Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 451
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 585
В играта на бира 1664 са изтеглили ваучери за ресторантите.
https://1664.bg/?fbclid=IwY2xjawFOF5RleHRuA2FlbQIxMQABHZsBfbNHzW … 5hs9jC27hsvxqu99A

# 586
Ееее,ама моята не печеливша серия продължава.В Туборг с 23 кода-нищо.Морени приключих 7:0,  7days 8:0.Участвам и в ДМ и ПГ,но наградите бяха малко та ще видим.В КК участвам всяка седмица с по 1 билет,но от капачките нищо нямам.Има ли други активни каръци в групата?(споделена болка -е половин болка 😀)

Аз , аз също! Кроасани сигурно 10 съм рег, в помбер учаатвам а 4-5 опаковки, кока кола всяка седмица по няколко билета и нищо. Да не споменавам в инстаграм някой друг гивъуей. Пълна греда! 😃

# 587
  • София
Аз от Фибела да се оплача. Първо играта е гадна, кодовете са смотани, после пък трябва да играеш с човече ..И накрая нищо, има над 15 кода, може и повече.

# 588
Днес съм с ваучер от Морени.

Гледах в Германия, Киндер дават 50×5000€.

# 589
Група, случайно някой да има снимки на първите печеливши на играта на Банкя и Фантастико? Колежката е спечелила кърпа в първите които бяха качили, а после изчезна. Звънна им на тези, но и искат снимка. Аз направих на моите, ама като видях че се повтарят имената и все едно нищо нямам се отказах да правя, а е трябвало.

# 590
  • Пловдив
Stoyanova.A, аз бях с общо 4 предложения - 3 първата седмица и 1 - втората. Изтеглиха ме именно през нея.
Сикрет, специално питах за куриерската фирма - и момичето не знаеше. В този случай нямаше как да дам и офис на куриер, та ще е сложно с доставката. Не знаеше и в какъв срок ще я доставят. Искрено се надявам, да е до 7.10, защото съм дала адрес в града, където ще пребивавам до тогава, ако пък случайно до датата нямам обаждане от куриер, ще се опитам, да се свържа с организаторите и да си я насоча към къщи.

# 591
  • При децата ми
Успешна нова седмица, подсещам за новите седмични награди в приложението на Кока Кола апп.

Тениските на Загорка са много свежарски.. но така и не ме огря, можете ли да споделите, тези, които спечелихте с по колко предложения сте? Дали има значение това, или?

Аз бях с едно предложение.

# 592
Филаделфия са качили късметлиите със седмичните награди, ако някой се познае. Мен ме няма, остава ми чакане на вафли Ная, а морени няма да ям никога повече до края на света. Заради играта ги "проядох" , при положение,че от рекламата на Морени, в която близнакът на Боб Марли бутна колата на един спортист,не съм ги купувала 😁И ДМ са качили хората за тестване на продукт
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/produkt-test/test-na-produk … y-09-2024-2479528

# 593
Днес съм с ваучер от Морени.

Гледах в Германия, Киндер дават 50×5000€.

Сбъдва 50 желания всяко по 5000евро

# 594
  • Сливен
Благодаря sweet_maniche . Знма, че някой търсеше абонамент на "уча се", защоот от някоя игра не му се е паднала. Във Инстаграм пуснаха игра, мисля че за цяла година абонамент.
Да, намерих публикацията.

# 595
  • Б
Успявате ли да качите снимки в играта на киндер?  Ето и една игра за гласуване на хижа за годината https://huts.360mag.bg/glasuvai/

# 596
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз преди малко качих в Киндер.Все още нямам мейл, че е одобрена.

# 597
От играта на Доместос са изтеглили продуктови пакети

# 598
Аз преди малко качих в Киндер.Все още нямам мейл, че е одобрена.

Има ли значение от кой магазин са закупени,  в правилата пишеше,че трябва да са закупени от места за продажба, предлагащи промоционалните продукти, от квартален магазин дали може или само в магазин,в който има банерче като на лидл

# 599
Има печеливши в Dove

Общи условия

Активация на акаунт