,много е хубав часовника ! Със здраве да си ги използваш нещата!🍀

Играя на няколко места, но от никъде нищо!

# 964
Има номер като моя в dove, прочетох в правилата, че трябва да ми звъннат. След колко време звънят, че вчера нищо? Наясно съм, че 150 човека бавно се позвъняват,  но все пак..пък може и да не съм аз.

# 965
Ако някой иска скуишито от играта в Инсаграм да ми пише, защото не ми се плаща доставка.
Още едно скруиши и от мен, ако иска някой да пише

# 966
  • София, Дружба 2
Има номер като моя в dove, прочетох в правилата, че трябва да ми звъннат. След колко време звънят, че вчера нищо? Наясно съм, че 150 човека бавно се позвъняват,  но все пак..пък може и да не съм аз.
И на мен още не са ми звъняли,  а се виждам при печелившите.

# 967
Дава на мен ми звъннаха около седмица след тегленето. Докато прозвънят 100 човека минава време

# 968
Браво,честита да е. Аз от вчера мъча и нищо

# 969
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Киндер са се активизирали.Качих бележка и след няма и пет минути получих мейл за потвърждение.
Взех и Филаделфия.Не спечелих книга, но вече имам тази награда и се надявам на която и да е от другите.Много ми харесват.Техните неща се винаги хубави.

# 970
  • Nesebar
Подарен
И аз давам скуиши някой ако го иска да пише

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 10:51 от ahmoreto5

# 971
Тази година много и върви с игрите. По два коментара слага.
Тази само като я видях, че е участвала и знаех, че тя ще е победителката. Направо вече да казват, когато дадена игра е само за инфлуенсъри, за да знаем да не участваме.

# 972
Звънят от Зева за наградите от тази седмица. С тениски съм.

# 973
  • При децата ми
Някой, който е спечелил и получил тениска от "Кока-Кола" може ли да каже дали отговарят на размерите?

# 974
  • In The Middle Of Nowhere
Ако иска някой 5 хил мб за а1 да ми пише, докато ми е все още в приложението

Общи условия

Активация на акаунт