Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 562
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 375
  • Сливен
Да ви кажа, миналата седмица в Четвъртък, играта/кутията беше все още и във една верига магазини в Сливен. За играта с покупка на вода Банкя говоря,ако е същото.

# 376
  • у нас
За играта на Банкя в търг. обекти много не им вярвам. Кутии, където проверих, нямаше до 21.08. След като поставиха кутиите стояха до 06.09 в някои магазини. Може и все още да са там, не съм проверявала тези дни. Честно не вярвам да изтеглят някой, с такава никаква организация и без контрол.

# 377
Купих си кроасани за малко над 5 лв, дебнах цял ден, регистрирах и спечелих. Обаче има изненада! В началото на играта съм регистрирала също бележка за 5 и малко и заради остатък от 15 стотинки искат и първата бележка. Търсих я, не я намирам. Запомнила съм, че някой писа за подобен случай и че са искали само последната бележка. Дали е изключение или и при други е така? На момичето нищо не казах. Ще видя какво ще поиска куриерът, но вече се настройвам, че може и да не получа слушалките. Sad
Здравейте, имам бележка, но се чудя по кое време да я регистрирам. Има ли определен час или да следя печелившите?

# 378
Кока кола искат предпочитан размер на тениската.
Аз спечелих, но никой не ми е искал размер.Изпратих данни както пише име ,телефон, адрес и кода с който е спечелена .Това им пратих и ми върнаха, че данните са приети.Къде точно пропускам момента със  размера?

# 379
  • София, Дружба 2
Аз бях тази със слушалките и куриер, който взе една вместо две бележки. После погледнах протокола, пише и номерата на двете бележки, но са от билла с по 4 цифри и на момчето не му е направило впечатление. Не се е обадил да си търси другата бележка.
Слушалките дойдоха за 2 дни. Ваучерът за уча.се, спечелен още първия ден, все още не е пристигнал. Казаха 45 дни. Но и за слушалките казаха толкова, но дойдоха много бързо.
Аз нямам екземпляр на протокол. При мен дойде куриер, скъса плика и ми извади кутийката със слушалките, попълних един протокол, втори нямаше, взе си бележката и попълнения протокол, набута ги в плика и си тръгна. Дано да не се стига до използване на гаранцията, защото никакъв документ нямам. Като видя Европът и ми се изправя косата. Много е зле работата с тях.

# 380
Аз бях тази със слушалките и куриер, който взе една вместо две бележки. После погледнах протокола, пише и номерата на двете бележки, но са от билла с по 4 цифри и на момчето не му е направило впечатление. Не се е обадил да си търси другата бележка.
Слушалките дойдоха за 2 дни. Ваучерът за уча.се, спечелен още първия ден, все още не е пристигнал. Казаха 45 дни. Но и за слушалките казаха толкова, но дойдоха много бързо.
Аз нямам екземпляр на протокол. При мен дойде куриер, скъса плика и ми извади кутийката със слушалките, попълних един протокол, втори нямаше, взе си бележката и попълнения протокол, набута ги в плика и си тръгна. Дано да не се стига до използване на гаранцията, защото никакъв документ нямам. Като видя Европът и ми се изправя косата. Много е зле работата с тях.
Аз пък мога да кажа , че съм доста доволен от Европът ( в сравнение със старата фирма , която доставяше наградите на Мейт - "M&BM ). Единственото нещо , което е че направо звънят като са на адрес ( не пращат SMS ) , но все пак куриерите са им готини и винаги подхождат с разбиране. Относно 7дейс - до колкото разбрах от 7дейс са пратили само 1 протокол. Преди пращаха 2 , но сега 1 ( явно не искат да хабят хартия ). Никога в наградите на Мейт не са пращали гаранция ( аз поне не съм чувал ). Пак доколкото знам - гаранцията е обща и ако се случи нещо печелившите трябва да се свързват с Организатора на играта.

# 381
  • София
Не знам колко са разбрани от Европът, но в четвъртък ми звъннаха за кърпа на Морени. Бях навън. Казаха, че ще дойдат в понеделник, но до момента (вторник) никой не е звъннал. Два дни не смея да мръдна никъде.

BIBIYAN YAN, следя да не са давали дълго време награди.  При мен нямаше печеливш около 3,5 часа.

# 382
# 383
Кока кола искат предпочитан размер на тениската.
Аз спечелих, но никой не ми е искал размер.Изпратих данни както пише име ,телефон, адрес и кода с който е спечелена .Това им пратих и ми върнаха, че данните са приети.Къде точно пропускам момента със  размера?
Като изпратих информация за доставка, ми изпратиха имейл за размера и после, че са ми приели данните.

# 384
Моля, ако някой е участвал в играта на oral b и dm,  да сподели какво е купил за 12.99. Както и да ги съчетавам, не мога да ги наглася Simple Smile

# 385
2 пасти и един конец, ако държиш сумата да е около 13те лв.

# 386
2 пасти и един конец, ако държиш сумата да е около 13те лв.
Благодаря!
Аз не държа, но разбирам, че искат да е точно 12.99, защото не пише на минимална стойност. В правилата също пише, че искат в бележката да е 12.99. Иначе съм си харесала и за повече.

# 387
И аз да се похваля печеля ваучер от Ная ,обадих се по телефона ,каза ми да напиша мейл с данните ,но толкова слушах че не разбрах с какво ще ги пращат (офис или адрес ).Thinking

# 388
Моите слушалки от 7days дойдох днес. По телефона ми казаха, че искат две бележки, аз старата не я намерих естествено. Куриера обаче ми взе само тази която имах и си ми даде слушалките. Повече не ми се е обаждал. Тъй че, доволна съм от европът 😅 А ваучерите на Шел започнаха ли да пристигат? Имам чувството че мина много време.
Включих се в Милка, всички награди ми харесват, дано имам късмет. Продължавам да закусвам кроасани, само че сега целим абонамент в уча се 😂

# 389
Здравейте ,някой получи ли си ваучера за гориво от морени , аз все още го чакам 🙂

Общи условия

Активация на акаунт