Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 556
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 420
В Бултекс толкова много спечелили и мен и ММ ни няма, мрън. Наскоро от никъде нищо, но и не играя за всичко, а което ми харесва

# 421
  • Плевен
Има игра/томбола за нови или преподписали абонати на Виваком и бивши на Булсатком които преподпишат с Викаком за следните награди в периода 02.09.2024 г. до 30.09.2024 г.
Цитат
4.1. Предметни награди:
• 15 броя смарт телефона VIVACOM 5G SMARTPHONE;
• 15 броя смарт телефона APPLE IPHONE 15 128GB;
• 15 броя смарт телефона SAMSUNG GALAXY S24 128GB+CASE & GLASS PROTECTOR;
• 15 броя смарт телефона HONOR 200 LITE 5G 256GB;
• 15 броя смарт телефона SAMSUNG GALAXY A15 128GB + GLASS;
• 15 броя смарт телефона MOTOROLA G85 5G 256GB + GLASS;
• 15 броя смарт часовника HUAWEI FIT 3;
• 15 броя безжични слушалки SAMSUNG GALAXY BUDS 3;
• 15 броя безжични слушалки HONOR EARBUDS X5;
• 15 игрови конзоли SONY PlayStation 5 + Dual Sense controller;
• 15 смарт телевизора HISENSE 50E7KQ;
• 15 таблета BLACKVIEW TAB 16 PRO 4G 8/256GB.
4.2. Услуги:
• 15 абонамента за мобилни гласови услуги за 24 месеца;
• 15 абонамента за мобилни услуги за данни за 24 месеца;
• 15 абонамента за интернет и телевизия EON за 24 месеца;
• 15 абонамента за телевизия EON за 24 месеца;
• 15 абонамента за сателитна телевизия EON SAT за 24 месеца.
Малко нечестно, даже не малко, а доста гадно са дискриминирали тези които са подписали или предподписали договор с тях през тази календарна година, но не попадат в този срок по независещи от тях причини, тъй като е трябвало да предодпишат изтичащите им договори преди тази дата.
Цитат
Правила и условия за провеждане на томбола
„15 години Vivacom“
https://www.vivacom.bg/bg/vivacom-15-godini
https://www.vivacom.bg/bg/files/23900-pravila-i-uslovija-za-prov … odini-vivacom.pdf
Относно коментарите от вчера за гаранция на наградите
Скрит текст:
Аз нямам екземпляр на протокол. При мен дойде куриер, скъса плика и ми извади кутийката със слушалките, попълних един протокол, втори нямаше, взе си бележката и попълнения протокол, набута ги в плика и си тръгна. Дано да не се стига до използване на гаранцията, защото никакъв документ нямам. Като видя Европът и ми се изправя косата. Много е зле работата с тях.
Аз пък мога да кажа , че съм доста доволен от Европът ( в сравнение със старата фирма , която доставяше наградите на Мейт - "M&BM ). Единственото нещо , което е че направо звънят като са на адрес ( не пращат SMS ) , но все пак куриерите са им готини и винаги подхождат с разбиране. Относно 7дейс - до колкото разбрах от 7дейс са пратили само 1 протокол. Преди пращаха 2 , но сега 1 ( явно не искат да хабят хартия ). Никога в наградите на Мейт не са пращали гаранция ( аз поне не съм чувал ). Пак доколкото знам - гаранцията е обща и ако се случи нещо печелившите трябва да се свързват с Организатора на играта.
в Правилата на публикуваната по-горе томбола на Виваком ясно са посочили/написали:
Цитат
5.5. Спечелените награди по т.4.1. нямат гаранционно обслужване

# 422

И целият график

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 12:33 от denyil

# 423
Счупих каръка с брандирана кутия от Bic и Красимира Цочева.🌸

# 424
  • Плевен

Дегустацията на какво е? Дизел, бензин, метан, дини, пъпеши, масла, газ.........!?

# 425
Този номер +359882666048 познат ли е на някого?

# 426
На Европът куриер са такива номерата

# 427
От Edna.bg - Попълни теста и се регистрирай, за да участваш за награда - йога постелка и брандирана кутия за обяд
https://www.edna.bg/jeniteimatpravo

# 428

А ако е изпуснато обаждането, как процедират? Идват друг ден или оставят пратката в офис?

# 429

А ако е изпуснато обаждането, как процедират? Идват друг ден или оставят пратката в офис?

Звънят пак обикновено на следващия ден.
Вие чакате ли някаква награда?

# 430
На мой близък куриерът от Европът след само едно пропуснато обаждане беше върнал награда от игра на организатора. Уж щяха да му я пратят пак, но ... Иначе по принцип са точни, но все пак си следете и при нужда им звънете.
Относно играта на Виваком какво да кажа - много нечестно. Същата работа е и с играта на Практиер. Там само за нови абонирали се за бюлетина важи тегленето, а тези с регистрациите и поръчките от преди началото на играта да си гледат работата. Явно не осъзнават, че така клиенти не се запазват.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 13:37 от megi_zdr

# 431
Здравейте! Малко в последния момент, но имам свободни билети за концерта на Горан Брегович в Пловдив тази вечер. Ако някой ги желае🥰

# 432
Група,някой да има код за отстъпка за Sport Depot?

# 433
  • Sofia
И аз да попитам този номер да Ви е познат от игра +359 899354429 ?

# 434
Група,някой да има код за отстъпка за Sport Depot?

имам ваучер за 15% намаление за първата ти поръчка, не знам дали ще е от полза

Скрит текст:
Ваучерът може да бъде използван при:

- онлайн поръчки на облекла и обувки, които не участват в промоции;

- минимална стойност на поръчката 50,00 лв.

- ваучерът не важи за покупка на продукти от категория "Специализирана клубна екипировка".
Срок за използване на ваучера - до 2024-12-10 23:59:59 година.

Общи условия

Активация на акаунт