Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 534
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 510
Аз спечелих от Bosch шезлонги 😊

# 511
Някой да има нужда от МБ на А1?

# 512
Аз толкова исках хладилната чанта от Банкя, че ми се обадиха от втори магазин, че печеля. Отделно и мъжът ми печели една.
Ако има някой от Варна, който иска размяна за хавлията, може да ми пише.

Явно звънят. Това за тези 960 +960 награди ли са? На мен не са ми звъннали, а толкова искам. Кога ви звъннаха?
То и аз много исках хавлията, ама като знам каква беше калпава организацията при нас, загубих надежда. Кутията беше до миналата седмица в магазина, а вчера като питах продавачката казва, че отдавна изтеглили, преди 2 седмици. Наградите били само по 1 брой от вид. А бях останала с впечатление, че на магазин се падат по няколко награди, но не и 2 само.

Аз участвах в 3 различни магазина, които са до вкъщи. + В единия има една бележка и на мъжа ми. Честно казано понеже мина време и си помислих, че или не печелим или игрите с тия кутии са малко измама. Но факт - първо звъннаха на мъжа ми, че печели. На следващия ден - на мен от друг магазин. А вчера ми звъннаха и от третия магазин. Та явно са коректни тези вериги. (Става дума за Варна) В единия магазин видях две хавлии и две чанти, когато попълвах декларация, толкова са имали за раздаване ми каза жената. И явно все още звънят и раздават награди. Пожелавам да се обадят и на вас!

# 513
Аз толкова исках хладилната чанта от Банкя, че ми се обадиха от втори магазин, че печеля. Отделно и мъжът ми печели една.
Ако има някой от Варна, който иска размяна за хавлията, може да ми пише.

Явно звънят. Това за тези 960 +960 награди ли са? На мен не са ми звъннали, а толкова искам. Кога ви звъннаха?
То и аз много исках хавлията, ама като знам каква беше калпава организацията при нас, загубих надежда. Кутията беше до миналата седмица в магазина, а вчера като питах продавачката казва, че отдавна изтеглили, преди 2 седмици. Наградите били само по 1 брой от вид. А бях останала с впечатление, че на магазин се падат по няколко награди, но не и 2 само.

Аз участвах в 3 различни магазина, които са до вкъщи. + В единия има една бележка и на мъжа ми. Честно казано понеже мина време и си помислих, че или не печелим или игрите с тия кутии са малко измама. Но факт - първо звъннаха на мъжа ми, че печели. На следващия ден - на мен от друг магазин. А вчера ми звъннаха и от третия магазин. Та явно са коректни тези вериги. (Става дума за Варна) В единия магазин видях две хавлии и две чанти, когато попълвах декларация, толкова са имали за раздаване ми каза жената. И явно все още звънят и раздават награди. Пожелавам да се обадят и на вас!

Аз вече загубих надежда. Първо нямаше поставена кутия две седмици след обявяването на играта. Попитах на информация в магазина, отговора беше имаме кутия на вода Велинград, писах на КК и след тяхната намеса сложиха кутия. Сега се опитвам да разбера кои са печелившите, прехвърлят ме един към друг - в магазина питайте КК, от КК ме препращат на сайта си към линка за играта във Фантастико. Пълно разочарование Angry

# 514
Раничката с продуктите на BabyCrema.

Страхотна е! И моята получих вчера! Децата са много щастливи!

# 515
  • у нас
Lavendary, благодаря за пожеланията. Аз също участвах в 3 магазина. И за да сложат кутии /в Бургас/ сигнализирах на 20.08., а играта е от 1.08. На 21.08 получих имейл, че кутиите са поставени и може да се участва. В единия от магазините пуснах бележка в предпоследния ден. Имаше само още една вътре. Не им вярвам изобщо. Търг. представител или негови роднини са се облажили. Като им станат повечко, ще почнат да ги продават или разменят по групите или в Олх.

# 516
# 517
Тази валута от фанта ли е?

# 518
Сега ми звъннаха от Кауфланд,че печеля несесер 😅😅😅

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 17:49 от Alize_

# 519
Може да е този от тази кампания

Честито!

# 520
  • Сливен
Звъннаха ми от Загорка преди малко, за потвърждение на данни и адрес.
Да добавя - момичето каза, че и в събота, и в неделя ще звънят.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 21:43 от сикрет

# 521
Скрит текст:
Може да е този от тази кампания

Честито!
Благодаря Рали.Ще го пазя за следващия септември за първокласничката.🤗

# 522
Пази го, много е хубав! Със здраве да се ползва!

Сомат са публикували тримата късметлии от кампанията с ДМ  https://somatdm.henkelpromo.bg/winners
Дано съм в следващите им късметлийски списъци Relaxed

Искам игри с покупка на кафе на зърна.

Много ми харесва, че пуснаха като награди пречистватели за въздух - смислена награда, особено в предстоящия сезон. Има ли смисъл да казвам, че ще се включа във всички игри, където го видя, като награда. Дано ме намери!

П.П.
Зева са публикували печелившшите от първата седмица https://www.zewa.net/bg/promocii/izberi-grizhata-s-zewa/pechelivshi-uchastnitsi/
Има ме в списъка с тениските. За сега нямам известяване чрез мейл или обаждане.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 18:43 от rallii

# 523
Най-накрая ми звъннаха от Загорка за тениската.

# 524
  • Пловдив
И на мен ми звъняха снощи в 21 без 15 Dizzy Face
Тъкмо влизах в банята. Не знаят с кой куриер ще носят тениските, надявам се, да са разбрани и да се разберем, че в момента получаването ще ми е много сложно

Общи условия

Активация на акаунт